Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2400583#p2400583]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2400540#p2400540]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]sve forumase bih odvela u pozoriste (kokice, slatkisi i sokic na moj racun) i postavila barnija na binu :wundy:
zaboravila si trulo voce i povrce za forumase.
http://www.youtube.com/watch?v=t7Ptbkwq-jw" target="_blank :rock:
Hahaha pa ne poznajem nikog bas dobro ali...
Sa Denijem bih ishao da pijanchim jer je opichen i opizden ko struja :D
Sa Spiffom bih se nagudrio kvalitetnog skanka i seo na obalu dunava i caskao
Sa Sanjchi Stepwolfin bih kulirao u gej kaficu uz jos neko drustvanjce...
Siksta bih bichovao, silovao i gacao koznom cipelom dok jeca i stenjka od zadovoljstva
Sa Renijem bih na krstarenje ili neki opusten vikend u Parizu...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Berna častim obećanim pivom. (aka pili bismo nešto na moj račun)
Korisnikov avatar
By bern
^ a ja bih nešto uzeo za klopu :hyper:
Korisnikov avatar
By bern
grupni seks i trava. samo jedno od toga sam probao.
Korisnikov avatar
By Madonna
mislio sam samo seks. bez grupnog. ali dobro. NARKOMAAAAAANNNNNNNNNNN :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By bern
pa seks, bez grupnog (doduše, i bez trave) - jesam probao :)

no to je bilo jasno iz prve poruke, samo se malo zezam :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Madonna
:facepalm:
pušio je travu. DA LI MORAM SVE DA VAM CRTAM OVDE
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Toliko ste brzi da više ne znam šta sam sa kim hteo da radim... :nerd:
Korisnikov avatar
By Sunce
Sa Kragijem razgledao knjige o enterijeru i arhitekturi, sa ex Sava Savanovicem gledao meceve Jelene Jankovic...
Korisnikov avatar
By Sunce
Sa POpajem bih posetio Simpo, ali u Vranju, da mu uzmu meru za ormar.

Sa Marvinom bih posetio kanalizacione cevi.

Sa Svejedno bih otisao u neki sportski klub, da mu nadjemo alfa muzjaka - da se omrsi.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Sa Suncetom bih kidnapovao Jelenu Janković i terali je da gleda njene skorašnje mečeve dok ne bude preklinjala da prestanemo... onda bi joj puštali mečeve iz perioda dok je zaista umela da igra tenis.
Korisnikov avatar
By Sunce
sa blentom bih se brijao i cavrljali bismo da nam brada mnogo brzo raste. od jutra do mraka - taman za brijanje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sa denijem bih razradio ideju o stripu "Tetka Daca u akciji".

Kad ne moze da bude na forumu, bila bi u stampanoj formi. Naterao bih ga da napise knjigu.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sa De Vilom obilazio Tupiznicu i osluskivao njegove tajanstvene zle odaje.
Korisnikov avatar
By Laerem
Ako bi mi dopustili, zavukao bi se u krevet izmedju mowbid i acid drop. Djeluju mi mekano. A i fali mi malo lezbijske topline, muskarci me nesto smaraju u zadnje vrijeme.

Tipa Sunce (koji je samo jedan u prilicno otuznom nizu). Svo to njegovo stalkanje, i ducet (neodgovorenih) privatnih poruka koje bi kao trebali biti totalno lascivne i edgy, zapravo ocrtava jednu totalnu nisticu od karaktera. Mrzim kada se muskarci agresivno pokusavaju ponasati samouvjereno preda mnom, kao da sam ja nekakav gargantuanski falus pred kojim se moraju dokazati. No jednom kad ih odbijes, citav taj igrokaz (kojeg u konacnici izvode samo radi sebe) se nastavlja, jer onda ti naravno moraju pokazati kako ih uopce ne dira to sto si ih odbio, pa se to pretvori u jednu veliku smaralacku farsu u kojoj sam ja prisiljen da im se obratim, i porucim: I'm just not that into you. Deal with it. :shrug:
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2461786#p2461786]Laerem napisao:[/url]
Tipa Sunce (koji je samo jedan u prilicno otuznom nizu). Svo to njegovo stalkanje, i ducet (neodgovorenih) privatnih poruka koje bi kao trebali biti totalno lascivne i edgy, zapravo ocrtava jednu totalnu nisticu od karaktera. Mrzim kada se muskarci agresivno pokusavaju ponasati samouvjereno preda mnom, kao da sam ja nekakav gargantuanski falus pred kojim se moraju dokazati. No jednom kad ih odbijes, citav taj igrokaz (kojeg u konacnici izvode samo radi sebe) se nastavlja, jer onda ti naravno moraju pokazati kako ih uopce ne dira to sto si ih odbio, pa se to pretvori u jednu veliku smaralacku farsu u kojoj sam ja prisiljen da im se obratim, i porucim: I'm just not that into you. Deal with it. :shrug:
:rotflmao:

ont: izašao bih sa gomilom forumaša večeras :sigh:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
sa hys bih se opet zavukla u jedan od stanova/ neku od kuhinja sa gomilom namirnica, i, udri!

SA Sisoramom bih otisla u prodavnicu kostima, izabrala po jedan za oboje, da se nocu stiti grad od zla u maniru superjunaka bih, evo, majke mi

sa jenny bih ispostovala eksplicitnu zelju svoje devojke da se pravi neka trojka (salim se, ne bih :lol: )

sa 4KNY... bih se ispela na Prokletije

eto, to vam je to, za sad
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!