Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By mean95
Sta mislite o ovom romanu? Da li ste ga procitali i ako niste da li to nameravate? Meni se knjiga svidela zato sto je laka za citanje i ima zanimljivu pricu, naravno daleko je od nekog masterpiece ali opet ne razumem zasto su se neki okomili na nju i davali negativne kritike.
I love you all <3 :)
Korisnikov avatar
By mega therion
procitala 20-ak random stranica i umrla od smeha... Kao da ga je pisala neka nedojebana tinejdzerka... fail od knjige
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466216#p2466216]mean95 napisao:[/url]Sta mislite o ovom romanu? Da li ste ga procitali i ako niste da li to nameravate? Meni se knjiga svidela zato sto je laka za citanje i ima zanimljivu pricu, naravno daleko je od nekog masterpiece ali opet ne razumem zasto su se neki okomili na nju i davali negativne kritike.
LjUb0m0rn3 dUsx3 m0gU d4 n4m PuSx333333!!!!!
By alexandermagic
Nemojte tako, sad svi kvazi intelektualci i intelektualke imaju samo rEči hvale za to ostvarenje.

Doduše oni umEtničku vrijednost i osoben izričaj pronalaze i u dElima Isidore Bjelice. :awesome:
Korisnikov avatar
By mega therion
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466221#p2466221]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2466216#p2466216]mean95 napisao:[/url]Sta mislite o ovom romanu? Da li ste ga procitali i ako niste da li to nameravate? Meni se knjiga svidela zato sto je laka za citanje i ima zanimljivu pricu, naravno daleko je od nekog masterpiece ali opet ne razumem zasto su se neki okomili na nju i davali negativne kritike.
LjUb0m0rn3 dUsx3 m0gU d4 n4m PuSx333333!!!!!
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Nisam procitala, niti cu. Ne zanima me takva literatura.
Korisnikov avatar
By Hys.
Pozajmila, iscitala na preskoke, uz transfer neprijatnosti koliko je naivno i lose napisano.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
nisam citala... ali Hys, sto kazes naivno?
Korisnikov avatar
By *Sandra*
ma mars. nije mi jasno kako nesto moze da bude naivno napisano, ne kontam...
Korisnikov avatar
By *Sandra*
:rotflmao: genijalno objasnjenje, tako cu deci da kazem :awesome:
Korisnikov avatar
By castor
Od nje je i Twighlight bolji, a mislio sam da je to nemoguce.
Korisnikov avatar
By Mars
Tu se nesto cudno desava.

Razumem da je "Fear of Flying" svojevremeno pomerio granice, bio nesto novo, sa svim tim argumentima (britak, direktan, bez tabua)...ali da danas posle svih keri fakin bredso, origiginalnih i klonova, svih bridzit dzons...svih onih za koje ja i NE ZNAM da postoje (ali znaju oni kojima su ta stiva i namenjena, ukljucujuci i ovo o cemu pricamo) - i da se potezu OPET ti isti argumenti, odusevljava direktnoscu i svime sto gore rekoh...NE RAZUMEM.
By Kragi
There are 50 different color shades of white, rece John Pawson a ja pomislih da je tema o njemu :sigh:
By Ulix
Tragično je koliko ta knjiga loše napisana.

I, da sam žena, verovatno bih poželeo da je spalim.
Korisnikov avatar
By V25
More od svih tih knjiga "aerodromuša" zbog kojih ceo svet padne na teme treba kao đavo od krsta!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!