Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Nisam monogamna, ali mogu da budem bez ikakvog problema.
Upgrade:

U vezi sam izricito monogamna, a kad nisam u vezi mogu da se svalerisem u razlicvitim obimima i modalitetima, kolko mi se hoce i moze i s kim mi se svidi, paralelno, reciklazno, iz nebuha i sve ostalo, moze jedna ili vise, moze i vise odjednom.
Korisnikov avatar
By reveal
Ne volim da varam i ne volim da budem prevarena.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Random tema sa 9. strane. :lol:

Ont:
Do sada bejah u monogamnim vezama.
Ne varam i ne volim da budem prevarena. Ali i ako se desi da me prevari, volela bih da mi barem to kaze, a ne da ja otkrivam..
Sta znam, meni je mnogo gore kada neko prevari, a onda posle nema hrabrosti da to prizna, nego kada neko prevari i to kaze. U drugom slucaju bih mozda i oprostila.. :nerd:
Korisnikov avatar
By mean95
monogman :) ako sam sa nekom osobom u vezi to je zato sto je volim i ne razumem zasto bih trazio nekog drugog, ako pak trazim to onda i nije neka ljubav i obratno..
Korisnikov avatar
By mOwbid
...videla devojku sa faxa u gej klubu. :radosnice:
Korisnikov avatar
By mOwbid
sto? gde sam trebala da pisem?
Korisnikov avatar
By JSY
Verna jednoj i samo jednoj. Cak i sad kad me je sutnula... :rida:
Takva mi priroda, sta li :(
Korisnikov avatar
By Sad Princess
ne varam niti cu varati ali isto to zahtevam i od partnera.A u vezi sam jbno komplikovana,samo oni koji me izuzetno mnogo vole i koji su tolerantni da me istrpe kad mi naleti period kad mi ne treba stati na rep...u vezi,zahtevam barem neki oblik paznje svakog dana bar poljubac za dobro jutro i laku noc i bar par puta magicne reci volim te,bez toga nista.
Korisnikov avatar
By Mish_Mokri
u biti poliamorichna... u vezi sa curom do sada uglavnom uvek monogamna (ok, priznajem, s jednim nechasnim izuzetkom), u vezi sa tipom... hm, well, not so much. :lukavi:
Korisnikov avatar
By Blady
Monogamna sa poligamnim momentima.
Zavisno od mnogo faktora..
Korisnikov avatar
By mikeli
Volim da budem, postovan i voljen !
Tesko da sam veran, jednoj osobi ...
Zato mi je tako, kako mi je ... (ocaj) !
.
By Aven
Preferiram ljude koji imaju dovoljno samopouzdanja da mi neće reći kako će me ostaviti ako ikad budem imala nešto s nekim drugim. To mi je sexy i budem luda za takvim ljudima. Posesivnost me ubija.

Budući da nemam nikakve izlete ni kad sam solo još manje bih za tim imala potrebu kad sam u vezi.
Korisnikov avatar
By Blady
luda i nista manje od toga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!