Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Gomila ljudi je na fejsu nesto ishejtovala prvu epizodu a meni je zapravo prva epizoda druge sezone bolja od cele prve.

A Adam i Joseph :love:
Korisnikov avatar
By V25
Ali crvena haljina :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
Imate na torrentima već drugu epizodu.
Korisnikov avatar
By blenta
meni se generalno druga sezona mnogo vise svidja nego prva
Korisnikov avatar
By gossip
gledao drugu epizodu...sad cu trecu :) za sada mi se dopada sezona a Evan Peters je zaista postao sexy :D i svidja mi se sto koriste iste glumce iz prosle sezone :D
Korisnikov avatar
By Misfit
horor šećerlema.

gledam je kada sam mamuran.
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa zar je morao onakav kraj da bude :sigh:
Korisnikov avatar
By V25
Prođe peta epizoda a scenario je toliko disperzičan, da će do 13. epizode morati da smisle neku dobru sponu, jer u suprotnom cela sezona gubi smisao. Nije kao da je do sada bilo previše smisla, ali što se mene tiče, prva sezona je, uprkos nekim klišeima, bila daleko bolja sa dramaturške strane. I da, za uspeh se opet mogu zahvaliti Jessici Lange na sjajnoj ulozi.
Korisnikov avatar
By V25
Samo realan. Najbolja stvar su direktori fotografije, očigledno. Međutim, ono što mi, ponavljam, smeta je ta "histerična režija" i estetika dobro režiranih tv reklama. Toliko je jump cutova, naglih promena planova, rakursa, samo šljašte boje sa svih strana... Ne znam. Imam utisak da se svako u ekipi pojedinačno jako trudi ali da ne gledaju celinu.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2452635#p2452635]Clockwork Orange napisao:[/url]Poceo da gledam prvu sezonu.. U pocetku mi je bilo interesantno, posle me je smorilo. Glavna junakinja je uzasno iritantna.
Isto. Obećavalo na početku, sad samo pustim, blenem u ekran i čekam da se pojavi Jessica (jebe mi se za radnju, a POSEBNO mi je iritantan lik Dr. Bena koliko je tunjav i bezinicijativan - i ne ide mi u glavu da li je ikoga mogao da ubedi da je psihijatar kadar da bilo kome pomogne)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2430938#p2430938]Ulix napisao:[/url]Nadam se samo da neće biti kao prvi deo, jer je bilo kao produžena verzija nekog MTV spota.

Zavrsavam prvi sezonu i imam isti taj utisak. Izmesani mtv, jedna epizoda the X-Files, razvučeno na 12 epizoda i snimljeno danasnjim tv izrazom (i, uopste, tesko vreme za mene, koji volim ciste, duuuuge kadrove bez ijednog od 37 vrste rezova koje danas koriste)

Nadam se da je drugi deo bolji. Gledaću ga kad se zavsi, ne mogu ja ta nedeljna cekanja epizoda.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2473502#p2473502]Viktor Vilotijević napisao:[/url]Prođe peta epizoda a scenario je toliko disperzičan, da će do 13. epizode morati da smisle neku dobru sponu, jer u suprotnom cela sezona gubi smisao.
:smeh:

Disperzičan. "It's just the BAD SCRIPT!" sto bi reko lik Olive u "Bullets Over Broadway"

Daj mi jedan primer gde su to ikada uradili, sa nekom serijom, filmom - a ja ću za uzvrat da ti dam HILjADU drugih gde su do kraja elegantno izignorisali sve te elemente sa početka i koji su obećavali da pred sobom imamo nesto izuzetno!

Na kraju su svi, cela porodica (prosirena!) okupljeni i srećni ispred bozićne jelke, for Christ's sake.
Korisnikov avatar
By Mars
Znas kako...da ja ZNAM da će epizoda da bude super, da će da me odusevi...pa i da odlazem taj orgazam i treperim tu jednu celu nedelju. ALI obzirom da najcesce budem razocaran (primer: South Park), onda mi je bolje kumulativno da iskonzumiram.
By Simor
Ja sam za kumulaciju konzumiranja kako god. :)
Korisnikov avatar
By Mars
Sto kaze Gorica iz Dizanja: "Tako jedna moja...sedne da gleda te epizode - i ne moze da se zaustavi!"

:lol:
By Simor
E tako! Primera radi, ja sačekam da prođe svih osam sezona "Losta" i onda to u cugu pogledam. :giggle:
Korisnikov avatar
By Mars
Isto (mada bih voleo da me je neko zaustavio posle 4. sezone da ne gledam dalje)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!