Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Malo i o trnovitoj strani života...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
A vidiš, nisam imao predstavu da se i sa Foruma dosta ljudi prijavilo i bilo pozvano na '' kongres '' u Sava centar.
Mogli smo se iskontaktirati i sresti tamo. Računam da onda ni faktor specifične sprdnje i zajebancije ne bi izostao.
:cuddle: :redaljka: :canttouchthis:
Korisnikov avatar
By Hys.
vala bas :) Neka kafa bi se popila na onom mrcenom novom beogradu.

Ali ti si bio u super grupi, ja sam morala ranom zorom da se budim, picka im materina hostaplerska i lazljiva.
Korisnikov avatar
By Mars
Pricamo o ovde o svim mogucim kurcevima i palcevima - a da ne kazete da ste se prijavili za to cudo.

Jebeni kapitalizam i predatotski sistem kako menja coveka.
Korisnikov avatar
By Mars
*deni* napisao:...od degutantne Sandre Perović do krvožedne i gnjile Mire Adanje Polak.
:njuska:
Može neka pikanterija, Deni?

(Sandra Perović je baš jedna degutantna pojava, jako si lep izraz upotrebio)
Korisnikov avatar
By *deni*
Odakle pikanterija, Mars ? Pa ja nikad nisam radio u toj ( javnoj ) kući i nemam niti jednu pikanteriju vezanu za te dve pijavice, sudim na osnovu utisaka i pretpostavki.
:vijaca:
Korisnikov avatar
By *deni*
Mars napisao:Pricamo o ovde o svim mogucim kurcevima i palcevima - a da ne kazete da ste se prijavili za to cudo.

Pa tu nije bilo bogznašta da se prijavljuje, ja sam se još letos prijavio i to je bio proces od maksimum 2 minuta. Poslao im mailom svoj CV i motivaciono pismo od 3 rečenice, sastavljeno za 30 sekundi.
:redaljka:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
*deni* napisao:
Mars napisao:Pricamo o ovde o svim mogucim kurcevima i palcevima - a da ne kazete da ste se prijavili za to cudo.

Pa tu nije bilo bogznašta da se prijavljuje, ja sam se još letos prijavio i to je bio proces od maksimum 2 minuta. Poslao im mailom svoj CV i motivaciono pismo od 3 rečenice, sastavljeno za 30 sekundi.
:redaljka:
:lol:
А ја своје састављао на добрих 200 речи и утрошених пола сата. :(

Не дајте да ова тема умре! Занима ме даљи ток. Да ли је неко успео да се пробије или не? :)
Korisnikov avatar
By scout_finch
u srbiji je svaki poslodavac pozeljan poslodavac s obzirom da je zvanicna stopa nezaposlenosti 23%.
Korisnikov avatar
By Galadriel
Taj procenat će brzo opasti, jer nam je nacija toliko stara da će kroz jedno deset godina svi otići u penziju i ostaviti prazna radna mesta. Dva - jedan + :smeh: tragikomedija
Korisnikov avatar
By Hys.

Preko infostuda /bar ja/.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam vec digao ruke i zaboravio na ovo, kad mi stize danas mail od RTS-a :

Poštovani,

zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ste uspešno položili test opšte kulture i informisanosti, i da ste ušli u sledeći krug izbora “100 mladih stručnjaka za 21. vek”.

Očekuje Vas polaganje testova stručnosti, kao i intervjui sa budućim mentorima.

Stručne komisije će Vas uskoro obavestiti o tačnom datumu i mestu održavanja testiranja za Vašu grupu. Redovno proveravajte svoju elektronsku poštu!

Želimo Vam sreću u daljem testiranju!

