- 14 Mar 2005, 21:40
korisnik kupper me je, u temi korisnika ra, u diskusijama o diskusijama - gde je moguce resenje - optuzio da sam za vreme obavljanja funkcije moderatora davao na koriscenje svoj password, ili da zna ko mi je password ukrao, cime sam omogucio drugima da neovlasceno ulaze u komandni most, a ulazak u komandni most od strane neovlascenih osoba okarakterisao je kao jedan od problema zbog kojih dolazi do raznih zategnutosti na forumu.
javno demantujem da sam ikada ikome dao svoj password i javno saopstavam da ne znam da mi je iko ikada ukrao password.
najljubaznije molim sve ljude dobre volje koji su upoznati sa eventualnim slucajem zlouporebe mog passworda, koji inace menjam jako cesto i uvek po razlicitom sablonu, da nadju malo vremena, i napisu ovde sve sto znaju o ovoj stvari. hvala vam puno.
javno demantujem da sam ikada ikome dao svoj password i javno saopstavam da ne znam da mi je iko ikada ukrao password.
najljubaznije molim sve ljude dobre volje koji su upoznati sa eventualnim slucajem zlouporebe mog passworda, koji inace menjam jako cesto i uvek po razlicitom sablonu, da nadju malo vremena, i napisu ovde sve sto znaju o ovoj stvari. hvala vam puno.