Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Galadriel
u dvadeset prvoj :mama:

ostavila decka i otisla devojci :D
Korisnikov avatar
By pthalo
znala sam kada sam imala 6 godine, ali nisam znala da ima izraz za to i nisam mnogo razmišljala o tome, osim "jao ona je baš seksi". znala sam da sam lezbejka kada sam imala 11 godine.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by jenny
Originally posted by Galateja
nije problem u meni, nisam ja lezbejka, već je ona isuviše lepa pa uzbuđuje i devojke.
ovo je dobro :lol:

jao ja sam verovatno medju poslednjima ovde skontala..sa 21 valjda. kao klinka sam bila nekako povucena i nisu me preterano interesovali ni decaci ni devojcice. sve su se drugarice nesto zaljubljivale,pricale o decacima, a ja ih slusala i mislila o sebi: Boze,koliko drame ni zbog ceg! ok,kad pogledam unazad vidim da jeste bilo nekih indicija da me privlace devojke,ali nekako nedovoljno da bih uzela to u razmatranje. ili nisam smela da razmisljam o tome,vise ne znam ni sama. znam samo da kad god bi me pitali da li mi se neko svidja da sam vecito odgovarala ne, ne i ne i tako dodjem do fakulteta i onda upoznam nju i taaako se zaljubim...ma odlepim nacisto.
i to bi bilo to. a odnos sa njom je bio posebna prica :povez:
isto skoro samo sto nikad nisam bila povucena :nono:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
au još od vrtića imam taj neki zaštitnički gard prema curama (nikad mi nije bilo jasno što),
kontam da mi se prvi lik svideo na silu i to negde krajem petog razreda (bukvalno fazon - sve pričaju o njima, čekaj, šta sa mnom nije u redu, *skener*, u, ovaj je lep, sviđa mi se)

onda se taj procenat muških poveć'o
i onda su sad totalno ravnopravni, sa 15 sam se pomirila i konačno s tim da mi je svejedno.
Korisnikov avatar
By zozefin st
sa 17 sam skontala da sam bi, a tek skoro da sam lez
By therealrocknrolla
Kad sam se rodila imala sam dugacke prste. Babe i dede su tripovale da je zbog toga sto cu svirati klavir. No, izgleda da je namena mojih prstica da zadovoljavam devojke. Sto se tice klavira umem da nabodem: Na kraj sela zuta kuca, ti ti ti zuta kuca, ta ta ta zuta kucica... :klavir:
Korisnikov avatar
By bubamarica
Shvatila sam da mi se svidjaju I devojke kad sam usla u pubertet.
Korisnikov avatar
By someone
sa 15,u 1. razredu srednje :D mada mi je jako puno vremena trebalo da spoznam svoju seksualnost,nisam znala da li je to FAZA ili nije,da li sam ipak str8 ili BI ili lez ...
Korisnikov avatar
By DarkAngel;)
Originally posted by someone
sa 15,u 1. razredu srednje :D mada mi je jako puno vremena trebalo da spoznam svoju seksualnost,nisam znala da li je to FAZA ili nije,da li sam ipak str8 ili BI ili lez ...
i na kraju si :D ?
Korisnikov avatar
By someone
hahah dobro pitanje... izgleda lez
Random tema sa 7. strane. :lol:

Ont:
I kissed a girl her lips were sweet, she was just like kissin' me.. But yeah, I kissed a girl.. Kissed a girl won't change the world, but I'm so glad I kissed a girl.. :zvizdi:
Sta znam, oduvek sam sve volela sto se tice zenskog pola, emotivno su mi se svidele od kada znam za sebe, dok je seksualna privlacnost pocela i sa pubertetom.. Dakle, da ga zaokruzimo - negde oko 12-13 godina.. :)
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2458181#p2458181]mega therion napisao:[/url] fuuuck sto je ovo dobro, oh wait, oh fuuck ...
:roflmao:

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1300967#p1300967]Garbo napisao:[/url]Jos kao sasvim mala osecala sam snazne vibracije u prisustvo izvesnih zena. Bilo bi mi uzasno vruce, blokirao bi mi se mozak, nisam mogla progovoriti ni rec od srama, crvenela sam, samo cutala i blejala :maca:

Prvi put se zaljubila sa 10 godina u uciteljicu matematike.
Tako je sve pocelo.

:leviathan:
Isto tako, samo što se prva žestoka vibracija desila zbog profesorke matematike, u prvom srednje.
Lepa crnka sa zelenim očima, uuuh! Svi dečaci su bili zaljubljeni u nju, pa i ja :giggle: Seksepilniju škorpiju, ma ženu uopšte, nisam u životu upoznala! :vruce:

