Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Slažem se, maknuti i Čedomira :)

Nego, koliko li je visok onaj ultra četnik na slici 14/20?
Korisnikov avatar
By Galadriel
Stvarno bi mogao da počne sa nekim anti-age kremicama. Smežurao se

Volela bih da mogu da mu popišu imovinu, baš sam radoznala
Jedan moj poznanik je nedavno izložio svoj stav zašto treba glasati za Čedu - Zato što se već dovoljno nakrao, ostvario svoje ambicije glede materijalnog blagostanja, pa će zato pošteno da obavlja državne poslove.
:roll:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nije Čeda kriv što je mnogo više homofoba i klozetiranih ljudi orijentisanih ka desnici nego onih spremnih da za njega glasaju. Ne diraj mi Čedomira!
Korisnikov avatar
By olga_diktator
I bolje što je i dalje na čelu LDP-a, ja se plašim šta bi tek bilo kada bi došao neko sposobniji.
"unishtava LDP i liberalnu proeuropsku politiku" zato shto je otishao u Guchu?? kakvo closed-box stereotypical razmishljanje!

zapravo, u srBpskom politichkom diskursu, jel'te, da nije bio otishao u Guchu (bar jedared ), bilo bi- "pu, onaj evrokomunistichki izdajnik shiptar peder narkoman lopov Cheda nece u Guchu nijednom, bash je autoshovinista, antisrbin......".

uopshte nisam opchinjen Chedinim dostignucima tj. nazalost vishe odredjenim kontraproduktivnim gafovima (ponekad politichki nesmotren i nekorektan rechnik, "priznati Kosovo", pochetno shurovanje s katalakticharima, pa kapichic), ali jedina valjana kritika bi bila traziti da se LDP vishe programski ugleda na SDU!
dobro Popeye, za Cedu je i sam ulazak u parlament veliki uspeh, tako da on to sigurno gleda kao na "pobedu njegove politike". Sve dok on ulazi u parlament (pa makar to bilo i u koalicijama i makar to bilo sa 5,0001% osvijenih glasova), dobro mu je, jer se ima dobra poslanicka plata plus privilegije. A saucestvovanje u vlasti u Beogradu im donosi i atraktivne pozicije u upravnim odborima javnih preduzeca.
zato što je nesposoban političar, zato je izgubio.
u politici nema moralnih pobjednika, pa je nevažno jel čeda nekad bio u pravu ili ne. poanta je da on očito nije u stanju politiku koju zastupa učiniti dovoljno popularnom da bude relevantna. problem nije u politici, nego u njemu.
Korisnikov avatar
By Sunce
^

U pravu jesi.

Ima nekakvu svadjlacku retoriku, i nerazgovetno prica. Ljudi u Srbiji nikada nece masovno glasati sa njega.

Sa druge strane, seljaci Vucic i Nikolic su pre izbora imali bas retoriku koja je potrebna: da ne bude agresivna kao Seseljova, niti svadjalacka Jovanoviceva, niti narcisoidna Tadiceva. U tom smislu, opet ce Dacic biti u prednosti.
@ popeye, shta je po tebi trebao uchiniti da bude sposoban, popularan, relevantan? samo pitam.

dakle, ne slazem se da nema ili ne treba biti u politici moralnih pobjednika. samo oni politichari koji pomazu istinski ugrozenim u drushtvu kategorijama, pri tom svakako ne shteteci nikom drugom sem onim koji i ugrozavaju istinski ugrozene, trebaju biti popularni i relevantni.
specifichno, Cheda nikad nije trebao da eksperimentishe s katalakticharima ni bush-oidnim modelom ekonomije, nije trebao da se puno mesha na kontraproduktivan nachin u kosovski problem, trebao je bar zbog politichke korektnosti malo da pazi na rechnik prema onim s kojim se jeremic srece, nije bash trebao uzeti u svoje redove kontroverznog (dakle, ne kazem totalno negativnog vec vrlo kontroverznog) kapichica!

trebao se je povezati s SDU-om prihvativshi veoma dobar celokupan program te stranke te tako ukrupniti socijalliberalni socijaldemokratski front u Srbiji!

ukratko, nije trebao da otudji ljudskopravne socijaldemokrate i levo-centristichke Srbe onim shto nije trebao vec ih je zapravo trebao prepoznati kao jedini vazan korpus u Srbiji s kojim se treba spojiti da bi bio uspeshniji u Srbiji a i u regionu ex-Yu!
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422822#p2422822]Vel boy napisao:[/url]@ popeye, shta je po tebi trebao uchiniti da bude sposoban, popularan, relevantan? samo pitam.
za početak, sve ono što si napisao dalje u postu :lol:
u svakom slučaju, njegovo vrijeme je prošlo. ne može se sad on odjednom transformirati u drugu osobu i političara, a ovo što jest očito ne donosi rezultate.
stoga, bye bye čedo! :giljotina:

ps
ja bih bio tako dobar partizanski komesar. :sigh:
Korisnikov avatar
By Sunce
Vucic je bio mnogo agresivniji retoricar, ali se dugo prilagodjavao i postao je tako "brizan" prema narodu, :smeh:. Onaj skruseni i zabrinuti pogled :smeh:.

