- 12 Sep 2012, 12:22
Jos jedna godina u kojoj ce srbija pokazati da su LGBT osobe neslobodni gradjani drugog reda,
i da se njihova sudbina nalazi u rukama obesnih extremista.
E sad s obzirom da nemam mamu i tatu u inostranstvu, da mi ekonomske prilike nisu najbolje,
tesko da cu imati priliku da odem u neku zemlju u kojoj cu sa svojim partnerom moci normalno da zivim.
Kako i u cemu da pronadjem snagu kad budem morao da se krecem kroz to isto drustvo koje nas tako grubo diskriminise i sikanira, da bih dosao do sredstava za zivot?!
Kako se nosite sa svime time ,i kako prebrodjavate sve to?
Meni ne ide ,a probao sam dosta toga, od eskapizma do zatvaranja u sebe...
(ps. sazivljavanje sa njima i prihvatanje njihovog sistema vrednosti ,u kome su huligani nevina deca, a gejevi najveca posast ovog sveta me ne interesuje)
Kako uspevate da ostanete svoji sa tolikim ogranicenjima?
Da budete zatocenik (ja ovu situaciju tako dozivljavam) ,a da odrzite samopouzdanje ,ne padnete u depresiju?
i da se njihova sudbina nalazi u rukama obesnih extremista.
E sad s obzirom da nemam mamu i tatu u inostranstvu, da mi ekonomske prilike nisu najbolje,
tesko da cu imati priliku da odem u neku zemlju u kojoj cu sa svojim partnerom moci normalno da zivim.
Kako i u cemu da pronadjem snagu kad budem morao da se krecem kroz to isto drustvo koje nas tako grubo diskriminise i sikanira, da bih dosao do sredstava za zivot?!
Kako se nosite sa svime time ,i kako prebrodjavate sve to?
Meni ne ide ,a probao sam dosta toga, od eskapizma do zatvaranja u sebe...
(ps. sazivljavanje sa njima i prihvatanje njihovog sistema vrednosti ,u kome su huligani nevina deca, a gejevi najveca posast ovog sveta me ne interesuje)
Kako uspevate da ostanete svoji sa tolikim ogranicenjima?
Da budete zatocenik (ja ovu situaciju tako dozivljavam) ,a da odrzite samopouzdanje ,ne padnete u depresiju?