Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336790#p2336790]Laerem napisao:[/url]Pff, amater. :hand:

Ja sam 4 godine vario svakodnevno i bez problema bi isao plivati 2km i nakon toga citati Derridu, napusavajuci se u pauzi izmedju svake aktivnosti. :superheroj:

Doduse, ima i to svojih posljedica na psihu. Samo mi je tesko utvrditi koliko me ostetila trava, a koliko post-strukturalisti. Mislim da je efekt bio kumulativan, kao u Paklenoj naranci :cut:
Kod mene bilo skroz suprotno.
Jedino sto sam volela da radim, je da spremam po kuci :lol:
Korisnikov avatar
By desnicashakic
Po mom misljenju, kada si naduvan, najbolje se gledaju mange! i to ne one pika-chu, vec one koje rade japanski stvaraoci poslednjih godina, kao npr film PAPRIKA

radi se o istrazivanju nekih lekova na nase snove, i brisanja granica izmedju stvarnosi i imaginacije, kada vise ne mozes da razaznas da li sanjas ili si budan

probaj to da gledas kad si naduvan :)
http://www.youtube.com/watch?v=jJzEW_eE1G0
Korisnikov avatar
By Misfit
gledao sam Papriku strejt, ali verujem da bi to bilo iskustvo. :D
Korisnikov avatar
By now_pictured
mada ja sam u nedelju kad sam bio baas high gledao ovo na dvdju, posto sam ga bas kupio zajedno sa monster ball tour i bio sam highly entertained. mislim da je nacin kako je izrezirano i kakav rad kamere je posto mi je bilo bas zabavno, to ne bi bas ocekivao od adele koncerta. :P

Slika
Korisnikov avatar
By constantine
uvek sam se pitao za sta postoje ovi debilni filmovi.. sada mi je sve jasno
Korisnikov avatar
By Hellas
Zbog svjetske krize
Nemam za rizle
Nemam ni gandze aman
Baš bi mi sjelo taman
Korisnikov avatar
By antibiotic
pa s obzirom koliko ljudi gleda filmove dok su naduvani :)
Korisnikov avatar
By badu
Nemam "haj film listu", radim južual štagoddamiseutomtrenutku radi.
Jednom sam naduvana gledala Enemy at the gates. Film se završio, počeo drugi, nisam ni primetila. Još ja gleeedam i ponavljam "ADEJE ONAJ ZPUŠKOM?". Utom bio krupni kadar žene neke face i prasnuh u smeh i padoh zkreveta. Do dana današnjeg ne mogu skontati šta je to bilo smešno s tom facom, mada znam već odgovor. Ništa.

*edit: face neke žene
Je*o te.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419410#p2419410]Maleficent napisao:[/url]Nemam "haj film listu", radim južual štagoddamiseutomtrenutku radi.
Jednom sam naduvana gledala Enemy at the gates. Film se završio, počeo drugi, nisam ni primetila. Još ja gleeedam i ponavljam "ADEJE ONAJ ZPUŠKOM?". Utom bio krupni kadar žene neke face i prasnuh u smeh i padoh zkreveta. Do dana današnjeg ne mogu skontati šta je to bilo smešno s tom facom, mada znam već odgovor. Ništa.

*edit: face neke žene
Je*o te.
AHAHAHAHAHAH :pucaodsmeha:
Ovo je dobro :lol:
Korisnikov avatar
By badu
Aštaaaću kad sam retardirana.
Korisnikov avatar
By gnossi℮nn℮
Meni su sve scene padanja sa kreveta/kauča komične, ovo sam samo zamislila i :pucaodsmeha:
Izvini :)
Korisnikov avatar
By badu
Ma sve kul.

Apasad, to 'e već neko drugo padanje. :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!