Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By icecream
Ok. Posto sam jos zelen, moram da vas pitam, kakva su vasa misljenja i (jos bolje) iskustva. Da li dva momka koji preferiraju poziciju 'bottom' mogu da funkcionisu lepo? U ljubavi znam da mogu :) ali mene interesuje momenat kada dodje ONO na red :nerd:
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa ONO uopšte ne mora da dođe na red među tom dvojicom o kojima hipotetički ( ? ) pričaš. I to nedolaženje na red ONOGA ne mora štetno da utiče na njihov odnos, mogu da se ograniče na tzv. lezbejisanje, a kiflice za svoje rernice, da se tako slikovito izrazim unic0rnovim slengom, mogu komotno da nađu negde van njihovog odnosa, u odnosima sa drugim ljudima. I to je najjednostavnije i veoma praktično rešenje za čitavu ovu problematiku.
:yes:
Korisnikov avatar
By Madonna
flip a coin -> loser has to fuck the winner :sesir:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
P.S. Ljudi je l MORA UVEK analni po svaku cenu?
Ili je to svima ultimatum?
Korisnikov avatar
By Madonna
pa nije ultimatum ali sve drugo (sem jebanja glave u usta) in my book nije jebanje. sve drugo je zajedničko (ili ne) orgazmiranje ili svršavanje
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa da, ali uzmimo neka dvojica, npr., žele i vole da budu jebani.
Fora je u tome što imaju čime da jebu jedan drugog, pa malo jedan uživa, pa malo drugi.

Osim ako obojica ne vole to da rade, ili im se to gadi, ili ne znam šta, onda nabaviš sebi strep, vibrator i idemo.

A ako ih privlači ta neka dominantna, hajde da kažem "aktivna" energija, onda neće se prvenstveno ni privući seksualno, a ako se ne privlače seksualno, onda mogu da budu u platonskoj romantičnoj vezi, a traže jebače sa strane.

A ako su pasivni u smislu da samo vole da legnu na leđa i dignu sve udove u vis i ništa više ne rade, onda ih molim, u ime pederske nacije, da se povuku sa tržišta.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438368#p2438368]icecream napisao:[/url]Krajnje interesantna teorija :D A sta je sa vernoscu? Ok, moja je greska sto to nisam spomenuo...
Ja ne znam o kojoj vernosti ti pričaš i kako je definišeš, ali pretpostavljam da vernost svodiš na zabranu seksualnih odnosa van veze.
To je pogrešna definicija vernosti, odmah da ti kažem, dete, takva definicija samo komplikuje život do neslućenih granica. :yes: Zabrane nečega što je u principu deo osnovne slobode svakog čoveka ne donosi nikad ništa dobro. :nono:
By Kragi
Da je sex samo puko guranje kurca u dupe verovatno bi sve bilo lakse. Mislim da je podela aktivan/pasivan/uni malo komplexnija od toga ko ce kome da ga gurne.
To da li mogu ili ne ne znam.
Korisnikov avatar
By *deni*
A stoji i ona stara narodna izreka - '' Nema na ovom svetu nikakvog dobra i koristi, a da nije na nečiju štetu ''. Pa sad ti budi pametan šta da radiš i kako da se postaviš...
Korisnikov avatar
By icecream
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438392#p2438392]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438368#p2438368]icecream napisao:[/url]Krajnje interesantna teorija :D A sta je sa vernoscu? Ok, moja je greska sto to nisam spomenuo...
Ja ne znam o kojoj vernosti ti pričaš i kako je definišeš, ali pretpostavljam da vernost svodiš na zabranu seksualnih odnosa van veze.
To je pogrešna definicija vernosti, odmah da ti kažem, dete, takva definicija samo komplikuje život do neslućenih granica. :yes: Zabrane nečega što je u principu deo osnovne slobode svakog čoveka ne donosi nikad ništa dobro. :nono:
ok, hoces li biti ljubazan da prosiris tu misao, tj.da mi pojasnis :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Mislim da je misao dovoljno jasno izražena, ne vidim razlog za dodatna pojašnjenja, osim još jednog - Mani se, dete, ćorava posla.
:maji:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Možete da tražite partnera za trojku, da vam razbije monotoniju... tako makar rade 2 aktivna kada su u "vezi", traže pasivne za trojku. A dok ne nađu, razmenjuju oral valjda? Eto još jednog predloga.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Šta znam, nikad nisam imao takav problem, mislim, nikad nisam naleteo na momka koji je totalno pasivan, da ne može, ili neće da jebe. Mada, meni aktivna uloga nikad nije bila problem, iako mi je pasivnna daleko draža :D

