Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Alexandrus Magnus
Da, znaju...
I to mi je izgleda bila najveća greška ikada. Ne, nisu homofobi, već naprotiv. Moja mama se čuje, dopisuje i skajpuje sa mojim dragim, redovno jedno drugom lajkuju slike na FB, razmenjuju srca i zagrljaje i tako... A kada se nadjemo u istoj državi, bilo oni kod nas ili mi kod njih, više vremena posvećuje mom dečku. Dragi moju mamu zove, zamislite, MAMA, a ona njega: Sine, ljubi ga majka!
A meni pripadne muka od svih tih izliva nežnosti...
Neki će sada reći:"Blago tebi!" ili "Što bih ja voleo da imam takvu kevu", ali verujte mi, to uopšte nije tako sjajno... :/
on je sin kojeg je uvijek htjela imati ^^

@ash: nemoj se iznenaditi ako suze i histerija eksplodiraju za koji dan. zna se i to desiti, da je prvotna reakcija ok a onda dodje sranje. i druga vazna stvar, nemoj nikako dozvoliti da tvoj pederluk postane tema o kojoj se nikada ne prica, to je onda zapravo ponovno guranje u ormar.
:2c:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2452492#p2452492]Alexandrus Magnus napisao:[/url]Da, znaju...
I to mi je izgleda bila najveća greška ikada. Ne, nisu homofobi, već naprotiv. Moja mama se čuje, dopisuje i skajpuje sa mojim dragim, redovno jedno drugom lajkuju slike na FB, razmenjuju srca i zagrljaje i tako... A kada se nadjemo u istoj državi, bilo oni kod nas ili mi kod njih, više vremena posvećuje mom dečku. Dragi moju mamu zove, zamislite, MAMA, a ona njega: Sine, ljubi ga majka!
A meni pripadne muka od svih tih izliva nežnosti...
Neki će sada reći:"Blago tebi!" ili "Što bih ja voleo da imam takvu kevu", ali verujte mi, to uopšte nije tako sjajno... :/
Hocu i ja ovaku majku.. :love:

@Ash Crimson, bravo! Uz tebe smo! :hug:

