Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465453#p2465453]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]No, not really, ostale podatke imam, samo mi fali mesto rođenja, a volim da imam precizne podatke :D
pa kada sam na internetu kucao podatke za tu natalnu kartu kucao sam i mesto gde sam rodjen, valjda je to onda podeseno za to moje mesto?ili nije?zaso bi mi trazila aplikacija mesto rodjenja...

ne mogu ti reci mesto ovako
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Pa ok, ne moraš :) Ja mislio ti mlađi, kad ono međutim :D
Iskreno, ne bih voleo da budem u tvojoj koži u narednih par godina....
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465394#p2465394]alexandermagic napisao:[/url]

@Darling, Saturn 'voli' samo Merkura i Veneru, uz čvorove (Rahua i Ketua), prema Jupiteru manje-više neutralan, ostale 'mrzi'. :D
Sa Merkurom i čvorovima mi je u kvadratu, a sa Venerom se ne druži, ne treba mu njena toplina...baksuz :roll:
Dakle, 'ljubavan' je samo tako :doh:

Aleksandre, Noktise, POMAGAJTE! Recite mi šta je potrebno da znate od aspekata, položaja planeta, da bi mogli da mi kažete DI DA TRAŽIM ŽENU... I KAKVU? STANJE JE ALARMANTNO! :colorado: :colorado: :colorado:

Lud sam :pucaodsmeha:

I nije smešno... :sigh:
Korisnikov avatar
By Herald
Gospit je sakrio dlan. Zapamtio sam da ima mrse in bznacima u seksy sa verenom. Blizanci javite se gospitu.
Korisnikov avatar
By Herald
Barni odlicno za hriscanstvo!!! Bilo bi. Kad bi izbacili da si nestabilna konzerva. [jpern13kci, mcec+sasn+ptn]. Nesto slicno kao sto je Milan Tarot malo pre kazao.
Korisnikov avatar
By Darling
Znači, moram da menjam posao. Preko ovog samo dečka mogu da nađem. :drama:

Hvala na trudu! :kiss:
Korisnikov avatar
By Darling
Nego šta nego mlađi! :awesome:

Well...kolega mi je nabacivao druga, a onda se i on malo primio, te ga ne spominje više :lol: I da, mlađi su :giggle:
Korisnikov avatar
By Blady
u redu je, skontali smo ko je.
jbte
Korisnikov avatar
By gossip
pa vrv imas neku planetu u raku :)

inace rak i lav su znaci sa najosetljivijim egom
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!