Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li postoje stvari koje gotivite i volite bez obzira što te stvari većina vaše okoline ne voli i pljuje?
Sa druge koje su to stvari koje blago rečeno ne varite, bez obzira na to što su opšte prihvaćene?

Evo ja ću prvi:

Svi pljuju, a ja gotivim:
Rakija
Heavy metal
Klasična muzika
Sočne psovke
Blejanje ispred dragstora
Grupu "Riblja Čorba" (iz predratnog perioda)

Svi gotive, a ja pljujem:
Turbo-Šit-Folk
Jebeni Grand
Lady Gaga
Nacionalizam
Konzervativizam

Inače, ova tema postoji na još nekim forumima, pa ne bi bilo loše da se otvori i ovde.

Red je na vas.
Korisnikov avatar
By Burak
Ma ko pljuje na rakiju da mu ja dam po piiiiii?! :opacupa: :D
By Ulix
Ne mogu da se setim ničega gde je sve tako crno belo. Većina mojih prijatelja ne slušaju klasičnu muziku i džez, a to je skoro sve što ja slušam; s druge strane, ima i onih koji je vole. Niko je sa druge strane ne mrzi. Ne znam šta bih rekao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437031#p2437031]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2437022#p2437022]overload napisao:[/url]Kinda vec postoji slicna tema. Cek da nadjem.

EDIT: Ne mogu da nadjem al' sam siguran da postoji. Mislim da je bilo nesto sa nekim anglicizmima tipa "Things you hate but everyone else seems to like" ili sl.
:lol:

evo je... http://gay-serbia.com/forum/things-i-ha ... 20s90.html
Da, ali moja tema ide i u drugom smeru! :D Dvosmerna je, na mojoj temi možeš i da hvališ ono što drugi pljuju! :D
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Joj da.
Ali izvini, zbog onog momenta "Sočne psovke" i "Blejanje ispred dragstora" (pretpostavljam sa čokančićem rakije ili flajkom piva), sačekaću da prođe još par strana teme, pa ću onda da nadovežem, valjda će mi izvetriti...
Korisnikov avatar
By moonadorn
Ne mogu da se slozim ni sa jednom stavkom svi mrze, a ni sa jedno stavkom svi gotive. Dark Walker, sto rece Alejandro, s kime se ti to druzis? :)
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Mdna, nisi otkucao post, zaglavio ti se taster za strelicu...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Hajde nesto i da napisem. :D

Ljudi se dive, a ja prozreh ljudsku glupos': :lol:
- Lady Gaga, Madonna, i ostali vesto upakovani proizvodi (pretezno americke) pop industrije, :giggle:
- Facebook, Twiter i slicni programi navodnog "podsticanja socijalizacije", :P
- kompjuterske igrice (generalno, cast izuzecima :) ),
- reality emisije, i slicne potrebe gledalista za ispunjavanjem sopstvenih zivota kroz tudje (nekih potpunih levaka),
- JK, i ostala raja iz srpskog tzv. dzet-seta (estrade, drugim recima)... :shmi:

Kad se setim jos neceg, dopunicu. :D
Isto tako, trenutno mi ne padaju na pamet primeri iz "dijametralno suprotne" rubrike. :lol:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ma nisi bree.... šta ti je. :)

:TurretSyndromeOn: Crk'o da bog da, ma raspao se tu gde jesi, od Njujorka ni Nj ne video, budalo jedna moronska, mekušcu bedni :TurretSyndromeOff:

:alexis:
Korisnikov avatar
By Blady
Ovo je jos jedna tema ja prdnem, ti prdnes
Korisnikov avatar
By Blady
Ne znam kako mi je promakao smajli :hmm:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!