Ont:
Pisala vec, znaju.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
Ne znam da li znaju, ali im nikad nisam rekla, a verovatno ni neću, jer nemamo neki otvoren odnos, niti mislim da ćemo ga ikada uspostaviti.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ista situacija i kod mene. S tim što bih ja rekao da ja sa mojima nemam nikakav odnos.
Korisnikov avatar
By Marizza
Kod mene je neka čudna situacija. Mama me je sama pitala da li sam lezbejka. :D Tako da, ono... Pošto sam bi.. Nemam ja neku potrebu sada da njoj kažem ''E znaš, ja volim i muškarce i žene.'' Rekla sam joj samo da smatrama da nema ništa loše u eksperimentisanju sa seksulnošću, tako da mislim da zna da potpuno strejt nisam.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2452285#p2452285]Ash Crimson napisao:[/url]Ne, ali ce keva saznati za par sati. Zvao sam je i rekao da hocu da pricamo o necemu kad se vrat, da je bitno i da ne moze preko fona, i rekla je OK. Sad nema povlacenja. :awesome: (Moram ili da kazem sta sam hteo ili da izmisljam nesto, a ne pada mi na pamet da imisljam.) Istu tehniku sam primenio kad sam se sestri i bratu autovao prosle godine, javio sam im prvo da treba o necemu da pricamo, jer sam znao da cu tako stati na kraj svojoj inertnosti i predomisljanju.
Sad mi malo drhte ruke i kuva u stomaku, al OK. :vruce: Uzasno me je iznerviralo sve sto se desava sad u zemlji + je jutros demolirana jedna teretana u mom kraju, bukvalno se osecam kao da u svakom trenutku moze neko da me napadne, zelim bar da u svojoj kuci ne moram da se krijem i pravim da sam nesto sto nisam. Svestan sam da mozda uopste nece biti ruzicasto, ali zabole me. Keva je religiozna i umereno homofobicna, ali nije glupa, nije fanatik, i voli me. :mama: Jedan od razloga zbog kojih sam odlagao to je i njena sklonost da place svaki put kad se pokrene neka malo teza porodicna tema i kad ona dodje u bilo koju situaciju da se oseti ne-OK, a kad neko place racionalni argumenti ne pomazu nesto mnogo. U svakom slucaju, to ce biti danas, ocekujem od nje da se u potpunosti adaptira na novo saznanje za najvise mesec dana. :pinknaocari: Jer realno, ipak je ona bila sa mnom dok sam odrastao, nisam nikada bio olicenje muzevnosti, a ona je generalno visoko inteligentna osoba, ne treba bas mnogo da se saberu 2 i 2. Tako da, ne verujem da ce ovo sad biti neka "bomba", vise ocekujem da bude potvrda necega na sta je vec dugo sumnjala (ili znala).
Meni je ovaj post jako jako cool :lol:
Korisnikov avatar
By Waldorf
I taakoo.. Posle čitavog društva i dobrog dela poznanika, danas popodne sam konačno i eksplicitno rekla i kevi. I mislim da apsolutno nije moglo bolje da prođe. Rekla je "Znala je majka", rekla je "Ok, pa šta sad", rekla je "Ja, sine, samo ne želim da ti budeš sama". Izljubile smo se i to je bilo to. Ceo dan me puca adrenalin u talasima i ko zna kako ću zaspati... Anyhoo :hyper:
Korisnikov avatar
By Hys.
ja sam tako srecna zbog tebe jbt :radosnice:
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459061#p2459061]Waldorf napisao:[/url]I taakoo.. Posle čitavog društva i dobrog dela poznanika, danas popodne sam konačno i eksplicitno rekla i kevi. I mislim da apsolutno nije moglo bolje da prođe. Rekla je "Znala je majka", rekla je "Ok, pa šta sad", rekla je "Ja, sine, samo ne želim da ti budeš sama". Izljubile smo se i to je bilo to. Ceo dan me puca adrenalin u talasima i ko zna kako ću zaspati... Anyhoo :hyper:
:up: :kiss:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459061#p2459061]Waldorf napisao:[/url]I taakoo.. Posle čitavog društva i dobrog dela poznanika, danas popodne sam konačno i eksplicitno rekla i kevi. I mislim da apsolutno nije moglo bolje da prođe. Rekla je "Znala je majka", rekla je "Ok, pa šta sad", rekla je "Ja, sine, samo ne želim da ti budeš sama". Izljubile smo se i to je bilo to. Ceo dan me puca adrenalin u talasima i ko zna kako ću zaspati... Anyhoo :hyper:
:mazi:
Aj sad mrš na http://www.mojeoutovanje.hourb.com" target="_blank :D
Korisnikov avatar
By Darling
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459061#p2459061]Waldorf napisao:[/url]I taakoo.. Posle čitavog društva i dobrog dela poznanika, danas popodne sam konačno i eksplicitno rekla i kevi. I mislim da apsolutno nije moglo bolje da prođe. Rekla je "Znala je majka", rekla je "Ok, pa šta sad", rekla je "Ja, sine, samo ne želim da ti budeš sama". Izljubile smo se i to je bilo to. Ceo dan me puca adrenalin u talasima i ko zna kako ću zaspati... Anyhoo :hyper:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459062#p2459062]Hys. napisao:[/url]ja sam tako srecna zbog tebe jbt :radosnice:
I ja! Nemaš pojma koliko! :grouphug:
Korisnikov avatar
By Waldorf
tnx, guys. :D ja se i dalje suzdržavam da ne skakućem...

@koki: oćem.. :)
Ni ja nisam jos uvek rekao svojim roditeljima,jer znam da to ne bi dobro podneli,plasim se njihove reakcije.Jedino zna moj brat blizanac,provalio je,nije rekao valjda nikom,mozda je rekao sestri,nisam siguran,ali s obzirom da smo se posvadlali nesto i ne pricamo vec 3 meseca,nikada nismo nacinjali tu temu(osim sto mi je par puta rekao znam da si gej,ali to je to,nista vise).I ja sumnjam da je on bisex,feminiziran je,par puta sam ga posmatrao i sumnjiv mi je,tako da ako pokusa da kaze nesto,ocinkaricu i ja njega.
A sto se tice drugova,nemam ih bas mnogo,ali imam jednu drugaricu koja je isla sa mnom u odeljenje,druzi se sa jednim pederom,tako da znam da bih njoj jedino mogao da kazem,a da me ne oda,a ta devojka se nekad palila na mene xD
Ali opet,nemam hrabrosti nikome da kazem za sada,a dokle cu da se krijem,stvarno ne znam.
Korisnikov avatar
By Madonna
pa dok ne porasteš još malo.
a da pokušaš da popričaš sa bratom, ipak je 3 meseca dovoljno da se smire strasti?
By space_oddity
Na osnovu nicka zaključujem koliko otprilike imaš godina. U tim godinama je očekivano da se svađaš sa bratom, da ne kažem čak i korisno za neke stvari :)
Ipak, mislim da ti nije pametno da se vodiš logikom "ocinkariću i ja njega". Da li si razmislio o tome kako bi se ti osećao kad bi on isto tako razmišljao?

