Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By 李香兰
Lezbe, trebam vasu pomoc! :lol:
Mislim da mi se najbolja drugarica upravo nesvesno outovala. Oboma nam je sesnaest. Ona vec neko duze vreme rantuje kako mrzi i kako joj se gade svi decaci u skoli, za sta sam ja pretpostavljao da je neka prolazna faza ili neki trip sve dok mi danas nekako metaforicno rece da vrlo lako moze da se zamisli kako vodi ljubav sa nekom devojkom i donekle moze da se vidi u ozbiljnoj vezi sa istom. Ali da je to "vise na nekoj emotivnoj bazi nego na seksualnoj". Inace, nije tomboy(znam! Generalizujem, al' sta cu.).
Naime, ona zna za mene. Za moju seksualnu orijentaciju, jelte, i nas odnos je poprilicno, kako reci.. hm.. otvoren? Iskren? Sta god. (citaj: Ne mogu da se setim reci.) Uglavnom, sve govorimo jedno drugom i nema nikakvog faktora stida.
Ne znam sta da joj kazem, ni kako da odreagujem.. Cini se mnogo zbunjena.
Da, pitao sam je direktno da li misli da je mozda lezbejka na sta kaze samo "Ne znam al' me mnogo strah."
Pa sam kontao da mi vi pucnete par pitanja i potpitanja koja bih mogao da joj postavim a onda da vam prijavim odgovore i procitam joj vas feedback, sto me je ona zamolila da uradim(Zna za forum.).
Korisnikov avatar
By Madonna
ček ona te zamolila, da mi kažemo tebi šta da je pitaš?! :pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

i onda kad ti ona odgovori, vas dvoje sednete za komp da napišeš to ovde pa onda mi odgovorimo pa onda ti njoj kažeš šta su ti ovde rekli?
treba da joj pomognemo da shvati je li lezbejka? right?

pa ajde evo čekamo.
(omg)
Korisnikov avatar
By 李香兰
^ Tako nekako. :lol: Ni ja je nisam najbolje razumeo. A rekoh joj mali milion puta da ona otvori temu, da joj nista nece biti al' nece.
Korisnikov avatar
By Madonna
a miiiciiikaaa :sweet:

pa dovedi je. bićemo dobri :angel: sad znamo da je ko uplašena srna pa ćemo biti extra sensitive :D

edit: yes i am a lesbian.
Korisnikov avatar
By 李香兰
MDNA napisao:i onda kad ti ona odgovori, vas dvoje sednete za komp da napišeš to ovde pa onda mi odgovorimo pa onda ti njoj kažeš šta su ti ovde rekli?

Eh sad, kad to tako postavi ispade malo (vise) glupo. :lol:

MDNA napisao: treba da joj pomognemo da shvati je li lezbejka? right?

Da. I strejt ili bi. Hoce da to rascisti pred sobom. I znam da vi za nju to ne mozete reci, nego mora sama, ali joj nase gej drugarice bar donekle mogu pomoci da dodje do tog zakljucka jer su i same, pretpostavljam, kroz isto prosle.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429501#p2429501]overload napisao:[/url]"vise na nekoj emotivnoj bazi nego na seksualnoj"
Tu ti se krije ključni odgovor na pitanje. Slično me je pitao drug kada sam mu se autovao, a to znači ti znaš da si peder ako te privlače muškarci, a ne ako te ne privlače većina žena.

Rekao sam mu da ne meša visoka očekivanja sa pederlukom. :D

(Uzmi moj odgovor sa rezervom, jer mi je rasuđivanje falično zbog činjenice što obitavam u gej meki. :superstar: )
Korisnikov avatar
By gnossienne
Pa ako se zaljubi u osobu istog pola, to je to, ne znam kako bi drugačije znala. Valjda zna da prepozna zaljubljenost. Evo za neinformisane: lupa srce kad vidiš tu osobu i nešto kao bocne u stomaku pa krenu leptirići i treperi tako malo glas i nešto si kao zbunjen i smeten i po čitav dan samo o njoj razmišljaš i ljubi ti se sa njom i mazi.
:lol:
Ako samo može da se zamisli, bez tih reakcija na konkretnu osobu ženskog pola ne mora da znači da je lezbejka, odnosno biseksualna.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429524#p2429524]bas bleu napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429522#p2429522]Synesthesia napisao:[/url]Sve lezbejke pičkom ponikoše... :wow:
evo ja taman krenula da napisem da si moron kad nestade deo sa spermom. al jebiga moron si i dalje. :ozbiljan:
Nije išlo u tom stilu Korvi :lol:

