Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
U varijanti nekog zajedničkog života, registrovanog partnerstva, ili braka bih tolerisao i praštao to što se naziva neverstvom, preljubom, sve dok partner ne troši lovu na , što bi prost svet rekao, kurve.
To stvarno ne bih mogao da istolerišem, a sve mimo toga bih.
Zašto bismo se, za ime sveta, lišavali zadovoljstva kušanja i drugih vrsta, možda i slađeg meda ?
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Svako od nas ima u životu trenutke slabosti. Telesna prevara nije toliko strašna, ali emotivna......mislim da bih tu presekao definitivno. Jedno je kad telo traži, drugo kad srce nije zadovoljno. Bolje dobar razvod nego loš brak (ili veza, registrovano partnerstvo itd).
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Niste me razumeli.
Jedno je kad telo traži-odnosi se na telesnu prevaru, sex bez emocija.
drugo kad srce nije zadovoljno-neko prevari osobu sa osobom u koju se zagrejao i psihički, tj. krenule su dublje emocije.
Da li sam sada jasniji?
Korisnikov avatar
By Greed
Ma radi šta hoćeš, ako te nije sramota samog sebe. Ja sam s tobom dok mi je lepo, a ostalo manje-više. Moja filozofija. Ne uvek primenljiva. :)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Nope, ne. Mislim, what's the point...
Korisnikov avatar
By gossip
^ :lol:

ont: i dalje ne oprastam...osim ako nismo u otvorenoj vezi...onda to i nije prevara
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ne...
Svaki put, iznova, kažem... "Ovo sebi neću oprostiti..." :lol:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ova tema je višestruko problematična.
Problematičan je naziv - prevara - za seks van zvanične veze. Dalje, nazivati prevarom naklonost ( zaljubljenost ) koju zvanični partner razvije prema trećoj osobi je tek van pameti.
Preljuba je koliko - toliko prihvatljiviji naziv, ali ni on nije adekvatan, ni tačan, jer sve to što vatreno nazivamo - prevarom - i - preljubom - i za šta krivimo partnera, trebalo bi nazvati pravim imenom - posesivnost bez ikakvog stvarnog prava na nju, sebičluk, emotivna uskogrudost itd. i , naravno, kao krivca treba da označimo sebe.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2422289#p2422289]*deni* napisao:[/url]Problematičan je naziv - prevara - za seks van zvanične veze. Nazivati prevarom naklonost ( zaljubljenost ) koju zvanični partner razvije prema trećoj osobi je tek van pameti.
Preljuba je koliko - toliko prihvatljiviji naziv, ali ni on nije adekvatan, ni tačan, jer sve to što vatreno nazivamo - prevarom - i - preljubom - i za šta krivimo partnera, trebalo bi nazvati pravim imenom - posesivnost bez ikakvog stvarnog prava na nju, sebičluk, emotivna uskogrudost itd. i , naravno, kao krivca treba da označimo sebe.
:lol: :lol: denikaaaa :setnja:

Kažem ja, "bes celer" u najavi... videćete...
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa, Sinestezija, hajde da realno pogledamo i sagledamo situaciju. Gde je logika u maniru da drugo ljudsko biće pozovemo na odgovornost zato što je razvilo afektivna osećanja za treće ljudsko biće ? Pa još to bezobrazno i bezočno da nazivamo prevarom !
I kako je uopšte '' vernost '' dokaz privrženosti i ljubavi, a '' nevernost '' dokaz da ljubavi nema ?
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Nisu me varale, ali kad zamislim tako nešto ne bih oprostila. Jasno mi je da ima ljudi koji bi bili iskreno tužni, ali meni bi vrištala sujeta.
Krvi bih joj se napila.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ta sujeta i ljubomora su i kod mene prisutne u smislu da me jako iritira i frustrira pomisao da se neko dobro zabavljao, dok sam ja bio u bilo kojoj vrsti čemera. Zato uglavnom i tražim od ljudi da se uzdrže od prepričavanja svojih skorašnjih ljubavnih, seksualnih avantura za vreme kojih sam ja, na primer, učio, bio na sudu, izgladnjivao se, ili preduzimao bilo koju drugu omraženu aktivnost.
Takve priče ja ne volim da slušam zato što mi samo produbljuju jad i dosipaju so na ranu.
S druge strane, kako idem stariji, sve me manje zanima seks, doživljavam ga više kao fizički rad, za koji sve ređe imam energije. Otkrio sam da me jako pali da posmatram polni odnos između aktuelnog partnera i trećih osoba i da ga snimam video kamerom. Žalim što mi se jako retko izlazi u susret glede te moje nove strasti. Svima puna usta savremenosti i emancipacije, a kad treba pristati na jednu ovakvu egzibiciju, listom se svi ponašaju kao Kristina i Mirko u filmu '' Maratonci trče počasni krug ''. :yes: :foto:
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Pa kad sam ja u pitanju to bi se to prvo zasnivalo na upoređivanju mog i suparničinog izgleda. Ako izgleda bolje, bila bih ljubomorna i zavidna, a ako ja izgledam bolje bilo bi:“Alooo, ćorava, je l’ ja držim ovu dijetu i gnjavim se fizikalisanjem što volim da brojim kalorije i da se znojim?!“
A i ako ja već pružam pažnju i ljubav, hoću da mi to bude uzvraćeno u potpunosti, a ne da to poklanja nekome drugom dok sam ja sama.
Na kraju krajeva, ja ionako nisam za te ljubavi do kraja života, simbioze i sl. tako da ako joj je bolje sa nekom drugom slobodno može da ode, a ne da me izlaže neprijatnostima.
I još povrh svega toga, treba da brinem da li je pokupila neku infekciju pa ja od nje. Ma hajde da vidim samo.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!