Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Mage
Vidis da te tip koristi samo za prcu. Zove te jedino kad mu se digne, ne moze biti jasnije od toga :lol:

Resenje: ukoliko ti se to ne svidja, odjebi ga. Yes, it's really that simple!
Korisnikov avatar
By *deni*
Nema šanse provaliti šta se po čijoj glavi mota, no uvijek se treba truditi, koliko je to moguće, da se stvari i situacije razsprave i razjasne jednim razumljivim rečnikom, da svako zna na čemu je i kako stvari stoje.
:yes:
By urke145
Da verovatno je to... plasi se zaljubljivanja, a ja jesam u tom fazonu i verovatno je to skontao i pobegao. A i verovatno mu je glava puna raznoraznih tripova. Kazem on je od one vrste ljudi koji ce do kraja zivota biti sami zbog svojih tripova.

Sada da me samo koristi za kres i nije bas tako jer smo se samo jednom kresnuli. To je bilo pre gotovo 9 meseci, zvao bi i ranije da je bas to tako. Takodje 3 meseca je proslo od naseg upoznavanja pa do provere instalacija ;)
Znaci ne mogu da kazem da je bas bio skroz u tom kres fazonu. Jeste bilo cudno to sto smo se tog dana prvi put i poljubili pa odmah zavrsili u krevetu i najcudnije sto je on nakon toga ispario bez objasnjenja.

Jeste se poneo bas kretenski prema meni.
Korisnikov avatar
By Madonna
ma pojebi se ti još jednom s njim, šta te košta. možda se nešto promeni, you never know
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Najbolji savet! you never know - thats what i always say! :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
teen wolf. OMG maybe he's a werewolf :O
By urke145
Ma kakav zaplet ne pada mi na pamet nista. Iako se lozim na njega ipak ne bih voleo da se ponovo ponovi ista prica i sto je najgore da se zaljubim u njega. Jer vidim da malo malo pa pomislim na njega.
Ocigledno decko ima neki problem u glavi. Vidim da se druzi sa dosta gejeva tu po gradu i da ja ocigledno nisam njegov kalibar za druzenje i nisam u toj kombinaciji iako se savrseno slazemo i imamo isti smisao za humor i zezanje. Znaci ili nije ravnodusan prema meni pa ne zeli da ide u sve to ili je skapirao da cu ja da se zalepim za njega pa je pobegao ;)
Korisnikov avatar
By Madonna
pa ako nećeš ništa više da radiš šnjim, KOJI SI K OTVARAO TEMUUU????!! WHAIII?*??!!

WE WANT MOAR
Korisnikov avatar
By bern
ovaj, a je l' ima slika za ovu temu? that would be somethin'.
Korisnikov avatar
By mikeli
Nista meni nije jasno ... nece vezu, zivi svoj zivot do neke granice onda se javlja ... gay je, prijatelji mu to znaju ....

aj i meni treba neki program (nabavicu lap top, nije greda) !!!
moze ?
Korisnikov avatar
By Misfit
Popeye napisao:šta znači (ne) biti nečiji kalibar za druženje? to mi nije jasno... :nerd:
tako se vilijam li jednom družio sa kalibrom, pa razneo ženi glavu. heavy stuff. :shrug:
Korisnikov avatar
By Srklet
kad se malo kritičnije pogleda ono što piše urke, može se primijetiti da optuženik nikad nije davao nikakve izjave ljubavi ili obećavao vezu ili štaveć. razmijenio je par sms-ova kad mu se dalo, skočio jednom na kurac kad je bio u prilici te si sredio nekakve informatičke probleme koje je imao.
šta on to duguje urketu i zašto? :plavuso:

gdje bi nam bio kraj da stalno ispunjavamo želje i fantazije svake osobe s kojom smo se jednom pojebali i koja nam je instalirala nekakav program na laptop?! :qqlele:
Korisnikov avatar
By bern
gdje bi mi bio kraj da sam se kresnuo svaki put kad sam za "dž" nekom instalirao program...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ko zna, eto, ovo što se urketu desilo je zapravo u više navrata opevan slučaj, poslednji, popularni uradak na temu straha od ljubavi, gde Deni Lovato možemo zamisliti kao Urketa:

By urke145
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2418044#p2418044]Popeye napisao:[/url]kad se malo kritičnije pogleda ono što piše urke, može se primijetiti da optuženik nikad nije davao nikakve izjave ljubavi ili obećavao vezu ili štaveć. razmijenio je par sms-ova kad mu se dalo, skočio jednom na kurac kad je bio u prilici te si sredio nekakve informatičke probleme koje je imao.
šta on to duguje urketu i zašto? :plavuso:

gdje bi nam bio kraj da stalno ispunjavamo želje i fantazije svake osobe s kojom smo se jednom pojebali i koja nam je instalirala nekakav program na laptop?! :qqlele:

E pa jeste sve ovo je skroz tacno osim ovo za razmenivanje par sms-ova. Nije bilo par vec smo se duze vreme intenzivno kuckali i vidjali po gradu, isli na kafu, pivo i tako to. Onda je usledilo nekih mesec dana pauze i onda se komp pokvario :))
Da. odmah mi je rekao da njemu ljubav i zaljubljivanje nisu potrebni. Ali ipak on nije bio ravnodusan prema meni. A u toku seksa je palo i ono "ne mogu da zivim bez tebe" ,"tako me palis", "danima mislim samo na tebe"....i gomila drugih stvari... ok mozda se samo nalozio mnogo pa je to pricao ali ipak mislim da je tada izaslo iz njega ono sto mu je na dusi.... narocito to da danima misli samo na mene.
Ipak bilo je tu neceg izmadju nas sto je vise od seksa ali ocigledno on ima neki problem u glavi i zato se povukao. Ono sto ja mislim je da se uplasio zaljubljivanja kako sa moje strane, tako mozda i sa njegove.
Svi se mi plasimo da ne budemo povredjeni, zar ne? Ali to nije razlog da iskljucimo emocionalnu sferu i kompenzujemo je u cisto fizicki.
Ili mu se nisi svideo bas kako ti mislis, ili on ima neki problem koji potiskuje.
Inace, grub seks je sa psiholoskog stanovista unutrasnja zelja za samodegradacijom.
By urke145
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419606#p2419606]SuperMario napisao:[/url]Svi se mi plasimo da ne budemo povredjeni, zar ne? Ali to nije razlog da iskljucimo emocionalnu sferu i kompenzujemo je u cisto fizicki.
Ili mu se nisi svideo bas kako ti mislis, ili on ima neki problem koji potiskuje.
Inace, grub seks je sa psiholoskog stanovista unutrasnja zelja za samodegradacijom.

Naravno moguca je i ta opcija da mu se nisam svideo bas onoliko koliko ja mislim da jesam.
Ima i jos jedna zanimljiva stvar, koliko sam ga upoznao on se gotovo sa svim gejevima u gradu sa kojima se upoznao druzi. Sa nekima je isto na pocetku bila neka sema kao samnom. Samnom se i ne druzi zato sto verovatno ima neceg sto je jace od obicnog drugarstva i sto ne moze da se potisne. Da se razumemo ni ja ne bi pristao da se druzim sa njim jer ne bi mogao da ga gledam kao druga i da se suzdrzavam i potiskujem svoje emocije. Znaci da rezimiramo ;) Ili mu se nisam dopao ili se uplasio zaljubljivanja (mozda samo sa moje strane, a mozda i obostranog) i mogucnosti da cela prica ode mnogo daleko.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!