Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
U vezi toga su ljudi komentarisali, da ne vide odakle dolazi moja sexualna energija u kombinaciji samo raka i lava. Horoskopski logično mi zvuči da može imati uticaja, računajući ne samo momenat izlaska iz vagine, već i momenat začeća u odnosu na koji se procenjuje termin porođaja.
By alexandermagic
Seksualni kapacitet se ne gleda na osnovu znaka i ascedenta. Gleda se peta kuća i gdje je znak Marsa (kod muškaraca), ili Venere (kod žena, izrazito fem pedera). I njihovi aspekti.

Tvoja peta kuća obuhvata znak Strijelca, samim tim je jasna inklinacija ka neobaveznim seksualnim odnosima i bez traženja gdje ti je Mars.
Korisnikov avatar
By scout_finch
Sun.....Tau
Moon....Can
Mercury....Ari
Venus....Ari
Mars....Tau
Jupiter....Aqu
Saturn....Sco
Uranus....Sag
Neptune....Cap
Pluto....Sco

Ascendant....Cancer

tako kaze internet.
By alexandermagic
^
^
Eto, već i letimično, tu vidimo crvenokosu ženu koja nema ništa protiv nošenja kapa, šešira, upadljivih minđuša. Ne mislim na tebe, nego na... :D

I ono što mislim o tebi, jest tako. Sad vidim. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja sebe doživljavam androginim bićem, iako nisam izrazito fem (ljudi bi rekli i relativno muževan :krezavi: ).
Korisnikov avatar
By scout_finch
sreca onda pa ne verujem ni u horoskop ni u djavola. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa kažem da nisam, makar ne izgledom i delom ponašanjem, a bio sam fem kao klinac... ali sam oduvek sebe zamišljao u ženskom rodu, dok se u muškom nisam osećao prijatno do kraja puberteta. U ovom momentu mi je podjednako zadovoljavajuća i jedna i druga opcija, mada ne i prelazni oblici. U tom smislu kažem androgin.
Korisnikov avatar
By scout_finch
za mene nisu. da jesu verovala bih u njih, ne? al' da je ponekad zabavno, jeste.
Korisnikov avatar
By 李香兰
Dupla vaga sa sajta:
U svakoj stvari vidite i ono što je pozitivno i ono što je negativno, pa Vam je teško da zauzmete stav - stalno odmeravate "za" i "protiv", afektivno i lojalno; stoga delujete neodlučno. Ipak, sa duplom dozom šarma koji imate lako ćete privući nekog ko će odlučivati umesto Vas.

Ne svidja mi se ovo, ne ne. :nope:
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463305#p2463305]Dirrty napisao:[/url]Ako sam rođen 2 meseca ranije, da li i taj treći znak može imati poseban uticaja na mene? Trebalo je da budem devica (ironije li).
i ja sam rodjen pre vremena...trebao sam bik da budem...ali eto mesec mi je u biku i to mi je najjace postavljena planeta u karti ali to je slucajnost...svako je trebao da se rodi onda kada je trebao :)
Korisnikov avatar
By gossip
sunce se polako priblizava MC-u :love:
a mars pravi trigon na moje sunce :love:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2463858#p2463858]Sisorama napisao:[/url]http://blogkojinikonecita.blogspot.com/ ... sbuha.html
Zovem se Sol, al Sunce me zovu
Srednja planeta, po Nebeskom slovu
Topao i suv, uz to još blagodatan
Priroda mi goni po nebu zrak zlatan
Lav mi je kuća, živim tam'
Jasno sijajuć' tako obitavam,
I stojim pravo, u snazi i moći
Nasuprot starog Saturna hladnoći
Tamo gde je Ovan vladam njim
No u Devici venem i kopnim <= ovde umesto Devici treba da stoji Vagi
Kada kroz zvezde treba još poći
trista šezdeset i pet dana će proći.
Korisnikov avatar
By Madonna
sviđa me se taj pesmičuljak šti si izdvojio nokti :cheer:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Verujem da nije, ali bilo bi poželjno da bar staviš fusnotu kod tog dela :)
Inače svaka čast za prevod :)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!