Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
o, da, ta vezanost, a dalje i veza, vrlo je dostupna svima oko nas kao nesto za sta se moze zakljuciti da nije prijateljstvo per se

sa druge strane, ja mislim da je vreme za neki novi pocetak i strategiju ogranicenog ali maksimalnog otvaranja (= biti nevosmisleno otvoren u krugu zajednickih prijatelja)
Korisnikov avatar
By Hys.
Skroz dostupna mojoj javnosti, kao sto je uvek i bio slucaj sa mojim vezama, (ne)dostupna partnerkinoj javnosti.

I ta zagrada nas krlja onoliko, ali nadam(o) se da ce i ona uskoro da bude uklonjena.

Ja sam otkad sam postala svesna da volim i devojke bila out and proud, ali skroz, i veliki mi je problem kada bivam ogranicavana, tako da sam skroz u fazonu-ako volis, ne treba da se stidis.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ni trenutak ne razmisljam da li da nekome kazem ili ne. ako on zna za mene sve mi je jedno. a znaju puno njih. zna i keva za ovu vezu, zna cale, sestra, cimeri (iako im nisam eksplicitno rekao al posle 4 meseca zivljenja zajedno su valjda skontali :lol:), str8 drustvo, gej drustvo itd.
By alexandermagic
^

Zajednički život sa partnerom poslE nekog vremena uštedi masu bespotrebnih pitanja od strane zainteresiranih.

Mada uvEk ima onih koji ni tada ništa ne kuže, jeb'o ih otac. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mikeli
Pisao sam jednom na slicno nesto ...
Recimo, 'vako bi: Bio sam u vezi sa fem tipom, meni tada bilo extra (najbolje sam se osecao u zivotu), nasli se posle podne u gradu, bili na pice, posle malo setali, on na sebe skrece paznju, setanjem, izgledom, smeska se svemu, a svi koji nam prolaze u susret, ocima ga jedu, zagledaju, merkaju, cude se ...... A ja pored njega, kao bodigard mu (a jesam tada radio u nekoj firmi za obezbedjenje), mada, nisam bio bas siguran, da ako bi ga neko startovao, kako bih odreagovao, a znam da bih (ali, bilo je, proslo je, nazalost), ta osoba je bila tek punoletna, hoce sve i svasta, a ja prosao tu fazu ...
Da dajem podrsku, drugima, desi se, kad se mora, ima svega, pogotovu ako osoba ide sama, tad dolazi do problema !
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Otvorena potpuno. U smislu da se ne krijem, ponasam se u javnosti kao da sam str8 i ne znam kako bih drugacije funkcionisala.
Moja okolina zna sa kime sam itd.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362423#p2362423]Galateja napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362406#p2362406]*deni* napisao:[/url]Jaka javnost....
:roll:
Vala baš.

Nikada nisam imala problem da ponosno stojim iza svog izbora. 'Eksponiram' onoliko koliko imam potrebu u datom momentu pa me ne tangira ko i kako vidi.
Skroz se slazem.
I ne samo veza, ja generalno nemam problem da kazem 'javnosti' ni sa kim sam se neobavezno pojebao :smeh:
Prosto ako ljude to zanima iz ne znam ni ja kog razloga od mene uvek mogu da saznaju.
Sto rece - svojih izbora se ne stidim.
Korisnikov avatar
By Marizza
Nisam u vezi, ali da jesam verovatno bih bila otvorena... Sve zavisi od druge osobe, ali što se mene tiče da.

Nego kad smo već kod otvorenih veza jutros na stanici i Novom Sadu u samam centru grada videh dva momka da su se ljube i drže za ruke.. :D

Ulepšali mi ceo dan... :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
šta se dešava u toj vezi je nedostupno, ofc. a to s kim sam i da li sam u vezi je dostupno. :dostupna_sam:
Korisnikov avatar
By Srklet
btw, riječ 'javnost' ne podrazumijeva prijatelje, obitelj, radnu okolinu i sl. to nije javnost. to samo pederska paranoja može smatrati javnošću.
Korisnikov avatar
By Madonna
kako neko ko nije javna ličnost da ima vezu dostupnu javnosti o kojoj ti govoriš?
Korisnikov avatar
By Marizza
Joj polemišete oko glupoti. :D
Ovde se reč veza u javnosti upotrebila kao izraz da li krijete da ste u vezi, sakrivate se od svih ili ste u fazonu baš me briga ko zna, a ko ne.