Inače, ako je situacija takva da nijedan neće da jebe, a obojica hoće kurac u dupetu, ne dildo ili tsko nešto, mislim da od ta posla ništa nema na duže staze. Potreban je ili kompromis ili razlaz.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438401#p2438401]icecream napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438392#p2438392]*deni* napisao:[/url]
ok, hoces li biti ljubazan da prosiris tu misao, tj.da mi pojasnis :)
Deni je samo hteo da ti kažeš da se maneš besmislenih moralističkih drvljenja o vernosti i da se prepustiš razvratu bez granica. Rečju Markiza de Sada:

"Sladostrasnici svakog uzrasta i pola, samo vama darujem ovo delo: napajajte se njegovim načelima, ona raspaljuju strasti, a te su strasti, kojima vas hladni i plitkoumni moralisti plaše, samo sredstvo u rukama prirode da čovek dosegne nazore koje ona o njemu ima; osluškujte jedino slatke strasti, samo vas njihov glas može dovesti do sreće.

Razbludnice, neka vam požudna Sent-Anž bude uzor; prezrite kao ona sve što se protivi božanskim zakonima čulnog uživanja, kojima se pokoravala celog života.

Devojke, predugo sputavane besmislenim i opasnim okovima izmišljene vrline i odvratne religije, pođite za primerom vatrene Eženi; uništite, pogazite hitro kao i ona sve smešne zapovedi koje vam naturaju zaostali roditelji.

A vi, razvratnici, koji od mladosti nemate drugih kočnica do sopstvenih želja, niti drugih zakona do svojih prohteva, neka vam cinični Dolmanse bude primer. Zastranite koliko je i on, ukoliko biste da poput njega minete svim cvetnim stazama koje vam požuda sprema; uverite se u njegovoj školi da samo šireći polje svojih želja i strasti, jedino žrtvujuci sve sladostrašću, nesrećna jedinka, zvana imenom čovek i protiv svoje volje bačena na ovaj kukavni svet, može postići da joj koja ruža procveta na trnju života".
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438392#p2438392]*deni* napisao:[/url]
Хахахахаха... :mirnatetko:
Long live whores!!! :D :lezba:

Ја те подржавам у том идеалу верности, Сладоледе. :)
Но, као што Киборг рече, уколико сте обојица искључиви то на дуге стазе неће ићи, сигурно. Секс је секс и задовољавање било чим мањим је само привремено решење, у најбољу руку.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438365#p2438365]spliff napisao:[/url]Slika
Predlažem jedno dinamičnije rešenje, koje koristi Bruno u istoimenom filmu. Naime to je bicikl za trening (kao u teretani) koji na kraju ima šipku na koju je nakačen dildo, tako da se kružno okretanje prednjeg točka pretvara u pravolinijsko napred-nazad dilda. Pa jedan sedne i vozi, a drugi se natrći, pa onda obratno i tako na smenu. Em zdravo, em rešiste problem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedno praktično pitanje - Nudi li se uputstvo korisnicima za montiranje ovog erotskog kućnog aparata, ili se ipak preporučuje prepuštanje instaliranja stručnom licu - majstoru, radi bezbednosti i garancije ( imajući u vidu suptilnost namene i delikatnost načina korišćenja ) ? :bicikl:
:fist:
Korisnikov avatar
By Delete
A sto lepo ne nadjete neku kuratu lezbu (sa strepom, naravno,) da vas posteno I sa zadovoljstvom izjebe, kad vec jedan drugog necete? To mi nekako, u pederskom odnosu ne dodje kao prevara.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa da... Zna to sve, čini mi se, ovaj što tvrdi da je još zelen, a duh Herkula Poaora u meni kaže da to zelenilo potiče najviše od učestalog valjanja i klečanja po travi, pa mi se sve čini da on nije toliko naivan, nego da je postavio temu najviše zbog zabave i razbibrige.
:serlok:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Pa ono, probate da neko bude aktivan, ako ne ide jebiga. Iiiii to bi bilo to :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!