Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2401491#p2401491]Mimi napisao:[/url]Moja seka ima zanimljivu ideju..Dodji kod mene i mog dragog u Norvesku pa cemo ti i ja u lez klubove da vidis kako ce u najmanju ruku da ti skrene misli..hm..mada nisam bas sigurna..
cao mimi :)

kad sam se ja razisao sa deckom posle slicnog vremena kao ti sa svojom devojkom neko mi je rekao u sali da koliko si vremena bio u ljubavi sa nekim toliko vremena ti treba posle raskida da naucis da zivis sa tim.

kod mene je to zaista toliko trajalo

u svakom slucaju ponuda tvoje sestre je dobra i treba da se sto vise kreces medju ljudima upoznajes i dajes sansu drugima.

iako te ne znam, tvoja situacija mi je poznata, drzim ti pesnice, najiskrenije :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2401491#p2401491]Mimi napisao:[/url]Moja seka ima zanimljivu ideju..Dodji kod mene i mog dragog u Norvesku pa cemo ti i ja u lez klubove da vidis kako ce u najmanju ruku da ti skrene misli..hm..mada nisam bas sigurna..

Seka je pametna :D

Šteta što si propustila prajd... Ljudi sede po parkovima i danas kao na korzu :)
By Kragi
Stavis na romeu i faceu 'I'm single' i picis dalje. :lol:
By ...Sitnicava...
Čudi me da niko retardiran još nije postavio klip sa bromazepamom i vinjakom uz koje posle 15 godina bude bolje. :roll:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
I Prior Walter i onaj njegov su raskinuli nakon cetiri i po godine u ,,Andjelima u Americi''
Korisnikov avatar
By Blady
Rokas se dok se ne overdoziras..
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
nikako, zivis dalje.
odustala sam od tog "prekriziti proslost / osobe" i mnogo mi je laksi zivot
Korisnikov avatar
By hulk
de znam strah me i da pomislim.
i da imam toliko dugu vezu, a i da raskinem posle toliko vremena.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!