- 27 Sep 2012, 12:39
Pozdrav, evo ja imam jedno pitanje za Vas, nadam se da mozete da mi odgovorite.
Pre 5 dana sam uradio HIV combo test VIDAS biomerieux HIV1/2 ag/ab test, 10 nedelja nakon odnosa sa zastitom naravno al sam hteo ipak da se testiram jer je osoba istog pola zavrsila na mom telu. Tih 10 nedelja je bio ko pakao za mene.
E sada desilo mi se nesto sto nisam predvideo pre 3 dana.
Upoznao sam jedu osobu sa kojok sam se ljubio deep french kissing nekih 10/15 minuta, i kada sam to vece stigo kuci primetio sam na ogledalu da mi jedan zub, tj oko njega mi krvarili desni.
Da li postoji sansa da dobijem HIV?
Sa tim da status druge osobe zaista ne znam.
I da li mogu da uradim hiv test nakon 6 nedelja?
Iz crvene linije su mi rekli da mogu da uradim test nakon 6 nedelja.
Nakon onih 10 nedelja opet me hvata mucnina, nesanica, panika, stalno misljenje o mogucoj infekciji.
Kolike su sanse da na taj nacin dobijem HIV?
Zaista unapred hvala na odgovoru/odgovorima.
Pre 5 dana sam uradio HIV combo test VIDAS biomerieux HIV1/2 ag/ab test, 10 nedelja nakon odnosa sa zastitom naravno al sam hteo ipak da se testiram jer je osoba istog pola zavrsila na mom telu. Tih 10 nedelja je bio ko pakao za mene.
E sada desilo mi se nesto sto nisam predvideo pre 3 dana.
Upoznao sam jedu osobu sa kojok sam se ljubio deep french kissing nekih 10/15 minuta, i kada sam to vece stigo kuci primetio sam na ogledalu da mi jedan zub, tj oko njega mi krvarili desni.
Da li postoji sansa da dobijem HIV?
Sa tim da status druge osobe zaista ne znam.
I da li mogu da uradim hiv test nakon 6 nedelja?
Iz crvene linije su mi rekli da mogu da uradim test nakon 6 nedelja.
Nakon onih 10 nedelja opet me hvata mucnina, nesanica, panika, stalno misljenje o mogucoj infekciji.
Kolike su sanse da na taj nacin dobijem HIV?
Zaista unapred hvala na odgovoru/odgovorima.