Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2464847#p2464847]Noctis Lucis Caelum napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463858#p2463858]Sisorama napisao:[/url]http://blogkojinikonecita.blogspot.com/ ... sbuha.html
Zovem se Sol, al Sunce me zovu
Srednja planeta, po Nebeskom slovu
Topao i suv, uz to još blagodatan
Priroda mi goni po nebu zrak zlatan
Lav mi je kuća, živim tam'
Jasno sijajuć' tako obitavam,
I stojim pravo, u snazi i moći
Nasuprot starog Saturna hladnoći
Tamo gde je Ovan vladam njim
No u Devici venem i kopnim <= ovde umesto Devici treba da stoji Vagi
Kada kroz zvezde treba još poći
trista šezdeset i pet dana će proći.
Tj. moje pravo pitanje bi bilo zašto Sunce vene i kopni u Vagi?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
shorty, svaka planeta ima nešto što se naziva dostojanstvom i debilitacijama. Dva najjača/najbolja dostojanstva su vladarstvo i egzaltacija, a nasuprot njima kao najjače debilitacije su izgon i pad. Svaka planeta je izgonjena u znaku koji je nasuprot znaku njene vladavine, a u padu je u znaku koji je nasuprot znaku njene egzaltacije.
Planeta u visokom dostojanstvu (znači u vladarstvu, egzaltaciji, ili zbiru nekih manjih dostojanstava) može da pruži najbolje od sebe što može da ponudi. Po pitanju događaja, visoko dostojanstvena planeta daje trajne i događaje sa verovatno povoljnim ishodom. Debilitirane planete su korumpirane i njihova priroda je u tom znaku iskrivljena. Benefici ne mogu da čine dobrog koliko bi činili, a malefici su gori nego što inače jesu. Što se tiče događaja, one donose kratkotrajne prilike i uglavnom nešto što je nepovoljno. To ti je uopšteno... Naravno, ovo ne znači da je planeta u dostojanstvu apsolutno dobra niti da je planeta u debilitaciji apsolutno loša.

E sad... Sunce u Ovnu bi recimo dalo odlučnost, brzopletost, dostojanstvo, dok Sunce u Vagi postaje neodlučno, odlaže stvari i prilično je sujetno.

Po nekim astrolozima planete u padu su slabe i ne mogu da se izraze sa čime se ja baš i ne slažem, al ajd, rekoh da pomenem.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ne znam za vas ali ja idem da čitam opšti horoskop za lava i da vičem SVE ISTINA
Korisnikov avatar
By Madonna
i pravih žena i muškaraca ali šta je tu je!! :sigh:
By alexandermagic
Btw, ja sam na ovoj temi, na nekoj od prethodnih stranica, vidEo jednu natalnu kartu koja je skoro pa super, a osoba je od sebe i svog života uradila ništa. Uglavnom. :awesome:

Loši aspekti su uvEk izazov koji se itekako osjeća, pa i tjeraju na reagiranje; dok se neki uljuljkaju u one svoje pozitivne i ode im voz. Okay, dok im je opijata vjerojatno oni to tako i ne doživljavaju. I svima lEpo. :awesome:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Viđao sam ja karata koje su na prvi pogled fenomenalne, ali kada probaš prediktivnim metodama da utvrdiš kada će sve te blagodeti da zadese čoveka, ukapiraš da ne postoji momenat za tako nešto i džabe sav taj potencijal kad nema kad da se iskaže.
Korisnikov avatar
By Hys.
Da, previse trigona i sekstila, pa osoba uljuljkana. I ne uradi onda nista. Mora da postoji neki kvadrat da se lomi :) Il opozicija pa da se rastrze. Il najbolje malo od svega.
Korisnikov avatar
By bas bleu
e pa ja ne znam nista o tome i niko nece da mi kaze :durenje:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ako te zanima /a mene ne zanima. napisah tamo da sam prisiljena bila okolnostima da naucim./ najbolje je da pribavis literaturu i da krenes sama da istrazujes :)

edit to add:

preporucujem kao jednu od prvih - Goran Milekic "Tajni uticaj planeta"

Njegova "Astropsihologija" je za kasnije. Dosta kasnije.

A Mile Dupor, kao zacetnik u nas, sluzio je mnogima kao pocetna stanica.

To ovako sto mi palo na pamet sa ovih prostora.

Ali svakako, Goran Milekic ostaje jedan od najneverovatnijih. Prorok medju astrolozima :)
Korisnikov avatar
By Hys.
A moj je savet da nikako, sa kim god pocnete i zavrsite, ne zaobidjete pokojnog Gorana :)
Korisnikov avatar
By bas bleu
hvala hys, ali me ne zanima bas toliko :lol:

i am just here for the curiosity/novelty value.
By alexandermagic
@Noctis
Jedini koji se zajebao si ti, pročitaj si postove na forumu. Pokazuješ strpljenje u komunikaciji sa raznim vrstama prikaza.

---

Kad smo kod loših aspekata :awesome:, najteže je svladati opoziciju, kvadrature se uz rad na sebi i konkretno djelovanje prije ili kasnije mogu 'razbiti', pa i one 'najcrnje' tipa kvadrata Saturna i Plutona.
Korisnikov avatar
By gossip
ja imam kvadrat sunca i saturna(jarac)...nisam primetio da mi to nesto pravi problema
Korisnikov avatar
By Darling
^Čudno, jer su baš 'u ljubavi' inače :awesome:

Ja imam jednu opoziciju, tri trigona, zatim idu konjukcije, a kvadrata, polukvadrata i sekstila koliko o'š. Što se kvadrata tiče, imam u proseku jedan kvadrat po planeti, najviše prave Saturn (4) i Pluton (3), dok su medjusobno u konjukciji. :trep:

Negde mi neko reče da sam prirodno zaštićena od loših 'upliva' u životu.

Edit: A, neki i da sam veštica :lol:
Korisnikov avatar
By acid drop
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2465010#p2465010]Hys. napisao:[/url]Ako te zanima /a mene ne zanima. napisah tamo da sam prisiljena bila okolnostima da naucim./ najbolje je da pribavis literaturu i da krenes sama da istrazujes :)

edit to add:

preporucujem kao jednu od prvih - Goran Milekic "Tajni uticaj planeta"

Njegova "Astropsihologija" je za kasnije. Dosta kasnije.

A Mile Dupor, kao zacetnik u nas, sluzio je mnogima kao pocetna stanica.

To ovako sto mi palo na pamet sa ovih prostora.

Ali svakako, Goran Milekic ostaje jedan od najneverovatnijih. Prorok medju astrolozima :)
Ovo ću da zapišem negde. :yes:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!