Bar sam ja tako razumela.
Korisnikov avatar
By Madonna
e neka si nas prekinula, baš sam se umorio i ostao bez argumenata
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2447272#p2447272]MDNA napisao:[/url]kako neko ko nije javna ličnost da ima vezu dostupnu javnosti o kojoj ti govoriš?
pa niti treba imati. ljudi moraju imati pravo na privatnost, a mediji (u teoriji ^^) trebaju izvještavati o temama koje su od javnog interesa.
meni je privatnost jako važna, ali ne mislim da je to što je netko gej ili strejt privatna stvar.
Korisnikov avatar
By Madonna
privatna stvar = ne želiš da se zna s kim si?
Korisnikov avatar
By Srklet
u javnosti, u medijima. javnosti se to jednostavno uopće ne tiče.
naravno, moji prijatelji, roditelji, radna okolina i sl. nisu javnost. to je sve privatni krug mojeg života u kojem se krećem.
Korisnikov avatar
By Madonna
ali mi nismo na vipgayserbia forumu pa se podrazumeva da je ''javnost'' = prijatelji, rodbina, radna okolina i sl.
Korisnikov avatar
By Madonna
to vam je kad su dvoje ljudi zaljubljeni i posvete se jedno drugom i stalno se viđaju, ljube, imaju seks, dele stvari, raduju se jedno drugom, pa se onda malo svadjuckaju posle određenog vremena, pa se posle malo pobiju pa se onda malo tuku rolerima, pa se onda nekom digne na nekog ko nije partner pa onda razgovaraju o otvaranju veze, pa prvo bude drama i bol, a onda pošto onaj koji ne želi da otvori vezu, ne želi ni da izgubi tu drugu osobu -pristane, pa se onda jedna jebe sa strane a druga trpi i tera sebe da i ona počne s tim iako joj to nikad nije bilo potrebno, pa se na kraju odnos totalno smlači i postane jedna navika, i sigurna luka ali samo obris onog što su na početku zvali vezom i na kraju se neko od njih zaljubi u nekog trećeg pa raskinu ali nikad zapravo ne prebole, već ih vreme natera da se prosto naviknu ili zaborave.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ne znam, nisam video i ne mogu da komentarisem :smeh:
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2675510#p2675510]MDNA napisao:[/url]to vam je kad su dvoje ljudi zaljubljeni i posvete se jedno drugom i stalno se viđaju, ljube, imaju seks, dele stvari, raduju se jedno drugom, pa se onda malo svadjuckaju posle određenog vremena, pa se posle malo pobiju pa se onda malo tuku rolerima, pa se onda nekom digne na nekog ko nije partner pa onda razgovaraju o otvaranju veze, pa prvo bude drama i bol, a onda pošto onaj koji ne želi da otvori vezu, ne želi ni da izgubi tu drugu osobu -pristane, pa se onda jedna jebe sa strane a druga trpi i tera sebe da i ona počne s tim iako joj to nikad nije bilo potrebno, pa se na kraju odnos totalno smlači i postane jedna navika, i sigurna luka ali samo obris onog što su na početku zvali vezom i na kraju se neko od njih zaljubi u nekog trećeg pa raskinu ali nikad zapravo ne prebole, već ih vreme natera da se prosto naviknu ili zaborave.
Od reci do reci...
Korisnikov avatar
By Arijel B
....zahvalna srbija.

-------------

javnost je moja komsinica, koja me gleda kroz vinovu lozu kad izadjem iz kuce, i misli da je ne vidim.
klimoglav.

-----------

-----------

ont:
ne

ont:
fucka mi se
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!