Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By space_oddity
Autovanje je najčešće neizbežno. Svakako ne mislim da iko zaista želi da provede ceo život krijući se.
Što pre se to pregrmi, to je lakše :)
By Summertime
za sad samo njih četvoro. jednog sam već izgubio... možda se čovek predomisli?
ako neko pita, a ja procenim da ne treba da zna, lagaću.
By mare1994
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465608#p2465608]space_oddity napisao:[/url]Autovanje je najčešće neizbežno. Svakako ne mislim da iko zaista želi da provede ceo život krijući se.
Što pre se to pregrmi, to je lakše :)
Pa naravno,kad tad se sazna.Niko ovde nije rekao da ce se kriti celog zivota,samo cekamo pogodan trenutak za to.I kada priznas,nekad tek tada umeda ti bude jos teze,to ne mozes da pregrmis,jer te to prati celog zivota.
By Kragi
^ Tako nekako.
Sustina je da shvatite da nema nicega loseg u tome sto ste gay niti zbog toga na bilo koji nacin vredite manje.
Ljudi neretko vise imaju problema sami sa sobom nego sa okolinom (iako osnovan strah moze i mora da postoji) prilikom upiranja prsta u njih kako je moj sugradjanin to formulisao u nekom ranijem postu.

Ili ovo recimo,
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465614#p2465614]Summertime napisao:[/url]za sad samo njih četvoro. jednog sam već izgubio... možda se čovek predomisli?
ako neko pita, a ja procenim da ne treba da zna, lagaću.
Vidi, ja ne znam nista o tebi (godine, okolnosti u kojima zivis, gde zivis i tome sl) ali bi bilo, najblaze receno, super da stvari formulises na nacin - da ti ne gubis ljude zato sto si gay, nego (i) oni tebe zato sto su homofobi.
Dok god stvari postavljas tako sam sebe stavljas u nezavidan, podredjen polozaj (autohomofobija) koji je sometimes vise stvar tvog stava i 'glave' nego onoga sto sam naveo u prvoj recenici.
By space_oddity
"ti ne gubis ljude zato sto si gay, nego (i) oni tebe zato sto su homofobi"

Very well said :alien: :up:
By Summertime
radi se o dečku koga poznajem godinama. uvek je bio tu za mene i zna sve o meni. drag mi je.
By Kragi
Onda se vrati na ono sto ti je Korvin rekao u poslednjem postu ovde.
Plus nauci da cenis sebe malo vise.
Ponavljam, nije problem u tebi zato sto ti neko okrene ledja posle outovanja.
Opet, ja sam malo stariji i malo vise out od tebe verovatno pa mi je cela ta prica oko gubljenja bilo koga malo cudna.
Diskutabilno mi je to da uopste nekoga 'imam' a da pritom sa njim ja nisam ja, tj. krijem deo sebe.
No, kontam da ste vi jos mladi.
By space_oddity
Da li je sada bio tu za tebe i da li je zaista znao sve o tebi?
Misli o tome.
Korisnikov avatar
By Blady
^ kada ces da okacis sliku? mislim, red je.
By space_oddity
Zbunjuje me nekad da li se odnosi na post iznad ili onaj iznad posta iznad.
Pa, zašto bih kačila sliku? :P (znati)željnici :P
By space_oddity
Zato što generalno nemam običaj da kačim svoje slike na net (ne, ne stidim se svog izgleda, ne, nije mi frka da neko sazna za moju seksualnost (potpuno sam aut), ne, ne plašim se da će me neko prepoznati ovde), a ne vidim što bih ovde napravila izuzetak. ;)
Zato što sam ovde pretežno zbog razmene mišljenja i informisanja o tome šta se dešava u LGBT zajednici u Srbiji, a ne zbog razmene fotografija ili druženja generalno.
Korisnikov avatar
By Blady
^ rekao ti je Noctis.

Eto, mene bas zanima kako izgledas.
Korisnikov avatar
By ilija f
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465682#p2465682]Summertime napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465666#p2465666]Summertime napisao:[/url]radi se o dečku koga poznajem godinama. uvek je bio tu za mene i zna sve o meni. drag mi je.
Pazi, to što ti je drago kod tog dečka, nije on, već ono što si ti mislio da je on. Samo tako postavi stvari i shvatićeš da nisi izgubio prijatelja, već si izgubio iluziju da imaš prijatelja. To možda brutalno zvuči, ali je tako.. Da li bi se uopšte ikako družio sa njim da si znao da je homofob i da te u startu mrzi zbog tvoje seksualne orijentacije? Razumem da ti je teško jer se više ne čujete ako ste pre, ali najlakši način da to prevaziđeš je da shvatiš da nisi ti kriv jer si gej, već on jer je homofob.
By mare1994
E ljudi zamislite dogodilo mi se outovanje preko romea,jedan lik me locirao bas na mestu gde tacno zivim.Ja sam stavio kg,a zivim u okolini kg-a.Onda je nasao jednog lika iz mog mesta i pitao ga jel me zna,i sad ovaj zna da sam gej.Malopre sam se dopisivao sa njim i rekao je da nece nikom da kaze,i nisam bas siguran,ali msm da nece,takav utisak imam i skoro sam siguran da ne gresim.
Ali ko zna zasto je to dobro.
Korisnikov avatar
By ilija f
Wtf, kako? Imaš li sliku lica na Romeu? Pošto je to (bar među življem iz Srbije) jako retko xD
By space_oddity
Ti ih preduhitri pa se autuj sam.
Tad će bilo kakvi tračevi o tvom pederluku biti bezvredni ;)
By space_oddity
To ti kažem, biće.
Ako oni pričaju da si ti "pederčina", "peško", whatever, i ti dođeš i kažeš "E JESAM, PA?" - misliš da će imati još nešto da ti kažu?
By space_oddity
Ulaganje u takvu vrstu hrabrosti bi se isplatilo, ja mislim. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
od viska hrabrosti glava ne boli :D uostalom svet je takav da ti niko nece dati ono sto tebi pripada ako nemas hrabrosti da to isto i zatrazis. a da ne pominjem koliko je prejebeno prelep osecaj kad mozes tako da im zatvoris usta.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
njihov je problem kakav ce utisak steci. ti budi hrabar i slobodan. uostalom neko ko gleda svet kroz stereotipe ne voze videti dalje od stereotipa, sto svakako nije stvar koja bi tebe trebala da zanima.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 23
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!