Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Baš sam nešto razmišljao i zapitao se ko u tom začaranom, apsurdnom krugu žderanja najviše profitira.
Ovi žderu po bagatelnim cenama u skupštini, nagruvaju sise i guzice, pa posle idu da im isisavaju salo i to isisavanje skupo plaćaju. E onda se to skupo naplaćeno isisano salo dalje distribuira i koristi ponovo u estetskoj hirurgiji kao sastojak novih implantata i opet se naplaćuje.
Znači, ja ti dam salo i još ti za to platim, a ti posle to moje salo ( za koje sam ti platio da mi ga uzmeš ) prodaješ dalje i ugrađuješ ga u usta, sise, obraze i guzice novoj klijenteli. Pa ko je tu lud ?
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419167#p2419167]Stripi napisao:[/url] Dakle. gledao sam talijanske stranice.
Ono što tebe možda buni jest što tada nisu radili sa kvascem, već, eventualno, sa kvasom. No i dalje je to kiselo tijesto, samo je ukus malo drugačiji.
zaista ne znam kako da ti objasnim da bar jednom mesecno jedem domacu picu od beskvasnog testa i da je to originalna receptura :vegi:
da nisam lenj pokusao bih ti nacrtati, ali .. :odrasti:
da to ipak skratimo :zakljucano:
Dobro, to za čvarke smo raspravili, pogrešio sam, zato što ih nikad nisam kupovao, niti im se interesovao za cenu, uvek me njima snabdevala mama. Mislio sam da spadaju u nižerazrednu i jeftiniju hranu.
:)
Korisnikov avatar
By Stripi
nsc napisao: zaista ne znam kako da ti objasnim da bar jednom mesecno jedem domacu picu od beskvasnog testa i da je to originalna receptura :vegi:
da nisam lenj pokusao bih ti nacrtati, ali .. :odrasti:
da to ipak skratimo :zakljucano:
Ne znam ni ja kako da ti nacrtam da pizza od heskvasnog tijesta nije originalan recept, uostalom, ne znam ni kako da ti nacrtam da pizza nije originalno talijansko jelo
S druge strane, vi doma mozete i dinstanu pilecu jetricu nazivati pizzonm, no to ne znaci da je to pizza.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!