Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

'' Neukrotivo srce '' naziv je knjige - prvenca čuvene Suzane Mančić, popularne i kao Guzana Mindžić. Na koricama vidimo, koga drugog do - samu Guzi, kako podatno pozira, a ručicom kao da se mazi po intimnom predelu, mameći i na taj način čitalačku publiku u knjižare da kupe njenu book. :cita: :drkanje:
Kako reaguje vaš čitalački duh na ovu knjigu ? Da li je nova spisateljska zvezda rođena ? :oskar:

Slika
Korisnikov avatar
By V25
Ovo stvarno moram kupiti.
Čekaj, Viki, a i vi ostali, ne hitajte u knjižare :pas: , možda nam Torry obezbedi pdf piratsko izdanje, kao prošle godine kad nam je valjala pdf verziju knjige Žarka Lauševića, pa smo svi čitali u slast i svima nam se svidela, jer je nismo platili.
:lol:
Korisnikov avatar
By Darling
Pre bih rekla da joj je nešto drugo neukrotivo! :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Obozavam momente: "Nemoj da snimas ovo". PA onda i snime, i puste.

ELEM, mozda i ne bi bilo lose procitati, podsetiti se '80s (nesto kao "Made in USA" cijeg autora ne mogu da se setim)
Korisnikov avatar
By Delete
Meni je Suza fantasticno jebozovna i u ovim godinama (a i nisu neke, jelte)...rado cu procitati njenu knjigu, ako biblioteka nabavi neki primerak, a to ce se desiti sigurno nakon sto se pojavi neki pdf na netu, al` sta cu kad sam prokleta da nemam strpljena za citanje sa monitora.
Korisnikov avatar
By Burak
U svijetu kraljice Kleopatre, Dunje Ilić, Alo, Kurira isl.. Guzi dođe kao neka lajt verzija treša, koja mi i nije pretjerano bila iritantna dok u ovom klipu ne čuh: "nisam nastrana" konkretno misleći na gay odnods praveći facu kao da govori o nekoj epidemiji. Jadno :pljuje:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
obavezno procitati, posle neponovljive sanje

Slika
Korisnikov avatar
By Madonna
pa vidiš bre deni da je to promo za knjigu..
Korisnikov avatar
By Madonna
pa dobro, baš je fooora da pusti snimak sebe kako čisti po kući (kućni video) i tako se POŠALI na sopstven račun a privuče pažnju da bi bolje išla prodaja :awesome:

ha ha ha ha ha
fen, mikser
Samo se pitam da li naše voditeljke imaju iza sebe neke ghostwriters, pošto čak i za besmislice moraš da budeš bazično pismen, ili one zaista same sočinjavaju svoja književna dela.
By Simor
Btw, who the fuck is Maja Spenser, čiji bilbordi krase Novi Sad i Beograd, a koja je takođe napisala neku super ultra giga mega zanimljivu knjigu?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
do sad mi je bio tu čovek čijoj FAMILIJI je Suzana aka Majmunica kućni prijatelj, i u srce mi se kleo da je sve to Suzani namešteno.

A ja ga gledam kao jebeno tele.

Sram je bilo da je sram bude. Od četvrtog ne očekujem ništa manje nego karanje sa kepecom i kerom.
Meni je Guzi bila sumnjiva kao vinovnica krađe sopstvenih snimaka još onomad, kad se davne 2004. godine prvi put desila '' krađa '' snimka na kojem zapira svoju rutavu pičketinu nad bideom i cijuče : '' Ju ! Ju ! Ju ! '', a potom se tuca sa bivšim joj mužem Gargamelom.
On je tada odbio da se pojavi na konferenciji za novinare, koju je Guzi sazvala da bi na njojzi pred novinarima lila krokodilske suze. Mislim da je to zato što je vrlo dobro znao kakav je Guzi satrap, jer je živeo s njom u braku. Ako baš nije bio sto posto uveren, svakako je osnovano sumnjao da je snimke sama pustila.
A kad se, posle par godina, desio drugi slučaj '' krađe '' , mislim da su još samo debili verovali da snimke pušta iko drugi do sama Guzi, koja se bespoštedno bori da ostane kurentna na tržištu i u tom pogledu stida nema.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2457226#p2457226]Simor napisao:[/url]Btw, who the fuck is Maja Spenser, čiji bilbordi krase Novi Sad i Beograd, a koja je takođe napisala neku super ultra giga mega zanimljivu knjigu?
Upravo je ovo verovatno i razlog zašto se okačila na bilborde - Da bi se narod zapitao ko je ona, a posle je i upamtio.
A kad posle ta Maja Spenser bude tražila i dobila nacionalnu penziju, biće kasno da se narod pita kako i zašto mu se desilo da mu još jedan probisvet zavuče ruku u džep i krene doživotno da mu naplaćuje svoju '' umetnost '' preko nacionalne penzije.
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Sunce
Mislim da bi baba sere imale vise da napisu od ovih uzsnih zena.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2457034#p2457034]*deni* napisao:[/url]Čekaj, Viki, a i vi ostali, ne hitajte u knjižare :pas: , možda nam Torry obezbedi pdf piratsko izdanje, kao prošle godine kad nam je valjala pdf verziju knjige Žarka Lauševića, pa smo svi čitali u slast i svima nam se svidela, jer je nismo platili.
:lol:

Zarkovu knjigu je i bilo interesantnije citati i potraziti no ovo...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!