Vaše kolege sa RTS

Znaci, idemo u drugi krug. Hajde, ako je neko jos prosao, da se dogovorimo da se nadjemo i malo se druzimo, ako budemo u istoj grupi i istog dana za testiranje.
:)
Korisnikov avatar
By Hys.
^Jbt ala su revnosni, koliko im je trebalo da se jave :lol:

Meni nisu nist poslali, ali mi je bas drago da tebi jesu. Vec sam zamislila kako te gledam uz kaficu kako vodis vesti u udarnom terminu :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Ali i dalje traje obavestavanje kandidata, ima jos vremena da te obaveste.
Zadovoljio bih se ja citanjem vesti i u nocnom terminu, samo da sam sto dalje od smornih i omrazenih pravnickih poslova, a jos dalje od njive i motike.. :molise:
:yes:
Korisnikov avatar
By Dominion
meh, nisam otishao na testiranje u sava centar - imao sam isti dan let nazad za francusku. malo sam se grizao oko toga dok nisam od 10 razlicitih osoba cuo kako je namestaljka. a sada ce da ga razvlache do iznemoglosti, tj. dok ne prodju izbori i onda ce biti pojela maca...
Korisnikov avatar
By *deni*
Dominion, let za Francusku je svakako nesto zbog cega je sasvim logicno propustiti ovaj konkurs.
I mi da smo toga dana imali let za Francusku, sigurno ne bismo isli da se bakcemo sa RTS-om.
Korisnikov avatar
By *deni*
Evo novosti. Kao kandidat koji je prošao prvi krug testiranja, pozvan sam da se u petak, 12.oktobra u 15 časova pojavim na sledećem krugu testiranja u RTS-u.
Da li je još neko dobio isti termin ? Hajde da se nađemo negde u petak pre testiranja, ako je još neko od korisnika pozvan.
Korisnikov avatar
By *deni*
Inače, iznenadio sam se što su mi poslali i e-mail, a pozvali su me i preko telefona. To je novost. Ranije su samo slali mail. :)
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453754#p2453754]*deni* napisao:[/url]Evo novosti. Kao kandidat koji je prošao prvi krug testiranja, pozvan sam da se u petak, 12.oktobra u 15 časova pojavim na sledećem krugu testiranja u RTS-u.
Da li je još neko dobio isti termin ? Hajde da se nađemo negde u petak pre testiranja, ako je još neko od korisnika pozvan.

:smeh:

nije za tebe denika, vec za njih, nisu normalni zaista...

toliko vremena za drugi krug?

inace, insajderska info, tiki ce biti smenjen, dolazi basanovic i dovodi svoje ljude, ne nadajte se previse
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ja se i ne nadam uopšte, ali ipak idem, jer umem da spikerišem i smatram da to prilično dobro radim, pa što da ne pokažem šta umem. A oko stvari na koje ne mogu da utičem, kao što je to zapošljavanje preko veze, zaista neću da se nerviram. Šta da radim, nepotizma je uvek bilo, ima, a biće i dalje. :yes:
Korisnikov avatar
By *deni*
A imamo i mi jednog uticajnog čoveka iz naših redova. Sad mi palo na pamet da pitam Borisa Milićevića može li negde da kaže neku lepu reč o meni, možda to bude taj jezičak na vagi koji će me infiltrirati u RTS.
:eureka:
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2453754#p2453754]*deni* napisao:[/url]Da li je još neko dobio isti termin ? Hajde da se nađemo negde u petak pre testiranja, ako je još neko od korisnika pozvan.
Deni, iako ti se to čini kao pametna ideja prema konkurenciji - nemoj da ih pobiješ sve! Nije vredno šugavog zaposlenja u šugavom javnom servisu.

Srećno na narednim krugovima intervjuuova.
Korisnikov avatar
By mirth
Dakle od roka za podnosenje prijava koji je bio nekad na leto 2011. stigli su do drugog kruga u oktobru 2012??? :shok:

Ovo treba prijaviti za Ginisovu knjigu rekorda.
Korisnikov avatar
By *deni*
Još ja dva dana držao mobilni isključen, pa kad ga uključio - vidim 4 propuštena poziva sa 011. Radoznao koja me je tetka iz Beograda zvala, jer sam na konkurs već i zaboravio, okrenem ja zabeleženi broj iz notifikacije, kad sa druge strane ženski glas kaže : '' RTS, izvolite ! ''
Ja rek'o - '' Iju, pa šta je ovo ? ''( to više za sebe ), a njojzi kažem : '' D.P. ovde, imao sam propuštene pozive sa Vašeg broja '', a ona meni - '' Pa gde ste Vi, juče sam Vas zvala 4 puta, treba da dođete u petak.... '' :roll:
Ću da dođem, što da ne dođem... :yes:
Posle vidim, stigao i e - mail od ljubazne gospođe, ili gospođice sa RTS-a..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!