Kada sam se prijavila za dopunske časove, rekla mi je specifičnim tonom: Ne, niiikako, ti ćeš kod mene na dodatne!...noge su mi se oduzele...a, dečacima je vilica bila na podu :lol: Zadesilo se da sam, jednom prilikom samo ja došla na dodatni čas, jer je bio petak, svi su šmugnuli kući. Pojavljuje se profesorka, ja joj kažem da nema ništa od tog časa, da sam samo ja došla, a ona će: Nema veze, uđi unutra. Ja: Ali samo sam ja tu, niko ne drži čas za jednog učenika. Ona, totalno šmekerski: Zavisi kako ko shvata svoj posao. Uđosmo mi unutra...sela sam, a onda je ona sela preko puta mene, prethodno opkoračivši stolicu :shok: Mislila sam da će srce da mi iskoči, menjala sam boje i počela da se preznojavam! Pamtiću taj čas dok sam živa. :vruce:
Elem, ni to mi nije pomoglo da skapiram da se ložim na žene, baš sam bila u denial-u nekom, a nisam ni znala da jesam. Posle prvog seksa sa dečkom sam shvatila da nešto tu debelo ne štima. Sa 19 godina sam došla u Bg na studije, u teškom psihičkom stanju i poljubila se sa prvom koja je pokazala interesovanje :lol: Bila je ubeđena da sam lezbejka. Eto, znala je bolje od mene šta mi je, baš joj hvala :lol:
Posle toga sam vratila film i sve je bilo mnogo jasnije, of kors.

P.S: Mislim da je profesorka skontala zašto reagujem na nju i da joj je bilo simpatično. :giggle:
Korisnikov avatar
By mega therion
@ darling, slicne stvari su se meni izdogadjale, al u osnovnoj sa nastavnicom engleskog... Mada, nije provalila da mi se svidja... XD ah, te lokne... :kesa:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Ja sam ubedjena da je moja profesorka anatomije provalila. :smirk:
Isto sam imala tako neke zeznute situacije, namigivanja, ispipavanje njenog tela s moje strane, pod jednim dobrim izgovorom! :blush:
Cak smo par puta i na pice isle.. :lol:
Al' eto, sada smo ostale u nekim drugarskim odnosima.. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
prvi poljubac sa devojkom sa 16 god. .. ali.. :lol: usrala sam se :lol: i onda tek 4 godina kasnije krenula u akciju.. :sigh:

ja sam kao sat sto kasni :peva:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
još kao klinka sam zavolela jednu komšinicu oko 15 god stariju od mene i tačno se sećam kad smo išli da prodajemo cveće po komšiluku, pa mene pošalju kod nje, a ja zazvonim, ona izađe, skroz se pogubim i pocrvenim i kažem da sam joj donela cveće, jer mi je glupo da tražim pare, pa se posle ovi ostali drkaju na mene :lol: a meni bilo lepo, posle ona mene zove na sok i kolače, pa mi svira klavir :sweet:

a ovako sam skontala tu negde u prvom srednje kad sam se ljubila sa drugaricom :D
By space_oddity
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1300476#p1300476]Hys. napisao:[/url]
Al' ja sam oma znala da sam ja "biseksualna" . Mozda ima i veze sa porodicom, i sirinom i obrazovanjem u istoj-sto posto sam cula taj izraz u kuci, pored brojnih ostalih.
Mislim da nema nužno veze sa tim.
Ja sam znala da privlačnost koju osećam prema drugim osobama nije ograničena na muški pol a ni rod, mnogo pre nego što sam čula za taj izraz, (pol) i rod. Kod kuće se o bilo kakvoj seksualnosti nije ni pričalo, kamoli o homo-/bi-/sličnim seksualnostima.
Kako je privlačnost koju sam osećala isprva bila više na platonskom nego seksualnom nivou, a i kako bejah povučeno devojče sa malo "prijatelja" i nijednom osobom kojoj bi bilo šta poverila a kamoli svoje fantazije i misli, niko nije ni stigao da mi kaže da "to nije normalno". Kad je sve to postalo manje platonski a više fizički i kada sam više o tome pričala, malo ko se usuđivao da mi kaže da "nije normalno" jer sam ja sama uvek o tome pričala kao da je najnormalnija stvar na svetu.

Previše je faktora koji utiču na to da li će uopšte do autohomofobije doći, i ako dođe, kada i kako će ona biti prevaziđena. Teško je izdvojiti jedan jedini i reći sigurno je to uticalo.
U svoju sexualnost sam pocela da sumnjam pre jedno 3-4 god. Poljubila sam se ja sa drugaricom, bilo je lepo...ali nista nisam osetila, mozda zato sto je drugarica... I tako ove godine na moru su se neke stvari promenile...zelela sam avanturu na moru sa nekim frajerom, medjutim...to se desilo sa jednom devojkom :) Upoznale se na plazi, sve bilo kul, uvece se nekako nasle i blejale na plazi uz rakijicu i pivo...nakon toga odemo sa jos dvojicom likova u neki klub...nastavimo sa rakijama..i zavrsimo u autu ljubeci se i jos nesto...najgore od svega je to sto se ja ne secam svih delova...kako ona kaze, bilo je svacega i bilo je mnogo dobro...na tome je i ostalo. Ona zivi i radi u drugom gradu, pomenula je da bih mogla kod nje nekad, medjutim nikako da pozove... Ne bi meni bio nikakav problem da se ja nisam izgleda bas zaljubila u nju... Ako bi neko znao sta mi je ciniti, neka kaze...svaka pomoc bi mi dobro dosla..:) :upomoc:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
e sto se meni ne desi ovako nesto ni slucajno ni namerno :sigh:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
nikada nisam poljubila devojku ali imam žarku želju :P

šalim se, dosadno mi je
Korisnikov avatar
By mOwbid
kako ja jos ovde nisma odgovorila :smirk:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!