Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

By Esta
Lepa zena?
Pravilne crte lica? Simetrija?
Obicnost? - detalji, izraz, celokupni dojam.
Neobicnost? - detalji, izraz, celokupni dojam.

Sta jednu zenu cini (za vas) lepom?

Muskarca?
By Guion Nerville
Pojednostavljena formula primitivog oblika Stendalovog sindroma (efekta): simetrija i proporcija izrazene u vidu normalizovanih vrednosti osobina - nosilaca genetski tj. evolutivno zahvalnog materijala. :bubblegum:

A to za mene, bar da umem ovako distancirano i ad hoc sada da ocenim..
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Hehehe, ok, ja sam' da pitam...
A zezanje u ozbiljnoj temi? Oh, pa je uobičajena pojava... očekuj smislenost u pravcu diskusije na započetu temu tek negde posle 3-4. stranice. :)
Thats the way it works aroud here. ;)
Korisnikov avatar
By Waldorf
gledala pre neki dan krippendorf's tribe (niš ne pitajte), pa se iznenadih kad sam skontala da apparently imam tip i da u real-life jako gravitiram ovom lutkastom tipu:

Slika

ne ekskluzivno, ali čini se kao sigurica da zagolica.. :D
By alexandermagic
Ženu: duga tamna kosa, pravilne crte lica, istaknute obline, lagana hrapavost glasa, damsko ponašanje i neka tajanstvenost sadržana u pogledu. I nedorečenost. Znači cijeli taj 'paket'.

Sa druge strane, kod muškaraca je neka druga priča. Mogu konstatirati da je taj i taj lEp (pod lijepim podrazumijevam samo klasičnu ljepotu), ali me takvi uglavnom ne privlače.
Korisnikov avatar
By Blady
Ni jedno lice nije simetricno, jbga.

Da, volim lica.
Volim izrazene crte, bile mi lepe ili ne.. oblik.

Svakako da je ne cini samo lice, vec unutrasnjost tog lepog lica :)
Korisnikov avatar
By Hys.
To sto mi je neka zena lepa ne znaci da mi je privlacna, i vice versa.

Tako da estetski lepe mogu da mi budu najrazlicitije zene, ali bez trunke privlacnosti.

A moze da mi bude izuzetno privlacan neko koga smatram samo simpaticnim.
Korisnikov avatar
By moonadorn
Uceni kazu da je lice lepse utoliko ukoliko je vise simetricno. Ne slazem se. Volim neku malu nesavrsenost, i to ume da bude mnogo vise lepo...
Korisnikov avatar
By Madonna
:facepalm:

blago... ajde sad stavi neku žrtvu požara :sweet:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Lepota je za mene ono što se ne može nikada dočarati rečima, pa čak ni slikom. Lepota je u pokretu.
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2431191#p2431191]Dirrty napisao:[/url]Lepota je za mene ono što se ne može nikada dočarati rečima, pa čak ni slikom. Lepota je u pokretu.
ooo kako je ovo istinito.
mislim da si upravo opisao ono što malopre nisam uspela da objasnim Darling glede jednog skochimisha :wundy:

lm, meni se lepota čoveka, bilo kog roda, ogleda u očima. ako u njima nema tog nekog sjaja i života, džaba lepe crte lica ili dobro telo.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2430870#p2430870]Hys. napisao:[/url]To sto mi je neka zena lepa ne znaci da mi je privlacna, i vice versa.

Tako da estetski lepe mogu da mi budu najrazlicitije zene, ali bez trunke privlacnosti.

A moze da mi bude izuzetno privlacan neko koga smatram samo simpaticnim.
Apsolutno. Divno receno.
Ja čak cesto ljudima govorim da su (mi) lepi (kad pritom to zaista i mislim) a da to ume da bude pogresno protumaceno.
Korisnikov avatar
By Ona i Ja
alexandermagic
Ženu: duga tamna kosa, pravilne crte lica, istaknute obline, lagana hrapavost glasa, damsko ponašanje i neka tajanstvenost sadržana u pogledu. I nedorečenost. Znači cijeli taj 'paket'.
na stranu boja kose ovo je uistinu krasna zena jer kroz opis spoljnjeg da se naslutiti sto je u njoj sadrzano... i samo tako zena je lepa. sve to ce biti jos uverljivije ako voli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!