Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ROYAL
Ne. I nisam. I niti bih ever bilo kome ;)
By Ханс
Ne bih rekao da se prevare u vezama do 6 meseci uopšte smatraju prevarama. Nekako, partneri su 'sveži' i možda se još u neku ruku traže.

No, ono što mnogo više ume da dokusuri od samih orgijanja sa strane jeste činjenica da vaš dragi to radi sa nekim ko vam nije (bio) ni do članaka i to u svakom smislu: pameti, ponašanja, izgleda, stava.

Ponekad jednostavno pomislim da postoje te dežurne radodajke koje čekaju tuđe probleme u vezi i samo se nameste kada je potrebno. Čudan neki pristup... :roll:
By loreenche
Ne. Ali ne iz nekih "standarda" ili zato što je "to" loše, nego, što smo krečili ako ćeš ti da prskaš drugde?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423356#p2423356]Ханс napisao:[/url]

No, ono što mnogo više ume da dokusuri od samih orgijanja sa strane jeste činjenica da vaš dragi to radi sa nekim ko vam nije (bio) ni do članaka i to u svakom smislu: pameti, ponašanja, izgleda, stava.
Pa kakve veže sexual intercourse ima sa pameću, ponašanjem, izgledom ili stavom? Može da ima, ali obično nema... Znam npr. (da ilustrujem samo) lika koji otkida na momke sa vrljavim očima i puškom od nosa... i takvog bi opalio pa makar umro posle. e svašta Johane.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423356#p2423356]Ханс napisao:[/url]Ponekad jednostavno pomislim da postoje te dežurne radodajke koje čekaju tuđe probleme u vezi i samo se nameste kada je potrebno. Čudan neki pristup... :roll:
Hehe, ja ne moslim da postoje, ali... znaš kako se kaže - svaka rupa nađe zakrpu :kopa:
Korisnikov avatar
By Stripi
hlaefdige napisao:
srecno. meni je upalilo i sada je fenomenalno.
Mogu reći da sam možda uspio, u biti, sve manje razmišljam o tome.
Treba takve stvari gledati malo prizemnije.
Korisnikov avatar
By *Sandra*
Ako ta osoba stvarno zeli da idalje budemo zajedno, onda da. U slucaju da se ponovi, onda shame on me i ne oprastam.
Dakle samo jedan dzoker :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427898#p2427898]Stripi napisao:[/url]
hlaefdige napisao:
srecno. meni je upalilo i sada je fenomenalno.
Mogu reći da sam možda uspio, u biti, sve manje razmišljam o tome.
Treba takve stvari gledati malo prizemnije.

da. ja sam dala sebi rok od, cini mi se, tri meseca. i rekla sam sebi da cu tada o tome stvarno odluciti i da ce to biti gotovo na jedan ili na drugi nacin.

taj mart koji sam sebi odredila kao datum D je dosao i prosao, a da ja uopste nisam primetila. jer su stvari vec uveliko bile ok.

da se ne lazemo, nisam ja iz te price izasla pevajuci i bez posledica. sada sam malo vise paranoicna nego ranije i lakse povredljiva, ali mi je generalno to sve sada ok.

vise se ne setim osim kada vidim ovako neku temu. a i tada to vise ne boli.
Korisnikov avatar
By Stripi
Pa tako nekako je bilo i kod mene, ta neka nesigurnost i paranoja.
Međutim, nekako sam uvjeren da su moja smirena reakcija i riječi koje sam izgovorio šamarale više od svega.
Osim toga, treba se čovjek pomiriti sa činjenicom da, vjerojatno, nije ništa vječno i da treba biti opušten.
Sad je barem sve iskrenije nego je bilo a i neki problemi su nestali.
Ironija leži u tome da se možda tako nešto ipak trebalo dogoditi kako bi se stvari popravile.
Korisnikov avatar
By Stripi
i ja mislim da u čitavoj priči nisu radodajke krive. Žemske vole sex i di bi stigle kad bi ispitivale nečiji background. Onaj drugi je taj koji bi se trebao malo susdržat.
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428284#p2428284]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423356#p2423356]Ханс napisao:[/url]
Ponekad jednostavno pomislim da postoje te dežurne radodajke koje čekaju tuđe probleme u vezi i samo se nameste kada je potrebno. Čudan neki pristup... :roll:
Mislim da nije bitno da li postoje ili ne postoje jer u celoj toj priči, dotične radodajke su najmanje krive.
:up:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2428281#p2428281]Stripi napisao:[/url]Pa tako nekako je bilo i kod mene, ta neka nesigurnost i paranoja.
Međutim, nekako sam uvjeren da su moja smirena reakcija i riječi koje sam izgovorio šamarale više od svega.
Osim toga, treba se čovjek pomiriti sa činjenicom da, vjerojatno, nije ništa vječno i da treba biti opušten.
Sad je barem sve iskrenije nego je bilo a i neki problemi su nestali.
Ironija leži u tome da se možda tako nešto ipak trebalo dogoditi kako bi se stvari popravile.

