Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Jaoooo bre, ovaj tek doš'o i već nešto prčka i zdrndava forum :P
Korisnikov avatar
By Hys.
^vis ti to...umesto da jede prasetinu i sitne kolace u pravoj kucnoj atmosferi.
Korisnikov avatar
By ROYAL
I da ga rodbina grli, balavi i cmače jurišajući što bliže ustima, sa nadom u srcu da im je ipak doneo neki poklon :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
^sad si skoro potpuno docarao atmosferu :srbin:
By Kragi
Da li da dremnem posle rucka ili u busu?
Korisnikov avatar
By Azdaja
^refreŠ svake 3sek i radi ok :awesome: :lol:

ont. zasto bas 12?
Korisnikov avatar
By *Sandra*
jebo vas rekonvalescent i ostalo! kakve to veze ima sa trzistem?! ako zbog toga...grrr :sekirica:
Korisnikov avatar
By boo_radley
''...tako su se po odredbi manastira monahinje prale u kupatilu samo četiri puta godišnje.'' :shok:
Outovao sam se jednoj drugarici malopre, posle skole. Seli u park, ispusili poslednje dve u kutiji, smorili se .. kad eto ona meni "A'e pricaj nesto!"
Reko': "Dobro. Ja sam peder." na sta mi je vratila "Not funny, bro." :lol:
I onda kad sam je ubedio da sam ozbiljan me izresetala sa pitanjima(kako to ide, obicno) pa je doslo do toga da sam joj objasnjavao razliku izmedju transvestita, transseksualaca i transrodnih osoba. Sad su joj sve intrige nestale i drago joj je. Kaze "Sad mogu da se hvalim da imam gej frenda! ;) One more step to becoming Carrie Bradshaw!(-neka nasa inside joke)" - onako ponosno :lol:
Korisnikov avatar
By Darling
E, neka sam ja dežurni ljubavni savetnik svima...a, sebi ne mogu da pomognem :doh:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438966#p2438966]overload napisao:[/url]Outovao sam se jednoj drugarici malopre, posle skole. Seli u park, ispusili poslednje dve u kutiji, smorili se .. kad eto ona meni "A'e pricaj nesto!"
Reko': "Dobro. Ja sam peder." na sta mi je vratila "Not funny, bro." :lol:
I onda kad sam je ubedio da sam ozbiljan me izresetala sa pitanjima(kako to ide, obicno) pa je doslo do toga da sam joj objasnjavao razliku izmedju transvestita, transseksualaca i transrodnih osoba. Sad su joj sve intrige nestale i drago joj je. Kaze "Sad mogu da se hvalim da imam gej frenda! ;) One more step to becoming Carrie Bradshaw!(-neka nasa inside joke)" - onako ponosno :lol:

:klap:
Korisnikov avatar
By mOwbid
kako ja volim da citam/slusam price autovanja :klap:
By Kragi
^ meni ne

ont: kad krenu sa smaranjem, nece bitu kraja brzo
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!