Ima na ovom forumu, a i šire na netu, različitih iskustava. Svakako ne predlažem dvostruki život/život u tajnosti, ali postupaj u skladu s tim kako se osećaš. Sad je sasvim dobro vreme da počneš polako da se autuješ onima za koje misliš da bi to lepo prihvatili, pa postepeno i onima za koje misliš da ne bi.

Nemaš čega da se stidiš, normalno je biti gej, bi, feminiziran, itd, iako te odavno uče da nije. Jeste. ;)
By mare1994
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459754#p2459754]MDNA napisao:[/url]pa dok ne porasteš još malo.
a da pokušaš da popričaš sa bratom, ipak je 3 meseca dovoljno da se smire strasti?
pa da,dok ne zavrsim fax,samo jos celih 5 godina,ili dok ne nadjem nekog kod koga mogu da se preselim,sta znam,mozda bi me izbacili iz kuce kad bi saznali,stvarno nzm :/
ma nece on,tvrdoglav je,a bas zbog toga necu ni ja,zabole me.
By mare1994
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2459772#p2459772]space_oddity napisao:[/url]Na osnovu nicka zaključujem koliko otprilike imaš godina. U tim godinama je očekivano da se svađaš sa bratom, da ne kažem čak i korisno za neke stvari :)
Ipak, mislim da ti nije pametno da se vodiš logikom "ocinkariću i ja njega". Da li si razmislio o tome kako bi se ti osećao kad bi on isto tako razmišljao?

Ima na ovom forumu, a i šire na netu, različitih iskustava. Svakako ne predlažem dvostruki život/život u tajnosti, ali postupaj u skladu s tim kako se osećaš. Sad je sasvim dobro vreme da počneš polako da se autuješ onima za koje misliš da bi to lepo prihvatili, pa postepeno i onima za koje misliš da ne bi.

Nemaš čega da se stidiš, normalno je biti gej, bi, feminiziran, itd, iako te odavno uče da nije. Jeste. ;)
Pa on verovatno razmislja jos gore nego ja.
Ne mogu,dok se ne osamostalim,ne bih da rizikujem.
Pa to objasni ostalima da je normalno.Ni ja ne kazem da je normalno,ali treba im dokazati da ne mozes ti da biras seksualnu orijentaciju i da na to uticu mnoge stvari za koje nisi ni svestan,ili da se jednostavno takav rodis.Bas zato sto su me tako ucili,zato se pomalo i stidim toga.
Zanimaju me vasa misljenja da li je greh biti gej,tj spavati sa muskarcem?
Korisnikov avatar
By Madonna
Greh? :lol:

:lol:

Jeste i onda ides u pakao, a nije ni normalno. Ali jbg sta je tu je, svi se jebemo :]
By space_oddity
Naravno da nije greh i naravno da jeste normalno.
Sve i da jeste stvar izbora, pa šta? Ovime hoću da kažem da nije bitno to što si ti "takav rođen".
Ti si takav sada i to nije nešto što treba bilo kome da pravdaš.
Kao što se tebi ne pravdaju strejt osobe.

Zašto pričaš kao da je bolje biti strejt nego gej? I ne mislim sad u smislu da strejt osoba ne mora ništa da krije u tom pogledu, nego mi se čini da misliš da je strejt orijentacija bolja, viša, kvalitetnija, ?, nego gej.

A nije. Ravnopravne su.

Moraćeš da naučiš da se odučiš od nekih stvari koje su te učili kod kuće. :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
po crkvi ista jacina "muzeloznickog" greha je i greh u kome nosis dve razlicite vrste tkanine na sebi. dakle bullshit, zaboravi o tim sranjima "greh blabla". nije greh. ljubav (pa i sex koji je deo ljubavi) nikada ne moze da bude losa.

baci pogled na ovaj sajt: http://www.mojeoutovanje.hourb.com" target="_blank
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!