Interesantno, u Srbiji uspevaju svi tako skromni, dusebriznici na prvu loptu, ranjene Cece - mucenice i kucke u isto vreme, iz pepela da izadju, i politicari sa narodnim pogledom na svet.

A u manjim gradovima, gde se svi znaju, glasaju ca coveka koga vole, nerazmisljajuci kojoj partiji pripada. Znam tako jedan grad u kome je DS vladala pre pada Milosevica, a poslednjih godina vlada radikal, sve zbog toga sto vole tog coveka. Posledica svega toga je da im ne odobravaju projekte na lokalnom nivou i sl.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422829#p2422829]Sunce napisao:[/url]Vucic je bio mnogo agresivniji retoricar, ali se dugo prilagodjavao i postao je tako "brizan" prema narodu, :smeh:. Onaj skruseni i zabrinuti pogled :smeh:.

Interesantno, u Srbiji uspevaju svi tako skromni, dusebriznici na prvu loptu, ranjene Cece - mucenice i kucke u isto vreme, iz pepela da izadju, i politicari sa narodnim pogledom na svet.

.....
i, shto je najgore, ti koji uspevaju su ne samo obichni lazljivci i prevaranti vec upravo oni koji su vec pokazali ko su i shta su - od smiloshevicevih "revolucija" preko celih devedesetih do asasinacije Djindjica....
bar da ovu novu vlast chine neki novi, treci, do sad nevidjeni (i ja bih bio za te, pa nek' DS i BoTa lete) umesto bash oni koji su na zlo ime Srbiju i srpski narod i doveli celih devedesetih te kroz asasinaciju Djindjica...................

uzas. :barf:
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Meni je on komičan kad se onako bacaka, iskolači oči, viče, pa oklembesi vilicu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422415#p2422415]Popeye napisao:[/url]

čeda je imao svoje zasluge, ali prošao mu je rok trajanja. samo uništava LDP i liberalnu, proeuropsku politiku. on je tadić poslije tadića.

plus, guča? :roll:
Da, ne samo LDP vec i ceo liberalni front ciji je on, kao, neki "vodja".
Potrosna je roba, kao neki dzanki, previse mi je nekako neurotican i glas mu je piskav. Seda kosa mu nije ulila potrebno samopouzdanje i neki iole autoritativni stav za respect, a i njegova liberalnost je pod znakom pitanja.
Slab je.

Mislim da njegovu ulogu treba da preuzme Zarko Korac, bez obzira sto je stariji ili nije vise u stranci (?). Stavise, mislim da bih glasao za njega da se kandiduje za funkciju predsednika.
Pa, ne: sto bi se toliko nervirali oko Cede?

On jeste bio na vlasti ali ne na isti nacin kao Tadic. Za pogresnu politiku je vec kaznjen. Dalja situacija ne iziskuje nikakve intervencije sa strane ni seksualno nasilje. LDP se zaista izmedju dva izborna ciklusa nije pomerio ni za jotu od tih svojih 15-20 mandata. Sto znaci da oni nisu uspeli nikoga ni u sta da uvere, da je njihov politicki kapital 0. S nule dalje opet krecu, a na sta ce doci ce se videti pri narednim izborima. Ali koji bi nas interes tacno trebalo da bude otimanje Cede iz nedara LDP-a i ometanje njihovih unutarpartijskih odluka koji ce ovu stranku ojacati ili dovesti do dalje marginalizacije?
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Meni odavde ostale u ušima samo
Velbojeva "asasinacija" i Totova "jota"...
:retard:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423078#p2423078]Laerem napisao:[/url]Mozda da ga ubijete, pa onda zavolite i idolizirate, kao Djindjica? Kakav god da je Ceda, srpski glasac je daleko gori.
Vidis to ti i nije tako losa ideja. Najbolji nacin da neko ostane upamcen kao dobar politicar je da umre.
Inace, od srpskog glasaca su samo gori srpski politicári, a ti si mi nesto neraspolozen.
Korisnikov avatar
By svejedno
ceda jeste kamen o vratu LDP-a. vec dugo.

da su ...mnogo...pametnije odigrali prethodne 4 godine, pokupili bi i 'bele listice' i dobar deo glasova koji je pokupio dacic.... al nisu.

..

a i ljudi u srbiji imaju averziju prema samom chedi, opravdanu ili ne - ona je tu, i kada bi zaista zeleo dobro politickoj opciji za koju se zalaze, prihvatio bi to i sklonio bi se.
Javna je tajna, ko je sad Ceda !
Zna se ko je i kakav bio !! Ako je iko profitirao od politike, to je on !!! Ni Ceca nema takvo obezbedjenje kao on !!!!

Da sam ga nekad simpatisao, kad je formirao frakciju, i trebao sam biti jedan od pocetnika na mojoj teritoriji, al nepristah, sto bi se reklo, ko zna zasto je to ok, al' eto ....
Ziveo je nekad, blizu neke moje tetke, koji su se preporodili tih meseci dok je Ceda bio u komsiluku im .......
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!