Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
kod mene se vecina aspekata vrti oko sunca

sunce pravi kvadrat sa saturnom u jarcu
sextil sa marsom u blizancima
konjukciju sa venerom i merkurom
jupiter u blizancima pravi konjukciju sa mesecom u biku ali se to ponistava jer su u razlicitim znacima
i jeste da se vecina stvari vrti oko sunca...mesec je taj koji je najjace postavljen kod mene i koji dominira kartom...mnogo je jachi uticaj meseca u biku kod mene nego sunca u ovnu :)
By alexandermagic
Sad ćemo mi to odmah da provErimo: voliš li duga maženja i ljubljenje, osjetljiv si na mirise i dodire, baš voliš oral, šetnje u prirodi, klopanje slatkiSHa u krevetu? A? xd XD xd

---

@Darling, Saturn 'voli' samo Merkura i Veneru, uz čvorove (Rahua i Ketua), prema Jupiteru manje-više neutralan, ostale 'mrzi'. :D

@acidna, pročitajte nešto i od Imširagića.
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465394#p2465394]alexandermagic napisao:[/url]Sad ćemo mi to odmah da provErimo: voliš li duga maženja i ljubljenje, osjetljiv si na mirise i dodire, baš voliš oral, šetnje u prirodi, klopanje slatkiSHa u krevetu? A? xd XD xd
volim mazenja i ljubljenja :)
na dodir sam veoma osetljiv na miris i ne toliko
volim oral i odlichan sam u njemu :D
setnje u prirodi volim :)
i obozhavam da jedem slatkishe(a i druge grickalice) uvece pred spavanje i obavezno gledam neki film/seriju uz to ;)
By alexandermagic
Želio sam dopisati to za filmove i serije, ali sam odustao da ne bi pomislio da si mi bitan. :)

Znači, možemo rezimirati da je jači Bik kod tebe, jer Ovan voli sve nabrzaka i odma'.

Mrzim namigivanje, makar i virtualno. :)
Korisnikov avatar
By gossip
hahah ne mislim :D

ima i toga "odmah i na brzaka" ali to nije tako chesto :D

Noctis mi je rekao da mi je mesec i svetlo vremena (sta god to znacilo)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Helenistička i arapska zapravo. Ono što se danas naziva tradicionalnom astrologijom, ali da, ona jeste bliža indijskoj astrologiji nego današnjoj modernoj.
By alexandermagic
Ništa uvredljivo ne mogu da ti priopćim, jer tako dEluješ na mene.

Recimo da, najblaže rečeno, postoji prirodna tendencija da donosiš pogrešne zaključke. I nije ti problem napast tuđe mišljenje, ako ti se ne dopada.

Trebalo bi da voliš da čitaš.

...

Mars u Raku, nacionalista, domaćin, vjernik, romantik...
Korisnikov avatar
By IriS
podznak rak a mesec u blizancima. plus merkur u ovnu.

mars u raku a
uran u petoj kući u škorpiji :smeh:

ne bih ti ja prijatelju bila u koži ni dva minuta :lol:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Dante, u principu ne može se natal tako parčati. Bitno mi je da znam da li si rođen po danu ili noći i u kojoj kući je taj Mesec? Ovako uopšteno taj položaj može doneti dramatizaciju emocija, želju za divljenjem, obožavanjem, vlastoljublje, želju za istupanjem u javnost i za obožavanje od strane javnosti.
Mesec na poslednjim stepenima Lava može da donese probleme sa srcem (aritmije, usporen rad...)
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465440#p2465440]alexandermagic napisao:[/url]Dosta od mene. Imam samo jedno pitanje: da li je bilo nekog ranog odvajanja od roditelja?
bilo je da...osecam da ces sada krenuti da mi naplacujes dalju obradu podataka
xexe
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465442#p2465442]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]barni, a gde si ti rođen?
sever Srbije

pitas se da nisam novi Mesija?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
No, not really, ostale podatke imam, samo mi fali mesto rođenja, a volim da imam precizne podatke :D
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465450#p2465450]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]Dante, u principu ne može se natal tako parčati. Bitno mi je da znam da li si rođen po danu ili noći i u kojoj kući je taj Mesec? Ovako uopšteno taj položaj može doneti dramatizaciju emocija, želju za divljenjem, obožavanjem, vlastoljublje, želju za istupanjem u javnost i za obožavanje od strane javnosti.
Mesec na poslednjim stepenima Lava može da donese probleme sa srcem (aritmije, usporen rad...)
Ma, pazi da ti ne kažem.
By alexandermagic
@ Barni

Zašto bih naplaćivao hobi, boga ti? Napisao sam onoliko koliko sam bio raspoložen i to je to.

I sad znam točno kakve muškarce voliš i kakav si kao partner. Tananana. :smug:
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!