A ja ne mogu da verujem da je Ms.Bluestocking taj moj deo posta shvatila za ozbiljno :)
Bio sam nabacao neka.. da, moronska pitanja tipa Da li drka na devojke i Da li joj se sperma gadi, zašta sam u jednom momentu pomislio da će biti funny, a uostalom... nisam lezbejka.
Lesbrarian, take it easy. Im not so bad as u want me to b :kosa:
Korisnikov avatar
By bas bleu
darling, you don't have a single redeeming feature.
Korisnikov avatar
By bas bleu
you have nothing to redeem for... what?
Korisnikov avatar
By Srklet
will somebody please help the teen lesbian who is asking for guidance thru a teen fag? lepeza1
Korisnikov avatar
By bas bleu
jeste. cim se plasi. i bice ok. milion posto.
sinestezija, sa druge strane, doesn't stand a chance in hell.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429546#p2429546]bas bleu napisao:[/url]you have nothing to redeem for... what?
:awesome: :minibounce: thought that, i dont have to redeem myself / atone for anything. Coz it was just a bad sense of humor, thats all.. Jesus...
Popeye napisao:will somebody please help the teen lesbian who is asking for guidance thru a teen fag? lepeza1
:lol: yeah.
bas bleu napisao:sinestezija, druge strane, doesn't stand a chance in hell.
lepeza1 dike. :lol:
Korisnikov avatar
By bas bleu
kazem ja, kod sinestezije sve prsti od nacitanosti.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Korvi..... :lol:

Neka, složićemo se da je dyke previše složena reč za moj sasušeni mozgić. :merlinka:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ako se mnogo plaši, nek nabavi ovu majicu da se kamuflira :p
Slika

Btw, i ja bih hteo jednu :love:
Korisnikov avatar
By acid drop
Da li joj se sviđa neka devojka trenutno? Da li joj se ikada sviđala neka devojka?
Da li je bilo propraćeno ovim simptomima koje navodi gnossienne?

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2429527#p2429527]gnossienne napisao:[/url]lupa srce kad vidiš tu osobu i nešto kao bocne u stomaku pa krenu leptirići i treperi tako malo glas i nešto si kao zbunjen i smeten i po čitav dan samo o njoj razmišljaš i ljubi ti se sa njom i mazi.
:lol:
Kod mene se manifestuje bez bockanja, ali to je to. :yes: :lol:

Recimo, meni se dešava da po ceo dan razmišljam o njoj, npr. dok spremam doručak, kuvam kafu, jedem i sl. I onda me keva ili ćale nešto pitaju, ili nešto prokomentarišu, a ja se ražestim (u sebi) što mi prekidaju tok misli. :love:
Korisnikov avatar
By bern
jedan od prevoda za dyke je šanac :sweet: skoro pa montipatonovski. :sweet:

zna tvoja drugarica i sama, negdje deep down. za sada je bitno da se ne plaši ničega i da bude jaaaako zadovoljna što ima tebe.

imam i ja jednu frendicu za koju vjerujem da je lesbiana (i da bi pola njenih problema nestalo kad bi se konačno spojila sa neokom finom djevojkom).
Korisnikov avatar
By Blady
Jbte, sintezija smiri malo hormone.

Postavila bih joj neka pitanja..

Da li je ikada bila sa muskarcem, imala bilo sta?
Da li postoji neka stvar koja joj se svidja kod njih?
Zbog cega misli da se ne moze emotivno povezati?
I zbog cega misli da bi mogla sa devojkom?

Uostalom ne znam zasto joj je toliko stalo da se definise..? Realno, ako bude zelela da bude sa devojkom, bice, zar ne?
U oba slucaja voli devojke :lol:
Korisnikov avatar
By 李香兰
Blady napisao:Da li je ikada bila sa muskarcem, imala bilo sta?

Da, bila je u vezi sa 2 decka ali izmedju njih se nije desilo nista.

Blady napisao:Da li postoji neka stvar koja joj se svidja kod njih?

Ne postoji nista posebno sto je seksualno privlaci. Procitaj ovaj odgovor ispod.

Blady napisao:I zbog cega misli da bi mogla sa devojkom?

Koliko god sad to zvucalo klise, misli da bi je devojka bolje razumela(njene potrebe, jelte) i misli da bi sa devojkom bila srecnija u vezi.

Blady napisao:Zbog cega misli da se ne moze emotivno povezati?

Pogresno si shvatila to sto sam napisao. Citiracu je ponovo, na pitanje njene privlacnosti prema devojkama.. "To je vise na nekoj emotivnoj bazi nego na seksualnoj", ne obrnuto.

acid drop napisao:Da li joj se sviđa neka devojka trenutno? Da li joj se ikada sviđala neka devojka?

Da. Svidja joj se mnogo njena drugarica iz razreda i ja mislim da je malkice zaljubljena. Pitao sam je da li moze da se zamisli u vezi s njom i sve sto uz to ide, kaze "da!".

acid drop napisao:Da li je bilo propraćeno ovim simptomima koje navodi gnossienne?

Ne toliko, ali recimo da je bila mnogo ljubomorna kada je cula da ta ista devojka valjda ima decka. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!