Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Norma Jeane
stalno telefonira, neprekidno, danju, nocu, non stop, ne mogu vise da slusam razgovore, poludecu aaaaaaaaa :avalon:
Ljuba i ljubezen

To je bil tvoj dan ljubezni
Najlepši dan, ki ne mine nikdar
Svet živi za dan ljubezni
Dan, ki da ti vse in vse ti vzame
Tega nikdar ne veš

Kdaj prišel bo zate spet ta dan
Naj te upanje ne zapusti
Le zaspi ko jutro te zbudi
To bo ljubezni dan
Korisnikov avatar
By Hys.
Ostavlja kabl od telefona preko cele sobe, pravi zamke i sebi i meni; I NE POMERI GA kad se saplete o isti
Kad izvadi ogroman vreo pleh iz rerne, metne na sporet tako da on mu je ivica preko sporeta dobrano, ne pridzava ga drugom rukom kad vadi hranu, i samo cekam kad ce pleh toplote 250 stepeni da joj ljosne na bosa stopala
Popravlja prekidace, bojler, masinu, frizider, sve kurce po kuci a nije kvalifikovana pa tako nekad nesto malo bljesne
Koristi noz da otvara konzerve i da popravlja stvari
Udara upaljeno i otvoreno kuciste kompa kad je iznervira
Kad riba maleno kupatilo domestosom, zatvori vrata tako da se sto bolje nadise kiseline
Penje se na nestabilne povrsine da zavrce sijalice i ubija insekte
Odledjuje frizider OVOLIKIM nozem (treba naglasiti u svemu ovome da je levoruka a da joj ta saka nije skroz funkcionalna)

Hm

Come to think of it, I think my girlfriend has a death wish o.O
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2647331#p2647331]Hys. napisao:[/url]Ostavlja kabl od telefona preko cele sobe, pravi zamke i sebi i meni; I NE POMERI GA kad se saplete o isti
Kad izvadi ogroman vreo pleh iz rerne, metne na sporet tako da on mu je ivica preko sporeta dobrano, ne pridzava ga drugom rukom kad vadi hranu, i samo cekam kad ce pleh toplote 250 stepeni da joj ljosne na bosa stopala
Popravlja prekidace, bojler, masinu, frizider, sve kurce po kuci a nije kvalifikovana pa tako nekad nesto malo bljesne
Koristi noz da otvara konzerve i da popravlja stvari
Udara upaljeno i otvoreno kuciste kompa kad je iznervira
Kad riba maleno kupatilo domestosom, zatvori vrata tako da se sto bolje nadise kiseline
Penje se na nestabilne povrsine da zavrce sijalice i ubija insekte
Odledjuje frizider OVOLIKIM nozem (treba naglasiti u svemu ovome da je levoruka a da joj ta saka nije skroz funkcionalna)

Hm

Come to think of it, I think my girlfriend has a death wish o.O
Izvanredno. :love: Veoma šarmantna persona.
Korisnikov avatar
By Madonna
Kod mene nema to mrzim to pa ga zato vise volim. Ne, mrzim to i to me udaljava svakim danom sve vise i vise. Mrzeo sam mali milion stvari, svasta mi je smetalo, a govorio sam im samo one koje me dovodu na ivicu pucanja pa onda kazem, jer ne mogu da trpim vise. Mene strasno zanima sta su oni mrzeli kod mene
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam uspevao da prepoznam samo prezir i iritaciju kod drugih ljudi, što je sasvim verovatno bilo predvorje za mržnju. Ljubav i privrženost nikad nisam osetio i primetio, sasvim izvesno zato što niko to nikad nije ni gajio prema meni. Nemam smisla za građenje lepih i bliskih odnosa sa ljudima, najviše što mogu je da budem prijatan i ljubazan i to samo neko vreme. Vrlo brzo se javi ogromno zasićenje i potreba da mi se svako izgubi iz vidokruga. To je prosto takav karakter, ne da se menjati, zato se i ne čudim što me retko ko pita za zdravlje, a da neko baš želi moje društvo - o tome nema ni govora. Mislim da bi za mene idealno bilo da sam rođen kao mačka.
Korisnikov avatar
By acid drop
nemam ljubu a i koji će mi, samo da me nervira. i da mi razbije srce kao kamen staklo od kristala.
Korisnikov avatar
By Hys.
^ dobro ocel neko naci meni taj post vec jednom -.-!

nemam bre nikaki autoritet ovde nisam ja moderator, ja sam bre kurčić na biciklu -.-
Korisnikov avatar
By RetributioN
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648699#p2648699]Hys. napisao:[/url]^ dobro ocel neko naci meni taj post vec jednom -.-!

nemam bre nikaki autoritet ovde nisam ja moderator, ja sam bre kurčić na biciklu -.-
Slika

:bye:

ljubica mi je baba i mrzim kad pošalje kupus, pa moram da istovaram glavice iz kola, ali volim čorbu od slatkog kupusa ufff

a što se stvarno teme tiče, nemam baš nešto na pameti sad, ali mogu da kažem da, obrnuto, mrzim što volim što može i što toliko često pije pivo (bez mene)

ah lažem, nemam više ni tog alkoholičara :lood:
Korisnikov avatar
By scout_finch
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2648703#p2648703]Hys. napisao:[/url]Pa fala ti ko bratu :radosnice:

evo i da citiram
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1676068#p1676068]vracar.beograd napisao:[/url]Licno ja, bas i ne verujem u pravu ljubav, ali sam svestan koliko ljudi zeli pravu i veliku ljubav. Onda se pojavi neka budala u koga se zaljube, i misle ta je to to, i na kraju se razocararuju kada im taj polomi srce kao kamen staklo od kristala
sad mi se sluša Miroslav Ilić.

Zvonko Mihajlovski:

(lopta se natakla na siljak na ogradi i pukla) I lopta je sada pukla kao staklena kugla od porcelana.

:D
Korisnikov avatar
By blenta
uje
kakve ste drkadzije
razmisljam se i shvatio sam da iako sam totalna prznica
uopste nemam te neke pojave koje me jako nerviraju
ne samo kod ljudi koje dejtam, nego cak ni sa cimerima ili prijateljima

cini mi se da dobro procenim svoj polozaj sa ljudima koje licno izaberem da pustim u svoju blizinu
i ako se pozitivno izjasnim (ne o nezavisnosti crne gore)
onda prihvatim ceo paket, i osim ako mi se ne omakne da otkomentarisem, sto je vrlo retko
te stvari koje bi me inace nervirale resavam sam i ne kenjam povodom toga
- jer sam ih prihvatio kao inherentni deo paketa
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!