Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Poslednjih par nedelja - jurila krabe; lovila meduze; videla nepojmljivo veliki broj drveta masline, ali ni jednu jedinu nisam pojela; prekrsila svoje obecanje da vise nikada necu ici na kamenitu plazu - posekla noge u roku od minut i ne pada mi na pamet vise da idem na neku plazu koja nije pescana, jos sam pri tome ostala slucjno bez gornjeg dela kupaceg kostima; videla nudiste van nudisticke plaze; srela se sa nekom osobom van granica Srbije, a tu doticnu osobu nikako ne mogu da pronadjem u ovom mom jadnom mestu da odemo na kafu; probala hobotnicu na zaru <3 (ne znam zasto mi je trebalo ovoliko vremena da je probam); bila na neki nacin vodic osobama sa kojima sam isla na letovanje po arheoloskom nalazistu Delfi, a na istoimenom nalazistu imala jedan od najlepsih pogleda do sada..
I tako..
Korisnikov avatar
By bothways
Prekjuce, probao piletinu u medu sa susamom u kineskom restoranu.
Korisnikov avatar
By deran
aaaaaaa,zaboravio sam reć-bio sam prvi put u gej klubu... :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Prdnuo sam upravo po prvi put u novoj sobi kod mojih. I keva mi je prvi put rekla "idi kuci ako ti se ovde ne svidja" a pod kuci je mislila na beograd u kome sam samo 5 godina :lol:
Korisnikov avatar
By deran
mnogo toga-uglavnom,vremena i poznanstava...
Korisnikov avatar
By deran
naprotiv-vrlo,vrlo brzo... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Misfit
pre neko veče sam napokon doživeo da me tokom razgovora sagovornik pljune u lice. :cheer:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mene je moj tata pljunuo kada je ispustio jednu hrakaču kroz prozor, nesvestan da sam ja bio u sedištu iza njega, uživajući u povetarcu nastalom otvaranjem prozora u autu u pokretu.

Isto tako me je mama izgađala ostacima od semenki.
Korisnikov avatar
By Misfit
consider riding shotgun next time. :D
Korisnikov avatar
By Misfit
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419910#p2419910]Ulix napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419864#p2419864]Misfit napisao:[/url]pre neko veče sam napokon doživeo da me tokom razgovora sagovornik pljune u lice. :cheer:
Nemoguće da ti se to nikada nije dogodilo. Kako si bio blagosloven!
nisam mislio na pljuckanje iz nehata. alah zna da sam i sam tako mnoge popljuvao, i više puta nego što želim da se sećam.
Korisnikov avatar
By Hys.
Danas sam prvi put u zivotu bila u situaciji da pokupin tudji iskorisceni kondom i bacim u djubre.

Naime iako smo ocistile gajbu u koju smo se uselile komplet, i sama gajba nije izgledala prljavo kad smo se uselile, potkrao se ispod kauca kondom prethodnog stanara.

:facepalm:
Korisnikov avatar
By bothways
Večeras. Probao sam joint prvi put u životu. Njah
Korisnikov avatar
By Mars
Skocio sa 5m daske na bazenu.

Na noge.

Al bice to u redu, samo malo prakse...
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2419866#p2419866]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Mene je moj tata pljunuo kada je ispustio jednu hrakaču kroz prozor, nesvestan da sam ja bio u sedištu iza njega, uživajući u povetarcu nastalom otvaranjem prozora u autu u pokretu.

Isto tako me je mama izgađala ostacima od semenki.

Ah, ta roditeljska ljubav. Nije im dovoljno sto su ti pri zacecu dali svoj DNK, nego te i postnatalno podsecaju na to. :slika:
Korisnikov avatar
By IriS
malopre. pucala sam u streljani :love:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Danas. Po prvi put odustala od necega za sta mi je bilo stalo da se ispuni, ali sam iz principa odustala.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
bio na prvo predavanje na faxu ovog semestra i lik zavrsio sa predavanjem seli svi da igramo jedi academy :radnosnice: a lik sto nam predaje nas je sve pokosio :radosnice: zasto nisam isao do sad zaaaaastooo
By Kragi
Danas.
Izrendao sam svoje prste umesto kupusa na seckalici.
Korisnikov avatar
By Delete
Pre 3 dana sam po prvi (nadam se i poslednji) put jela u libanskom restoranu, neku njihovu hranu.
Korisnikov avatar
By KiWi
Pošto sam shvatio da mom životu fali eksperimentisanja kojem sam bio sklon u ranoj mladosti, odlučio sam da po prijatelju iz Londona poručim neki zanimljiv čaj. Sve u svemu, čaj je u obliku loptica, i kada se ubace u šolju rascvetaju se. Prizor je baš lep. Ukus je nasuprot tome toliko odvratan da sam posle samo jednog gutljanja mislio da ću dušu ispovraćati. Evo i sad mi se steže grlo kad se samo setim tog užasa!!!!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!