Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Da li podrzavate?

DA
Nema glasova
0%
NE
7
64%
[hemoglobin mode on] boli me anka [hemoglobin mode off]
4
36%
Korisnikov avatar
By constantine

Kao i obicno ujutru dok doruckujem obavezno gledam TV i slucajno naletim na The Sister Wives. U prvi momenat mi je bilo :bljak: ali onda kada malo bolje razmislim otkud meni pravo da sudim.....

Sta mislite o poligamiji?
Da li biste bili u istoj?
Sta je prednost a sta mana poligamije?

diskutujte
Korisnikov avatar
By Blady
Nemam nista protiv poligamije, ali imam protiv ovog idiota sektasa koji zaradjuje kroz tu emisiju jer nema drugih prihoda.
Korisnikov avatar
By MicroLurker
Dok licno ne bih zivela u poligamiji, u sustini nemam nista protiv ljudi koji tako zive. Neobicno jeste, ali njihova stvar.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Licno, ne bih, ali ne osudjujem. Mislim, ako to radi za njih, sto da ne...
Korisnikov avatar
By bothways
To bi bilo totally weird for me. Nije moja soljica caja.

Ali ako njima odgovara, good for them. :)
Korisnikov avatar
By Dirrty
Moram da budem prva i jedina, nikako drugačije! :smug:

Zabole me za druge, neka rade šta god im prija... međutim to nije za mene.

Jedino u Islamu negde, ako sam već jedna u nizu, da po zakonu dobijem miraza koliko i svaka od sestara mi - dakle puno!
Korisnikov avatar
By Mage
Muskarac koji ima nekoliko zena. Ne podrzavam! Ne zato sto ne podrzavam poligamiju, jer nemam nista protiv poligamije, vec zato sto mi ovo jako smrdi na patrijarhat.
Korisnikov avatar
By MicroLurker
Koliko se ja secam sociologije, poligamija je da jedna osoba ima vise supruznika. Poligamija postoji u obliku poliginije i poliandrije. Poliginija je predstavljeni slucaj, dok je poliandrija slucaj gde zena ima vise muskaraca.

Naravno, s obzirom da su definicije matore, one ne ukljucuju LGBTIQ populaciju. -.-"
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja odobravam poligamiju samo u koliko se radi o poliamoriji.
Ostale varijante su mi samo kurvanje bez draži...
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2425307#p2425307]Blady napisao:[/url]Nemam nista protiv poligamije, ali imam protiv ovog idiota sektasa koji zaradjuje kroz tu emisiju jer nema drugih prihoda.
nije istina, on radi i jos 3 zene u porodici rade, a samo jedna je kuci, i to zato sto je dobila otkaz kad je poceo da se emituje show.

ont

obozavam seriju, nervira i mene 'sektas' kao osoba :lol:
ali mi se koncept svidja.

Naravno svesna sam da je 90% toga samo glumatanje pred kamerama, ali odusevila sam se npr. kada je Robin ponudila Mary da joj bude surogat (za neupucene, Mary je prva zena i ima samo jedno dete, imala je nekoliko pobacaja i bas zeli makar jos jedno dete, a ove ostale supruge sve izradjale 3-4 komada)

znam za sebe da ne bih mogla da zivim takvim zivotom posto sam uzasno posesivna i potrebna mi je konstantna paznja od strane partnerke, ali postujem ljude koji zaista shvataju koncept poligamije i ulaze u brak sa razmisljanjem da ne zele samo supruga vec da zele veliku porodicu.
Korisnikov avatar
By Blady
^ Meni se cini da on nije nigde radio..

A i zene su idioti..
Nisam toliko propratila emisiju, kao ti Sanja :lol:
ali dovoljno da skontam sta pricaju.
Na stranu sve, ali ni jedna njegova supruga nije srecna i to se videlo vise puta.
Imaju one izlive ljubomore, nekada su i zavidne, a sve to trpe zbog budaletine poput njega.
On je njih dobro natripovao, i one kao ovcice idu za njim.
Korisnikov avatar
By antibiotic
vise bih imao problema s tim sto bi neko drugi u bracnom krugu imao problema sa tim nego ja sa sobom...

verujem da bi kod nekih ljudi u liberalnijem svetu to bolje funkcionisalo nego neciji monogamni brak.
neki bi se zaleteli pred tom mogucnoscu i brzo zavrsili razvodom.
By Ulix
Smatram da prethodnih 250 tema o poligamiji nisu bile dovoljno iscrpne i da je svakako potrebna minimalno još jedna kako bismo zaključili da ima onih koji su protiv toga jer su za monogamiju jer oni kad vole to je do smrti, onih koji ne podržavaju ali je OK u 4 zida i onih koji super podržavaju, ali to ipak nije za njih.
Korisnikov avatar
By Blady
Ne bih da ova tema bude o poligamiji, nego konkretno o ovim sektasima :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kojim, sta? mormonima? nisam jos pogledala.

edit1, uz klip: kako mrzim taj hriscanski americki ,,i don't judge, whatever works for somebody should...samo da se ne pravi nered u drzavi" stav...

edit2: debelica se smorila, i sram ih bilo!
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne znam da li još neko gleda... njah, whatever.

meni su oni (Browns) na početku izgledali kao funkcionalna porodica, koliko god je to moguće biti u njihovim okolnostima. ali sada se nerviram zbog svih tih žena i dece. Kody zapravo praktikuje monogamiju sa poslednjom ženom, a ostale tiho pate (ako se izuzme Janelle koja odaje utisak savremene samostalne žene).

Christine, koja je izrodila šestoro dece, i odgajala svu ostalu decu, je sada debelo izvisila. Mary je u ozbiljnoj depresiji, traži rešenja za svoj love life online.

jedini izlaz je da ove žene potraže svoju ljubav negde izvan tog braka u kome su sada.
By OpetMacak86
Nisam gledao...iskreno i ne planiram...a poligamija mi je skroz ok,ako niko u tome nije zapostavljen.

Ja znam da ne bih mogao da funkcionisem u takvoj vezi.Ponekad me smara i jedan partner ako je malo zahtevniji kamo li tek vise njih.Mislim da bih posle mesec dva pobegao glavom bez obzira xD
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2425936#p2425936]Ulix napisao:[/url]Smatram da prethodnih 250 tema o poligamiji nisu bile dovoljno iscrpne i da je svakako potrebna minimalno još jedna kako bismo zaključili da ima onih koji su protiv toga jer su za monogamiju jer oni kad vole to je do smrti, onih koji ne podržavaju ali je OK u 4 zida i onih koji super podržavaju, ali to ipak nije za njih.

Nisi naveo one koji podrzavaju i praktikuju. Nemoguce da sam jedina tako pisala na svim tim temama.

@Emo
Gledah malo sa scout na tlc i jeste delovalo da ga poslednja zena najvise zanima. Bas cu da cekiram nove epizode.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!