e bas tako...ladno je nekako...bolje! blizi smo nekako
Korisnikov avatar
By SuperMario
Ja sam mislio da bi oprostio ako je iskren, ali zapravo, mislim da ne bih... Ipak, cuvam svoja osecanja i kada se razocaram u nekoga tu je kraj. Siguran sam da bih nakon prevare poceo da gledam decka drugacije, manje bi razmisljao o njemu, manje bi mu se posvecivao i manje bi se zrtvovao - sve to bi posle nekog vremena dovelo do neizbeznog. Zato, iz ove perspektive mislim da bi odma presekao, zahvalio mu se na dotadasnjoj vezi i odleprsao... :andjela:
Korisnikov avatar
By Marizza
Hmm... Pa sve zavisi... I bih i ne bih... Sve uavisi od situacije..

Recimo ako bi mi osoba to proznala sama, a ne da ja saznam i ako je to varanje bilo što bi se reko ''slučajno'' (mada nešto ne verujem u takva varanja) onda da.

Ako bi to bilo varanje recimo da mesecima sedi na dve stolice, onda sam ja debil jer nisam skontala :D i ne bih to oprostila.

Jednom sam bila prevarena u pokušaju (idiot nije uspeo jer sam ga ja uhvatila pre nego što je isšta napravio), i nisam mu oprostila jer je imao bedne izgovore koje ni dete ne bi poverovalo. :D
Korisnikov avatar
By SuperMario
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2446731#p2446731]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2446700#p2446700]SuperMario napisao:[/url]... i manje bi se zrtvovao... :andjela:
Što naš narod voli da se žrtvuje, pa to je čudo jedno.
Nemojte, zaboga - nemojte se samoinicijativno žrtvovati ! Nemojte !
:ozbiljan:
Pod zrtvovanjem nisam mislio na zrtvu u paganskom smislu :hamlet:
Ja pod zrtvom smatram da pomerim neke planove zbog njega, odlozim nesto da bih se video sa njim, da uradim nesto za njega.
Generalno smatram da ako se desi jednom, lako ce se desiti i sledeci put...
Korisnikov avatar
By *deni*
Ah, pa to nije nikakva žrtva... to pomeranje planova, odlaganje nečega da bi se video s njim, jer to sve radiš prvenstveno zbog sebe, dete drago i jer ti tako prija i odgovara.
:yes:
Nemojmo se lagati.
:nono:
Korisnikov avatar
By SuperMario
E pa ja to podrazumevam pod zrtvovanje... pomeriti ili prebaciti ucenje "za sutra" kada se dodatno nagomila je zrtva - jer me tada ceka dupli posao. Odlaganje mog odlaska kuci je isto tako zrtva, odricanje od letovanja je isto tako zrtva. Ne kazem da mi nije lepo sa njim, ali za mene je svako odricanje od nekih svojih obaveza zarad veze neki vid zrtvovanja. Svakako da veza zahteva kompromise i neka odricanja, promene i nemam nista protiv toga. Samo sam hteo da kazem da kada bi me prevario, razocarao bih se i ne bi vise bio spreman da njega stavim u prvi plan ili da zbog njega odlazem neke obaveze. I tako bi se veza zavrsila.
Msm, sta ti to podrazumevas pod zrtvovanjem?
Korisnikov avatar
By *deni*
Šta ja podrazumevam pod žrtvovanjem, pitaš ?
Pa, osim onog u bukvalnom smislu reči, kao što je primanje metka umesto voljene osobe ( što je više filmska , nego stvarna opcija ), pod žrtvovanjem podrazumevam i slučajeve kad pristaneš da svuda pratiš voljenu osobu, čiji poziv ( posao ) podrazumeva čestu promenu mesta prebivališta. Ako je graditelj mostova, na primer. Ostavljaš sve i svakoga i ideš sa i za njim svaki put kad on dobije zadatak da gradi most u drugom gradu, ili državi. To je žrtvovanje. Žrtvovanje je i kad se ne krešeš sa kim god ti se prohte, a goriš od želje da to uradiš i trpiš veliku bol i žrtvu što ti je seksualna glad van zvanične veze neutoljena. No, sve su to ipak dobrovoljne žrtve, koje ja ne priznajem. Ako si sam odlučio da budeš žrtva i da se žrtvuješ svojom voljom, onda to nemoj nikome trljati na nos i još ta žrtvovanja pisati sebi u zasluge.
:)
Korisnikov avatar
By SuperMario
A pa ne shvatas ti mene dobro... Ne planiram da to bilo kome trljam na nos a zrtvovanje smatram normalnom kada je u pitanju jaka veza. Ono sto sam napisao (a za sta se ti hvatas) je recenica "kada bi me prevario ni bih osecao potrebu da se "zrtvujem" kao do sada".
Nisam ja hteo da kazem da sam ja bilo kakva zrtva, daleko od toga...
Korisnikov avatar
By Stripi
ja sam želim da iskažem svoje radovanje što nam se vrnuo SuperMario :love:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!