Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Darling
Ne sećam se kada sam poslednji put odspavala 9 sati, iz cuga.

:wow:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437388#p2437388]alexandermagic napisao:[/url]:shok:, imate Lava viška! :lol:

Iiii...dala je otkaz, juče. Razlog: Nije dozvolila da se poseru na nju i njenih pet godina rada, od kojih je dve, tri godine bila šef. Onaj iznad nje je iskompleksirani gad ( Ovan, inače), kojem nisu potrebni dobri radnici, već pokusni kunići, koji nemaju svoje 'ja'.
Sa tim istim šefom i ja imam probleme, iz potpuno istih razloga.

Mrzim nepravdu, mrzimmrzimmrzimmrzimmrzim!
Korisnikov avatar
By gossip
^takvo ponasanje mi uopste ne lici na ovna...kod mene na poslu je isto dosta shefova u znaku ovna i nijedan se tako ne ponasha...stavishe skroz su cool i uvek izlaze u susret :) ovan je znak koji ce da te ohrabruje da imas svoje "ja" a ne da te terorishe i ponizhava

taj vrv ima nesto drugo u karti zbog chega se tako ponasha
Korisnikov avatar
By gossip
^ a izvini ko si ti da bi mogao da odlucujes cije misljenje je bitno a cije ne?

ochigledno te je neki ovan gadno zajebao cim nas ne volis toliko xD
Korisnikov avatar
By gossip
ma ti nas zapravo volish samo neces to sebi da priznas ;) :lol:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438029#p2438029]alexandermagic napisao:[/url]^
Vaše mišljenje kao Ovna je potpuno irelevantno, stoga pokupite svoje pinklice, oslobodite 'prostoriju' i goodbye. Hvala na nezadovoljavajućoj suradnji. :ozbiljan:
:up:

Uopšte nisu netaktični prema drugim ljudima, maaa, neee! :ozbiljan:
@Darling :)

Lav je ponosan i poštuje sebe.
Aj nou. Ja nisam Lav, pa sam isto to. Čovek sam, nisam ameba. -.-
Ljudi! Upravo mi je javljeno da će mi biti isplaćena odšteta od 150.000 din (kako sam zakon nalaže, jelte), od jednog međugradskog autoprevoznika, jer je njihov jebeni autobus doživeo saobraćajku, zbog koje sam ja imao komlikovanu hirušku intervenciju na kolenu. Govna su taj proces isplaćivanja odštete razvlačila četiri godine, pomoću veza tih đubradi koji su vlasnici tog autoprevoznika! Ali, dolijali su.
Čak su mi tokom krivičnog postupka rekli da oni 'ladno mogu da "pronađu" svedoka koji će reći da ja uopšte nisam ni bio u autobusu, iako ja imam i više nego sve potrebne dokaze, lekarsku dokumentaciju, svedoke, potrebno veštačenje i kartu na kraju krajeva. Ali, PRC!
Ništa, mogu sad samo kurac da mi popuše i dabogda svi pocrkali u zaglavljenom liftu. :prst: :prst:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
You go girl!

Samo ovo za pušenje kurca, je l to iskrena želja i čestitka, ili pretnja? :neznam:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Holy cow. >_> Congratz na odsteti.

Ont: Hm, time to advance in the opposite direction.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jao, pa da. :sweet:
Pa to je vrlo hrišćanski od tebe, oni tebe kamenom, ti njih kurcem. :sweet:
By Kragi
Prema nekim analizama ocekuje nas novi talas poskupljenja zbog hiljadu i jednog razloga u Srbiji. Najavljuje se cak da meso moze da ode i na 1000 din. za kilogram :awesome:
Jedva cekam :molise:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
A onda cemo doci do tog stadijuma da meso sebi mogu da priuste samo oni najbogatiji u Srbiji. Bravo za nas! :up: :wundy:

Ont:
Umesto da mi lepo daju plakat za proslavu te godisnjice, oni ga stave negde u magacinu i ja odem i ne ponesem plakat iz streljane, divno. A sutra ujutru treba da se lepi. -.-
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ah kako lepo miriše planinski vazduh!
Korisnikov avatar
By HalfJack
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438022#p2438022]gossipboy8989 napisao:[/url]^takvo ponasanje mi uopste ne lici na ovna...kod mene na poslu je isto dosta shefova u znaku ovna i nijedan se tako ne ponasha...stavishe skroz su cool i uvek izlaze u susret :) ovan je znak koji ce da te ohrabruje da imas svoje "ja" a ne da te terorishe i ponizhava

taj vrv ima nesto drugo u karti zbog chega se tako ponasha
Pobogu, vi vjerujete u horoskop. :drama:

Bože sačuvaj.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ali da li je moguce da ovaj jebeni komsija svako vece u ovo doba nesto rendise ili sta vec radi? :cupakosu:
Korisnikov avatar
By IriS
dobro bre, majku ti jebem ludu, je l mogu ja da živim od tebe?
da spavam pola sata a da ti ne nazoveš sa nekim glupim pitanjem?
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2438189#p2438189]Over_the_rainbow napisao:[/url]^
A onda cemo doci do tog stadijuma da meso sebi mogu da priuste samo oni najbogatiji u Srbiji. Bravo za nas! :up: :wundy:

Ont:
Umesto da mi lepo daju plakat za proslavu te godisnjice, oni ga stave negde u magacinu i ja odem i ne ponesem plakat iz streljane, divno. A sutra ujutru treba da se lepi. -.-
A to su moji, licni, animoziteti ka necemu ili nekima. Kontam da neko voli i jede meso, al' ja znam one koji obrok bez istog ne mogu da zamisle pa makar to bila i smece od przene kobasice kojom se zacini neko dobro jelo.
E, pricam ja godinama 'sto nece da bude 1000 din kg, pa da vas vidim posle' :eevil:
Korisnikov avatar
By Kadmiel
^ indeed.

Ont: Came, saw, conquered, got a T-shirt made out of skin of my enemies, sta je sledece?
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
@Kragi, jela mogu da se spreme prilicno lepa i bez mesa. :)
Ali ce to uskoro biti poslastica samo za bogatase. :wundy:
  • 1
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!