Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Drage dame, ako ovaj topik već negde postoji, praštajte: da li ste nekad, i kako, doživele orgazam simultano sa partnerkom?
Meni to nikako da pođe za rukom. Već godinama. I nijednoj od lezbejki koje ja znam nikad nije uspelo.
A pomisao je tako privlačna, i velika je šteta ako bi lezbejski svet bio lišen tog blaženstva.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
(po meni)

najbitniji preduslov je da ste obe sposobne da dozivite orgazam :glupan:

drugi je da bar jedna moze da nijansira i "opali" u pravom trenu

ja sam dosad uvek bila sa uni devojkama, pa kontam da je lakse nego u iskljucivim akt / pas kombinacijama.. :nerd:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da treba naizmenicno da glumite orgazam, jedan put ti, drugi ona. Tako ce svaka 50% vremena da oseti "to blazenstvo".

A sto je bolje nego nista.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Koliko ja razumem, nije problem doživljavanje orgazma, već simultano doživljavanje orgazma...
A ako je već tako... jesi probala sa onim - Oćeš skoro? ili ako hoćeš da budeš fina, ima i varijanta Javi mi kad budeš pri kraju... pa kad ti javi, a ti onda zabiberiš.
By Almalia
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2456269#p2456269]Synesthesia napisao:[/url]Koliko ja razumem, nije problem doživljavanje orgazma, već simultano doživljavanje orgazma...
A ako je već tako... jesi probala sa onim - Oćeš skoro? ili ako hoćeš da budeš fina, ima i varijanta Javi mi kad budeš pri kraju... pa kad ti javi, a ti onda zabiberiš.

:opacupa:

Pa da, ja njoj kažem da cimne, namigne ili cikne kad bude pri kraju, ona će na to: evo sad ću, samo što nisam... aha, baš tako... OŽEŽI, Srpkinjo!!! I onda žež ja, žež ona, i bum! :D
Korisnikov avatar
By Darling
^ :roflmao: Čudi me da si izostavila 'ožeži, Sprkinjo' :lol:

On: Nije mi jasno kako vam bar u 69 pozi nije uspelo :misli:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, postoji.
NIsu lezbejke lisene toga, ne boj se :D
Korisnikov avatar
By bas bleu
ocigledno se ne volite dovoljno da biste svrsile zajedno :sweet:
By ...Sitnicava...
Pa, to nije nikakav problem ni napor ako dve osobe imaju otvoren i slobodan odnos.

Ako neko kasni, daš mu intezivniji tretman, pa nastavite sa pozom u kojoj hoćete da doživite orgazam zajedno. Sve to pod pretpostavkom da možeš da osetiš koliko posto ti je partnerka učitala do orgazma. :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Samo jednom sa trenutnim partnerom :) Fenomenalan osecaj je zaista, ali nije sveti gral, ako se desi - super, ako se ne desi - pa ipak smo svrsili oboje i bilo nam je super zabavno :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!