Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

ok, necu razvlaciti, brzo pitanje, brz odgovor

da li neko od vas zna kako se ponasa osoblje Palmoticeve bolnice sa LGBT osobama?
u smislu, da li to tretiraju kao bolest ili zaista to prihvataju?

:isus:

da, note

ako je nekome glupo ili sta vec da iznosi javno, moze da mi sibne u2u, obecajem da ne odajem nista, ali zaista je bitno i poprilicno hitno
Korisnikov avatar
By bothways
Bas sam pricao sa drugaricom drugarice dok sam bio u Becu, koja je imala priliku da ide u Palmoticevu pola godine (zbog ne-LGBT problema). Kaze da je tamo upoznala dosta gej ljudi i da joj je to iskustvo pomoglo da shvati sa kakvim se sve problemima suocimo (sto joj je stvorilo odredjeni respekt za nas). Kaze da joj je odlazak tamo pomogao da prakticno izleci svoju depresiju, a iz njegog izlaganja sam zakljucio da su svi tamo tretirani valjano (ukljucujuci i LGBT osobe, sto je bitno za ovaj kontekst).

Medjutim, ona je tamo bila pre par godine. Kaze, takodje, da je cula da su se dosta srozali, da vise ne resavaju probleme u grupama i tim psiho-terapijama, vec da ti samo daju lekice i kao ocekuju da ti bude bolje (a za neke stvari, poput depresije, a naravno i LGBT problema, to prosto ne resava problem).

Doduse, juce sam prosao pored te ustanove u Palmoticevoj i zvirnuo kroz prozor im i video grupu ljudi kako sedi i diskutuje.
By Ulix
Zavisi kome zapadneš. Ima vrlo gej frendli lekara, ima ih i homofobičnih, ali će oni verovatno gledati da izbegnu tu temu, neće reći ništa loše, u to sam gotovo siguran.

Ako znaš ime lekara, javi se na u2u, možda mogu da pomognem.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
hvala both :)
ne radi se ni u ovom slucaju direktno o LGBT problemu, vec o nasilju u porodici, ali se plasim da ce u "gejstvu" traziti neko opravdanje ili da se sve svede na to "pa sta si ocekivala, kad si lezbejka i treba da te tuku"..

ne radi se o meni, to je i najveci problem, nemam predstavu kakvi su ljudi tamo i sto ne smem da prisustvujem tim razgovorima i budem deo tog procesa.

hvala u svakom slucaju, malo me je tvoj odgovor smirio

@Ulix
ne znam, trebalo bi sutra to da krene, kada saznam vise informacija, obraticu ti se, hvala unapred
By -boka-
Ćao svima :)

Nisam htela da otvaram novu temu, jer mi treba slična informacija. Da li neko zna koji psiholog/psihijatar je korektan u radu sa lgbt osobama? Bilo bi dobro da je državna klinika (između ostalih i palmotićeva).

unapred hvala :)

p.s. odgovor može i na pp
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!