Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemam snage.

A da krenemo od osnova, da se napiše predlog zakona o zabrani pisanja predloga zakona od strane maloumnih ljudi?
Korisnikov avatar
By Blady
Da, neka odobre i neka nam uvedu vize i onda da se lepo ubijem.
Pun mi je kurac ovih idiota koji opsteno seru i seru i seru
Korisnikov avatar
By Berserker
Изјава о потреби усклађивања овог закона са прописима Европске Уније
Не постоји потреба усклађивања овог закона са прописима Европске Уније.
:lol:

Ali iskreno, ja sam ceo tekst prošao da bih video da li je to predlog Vlade, video sam onda link u donjem desnom uglu i samo sam bacio pogled na poslednji pasus... Ovo mi je smešno...
"PREDLOG" zakona o zabrani gej propagande u Srbiji

&
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2454591#p2454591]barni011 napisao:[/url]
to je isto kao kada bi gejevi predlozili zakon kojim bi se Jeleni Karleusi dala nacionalna penzija

nema od toga nista
da li zaista ne uvidjas vrlo znacajnu razliku izmedju problematika tih dveju stvari? toliko znacajnu, da takvo poredjenje i njegov ton u okviru ove teme (pa cak i da je samo na nivou malo verovatnih dogadjaja), moze biti shvaceno kao uvredljivo za LGBT populaciju, te u najmanju ruku neadekvatno i neumesno?

ili treba da se posluzim tehnikom iz pomenutog teksta sa pescanika, i poredim npr. "PREDLOG" zakona o zabrani propagande jevrejstva u srbiji sa nekom hiperbolisanom trivijalnom tricarijom iz miljea stereotipa o jevrejima?

mozda nisi imao neke svesno lose namere u tom smislu, ali generalno mislim da treba imati nekog osecaja za to o cemu se ovde govori, pa taman i da je takodje tesko ostvariv odron razuma -- o jednom fasistickom predlogu koji bi da narusi prava za koja se borimo, kao i ona koja vec postoje (pa i bar na papiru). koji bi mozda mogao biti tek olako odbacen kao npr. ni po cemu relevantan i neuracunljiv, da nije istovremeno i nimalo zacudan simptom srpske drutvene stvarnosti, da se ideoloski i govornicki ne nadovezuje na vec aktuelne politicke cinioce poput "dveri", te da u ovom drustvu kakvo jeste, nazalost verovatno i ne postoji dovoljno svesti o tome sta zapravo oznacava takav neki dokument.

u principu, mozemo se sprdati i to opravdano na racun tih podivljalih bilmeza, problem je sto postoji i jedna gorca dimenzija koja ukazuje da je to njihovo poodmaklo ludilo, kod mnogo sireg broja vec bar u pocetnom stadijumu.
Korisnikov avatar
By antibiotic
^ obavezno da se promeni tekst ispod :love:

"i onda kad izvuces sipku, ja skupim prste ovako..."
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!