Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Berserker
Teško je vreme, razumi nas lol...

Ti, Dzi, odakle ovako rano?
Korisnikov avatar
By Dzi
da ne kazemo kasno lol ..paa, ne da mi se zaspati pa tako bauljam...ti? :kiss:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja blejim na poslu, čekam 07:00 am pa da bežim kući...
Jel ima kod tebe šta novo? Brak, dete, razvod... ??
Daj nam nešto... :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
:lol:

Brak to me greje! ahhahah Vreme mi je! loolchina

jooj, nista bre novo..sve tako u krug pa opet u krug i tako..kad ces u Zr?
Korisnikov avatar
By Berserker
To zavisi... Ja sam obećao sebi malo oduška u septembru, verovatno ću tad da banem... avgust mi je creepy...
Korisnikov avatar
By Dzi
ne volem letooo , ne voleeem bree...pojeli su me komarci i uhvatila me opaka nesanica , ne znam sto cu od sebe vise :(
Korisnikov avatar
By Berserker
Ja ga zasad volim... ali najviše volim proleće i jesen, tad se može disati uz lepo vreme
Korisnikov avatar
By Li
Mislim da sam ja ipak kraljica neprospavanih noci :muva:

De ste bre mrachevi :katemoss:

A ovaj Vesp, nece da se javi za kafu i to ti je... ucrvljacu se cekajuci :muva:
Korisnikov avatar
By Dzi
zdravoooo...sve si nas zarazila sa nespavanjem hahaha
Korisnikov avatar
By Li
Izvini Dzi molim te, ali ti si malecka zarazena od rodjenja mnogo gorim stvarima od nesanice :lezba:
Korisnikov avatar
By Dzi
neee, ko ce da mi kaze!! sad si nasla da se kacis sa mnom? :lupaglavu: :lol:
Korisnikov avatar
By Dzi
nego zasto je ova mrachionica umrela???
Korisnikov avatar
By Li
Moram sa tobom bre, drugi bi me neko prebio, a tebe mozda i mogu da savladam (ako ne jedes bar nedelju dana) :dvaprsta:
Korisnikov avatar
By Dzi
:okret: u to sam sigurna :lol: , nego meni se kanda prispavalo..
Korisnikov avatar
By Vespertine
Tako treba.. Ej ja se totalno izolovao od sveta, opet me hvatala pustinjacka faza, jebote, nedostala mi je komunikacija sa ljudima.
Dzi Dzi girl, cuo pre neki dan "Boobies, dont touch my boobies.." i hteo da mrem od smeha na sred ulice.Bas bi voleo da se vidjamo nekad uskoro.
By canadian87
Ne znam u kojoj temi da postavim pitanje, pa ajd ovde cu mozda neko zna...

Trazim jedan video na netu, ali nema sanse da ga nadjem... radi se o jednoj prici nekog gay decka koji je bivao maltretiran i pretucen u gradu (jos u doba prve parade 2001. godine)... secam se da je prica bas dirljiva.. govori o svom zivotu i problemima sa okolinom... Koliko se secam dosao je sa Kosova u BG da studira, majka je uzasno podnela kada je saznala da je gay, a imao je i brdo problema u BGu zbog feminiziranosti.... Niti se secam imena, niti znam kako da nadjem video... Pa ako je nekome ovo poznato neka kaze gde to mogu da nadjem (ako mogu)... tnx :)
Korisnikov avatar
By Marizza
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2444743#p2444743]canadian87 napisao:[/url]Ne znam u kojoj temi da postavim pitanje, pa ajd ovde cu mozda neko zna...

Trazim jedan video na netu, ali nema sanse da ga nadjem... radi se o jednoj prici nekog gay decka koji je bivao maltretiran i pretucen u gradu (jos u doba prve parade 2001. godine)... secam se da je prica bas dirljiva.. govori o svom zivotu i problemima sa okolinom... Koliko se secam dosao je sa Kosova u BG da studira, majka je uzasno podnela kada je saznala da je gay, a imao je i brdo problema u BGu zbog feminiziranosti.... Niti se secam imena, niti znam kako da nadjem video... Pa ako je nekome ovo poznato neka kaze gde to mogu da nadjem (ako mogu)... tnx :)
Jel su o njemu baš pisali da je prebijen na Paradi 2001.? Ima onaj momak koga su baš prikazali da je izubijan zove se Igor Dobričić.
By canadian87
Mislim da nije taj... Ovaj nije bio bas na paradi pretucen nego kad se vracao iz nekog kluba valjda.. ali je ucestvovao i na toj paradi...
Taj video je vise kao dokumentarna emisija o zivotu LGBT osoba u Beogradu tih godina (2000, 2001), ali kroz njegovu pricu i iskustva..
Korisnikov avatar
By Berserker
Dobro veče :)
Found what you were looking for?
Mislim da je nemoguće da ne možeš anći klip takvog sadržaja
By canadian87
Ukucavao sam sve i svasta u google ali nisam uspeo... a ne secam se ni imena filma (videa) ni imena tog decka... Nije bio na YouTube postavljen nego na nekom drugom sajtu..
Pa rekoh, mora da je jos nekome poznat taj video...
Korisnikov avatar
By Dzi
Ima li prezivelih? :lol:
Korisnikov avatar
By Berserker
Ima, ali ima i potresnih vesti... Doris Bizetić nije uspela... I dalje je živa...

hahaha, that's funny

šta ima?
Korisnikov avatar
By Dzi
:lol:

u Kotoru nista novo..msm da ja ne znam :smeh: , danas se malko verala po tvrdjavi i tako, cekam isplatu pa se vracam u dragi mi Zr. :love:

ti? kad se vidimo vise? :)
Korisnikov avatar
By Berserker
Videćemo se kad se vratiš, ja imam plan da do 20.01 odem do NSa, a za ZR ćemo da vidimo. Iskreno, voleo bih da obiđem taj grad po lepom vremenu... Ako počne sneg ponovo na Novaka da pada, ja neću ni u NS ići... Snow is smor... A kad se vraćaš?
Korisnikov avatar
By Dzi
oko Bozica cu u Zr, msm. :neznam:
Korisnikov avatar
By starsailor
nije mi se pisalo na onoj temi zasto je forum propao, ali meni fali mrachionica iz onih dana, kada je i sandra bela carapa bila tu i paranoid i milena i fejlica...i kada smo se upiskivali u gace od smeha
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 43
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!