Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2416543#p2416543]angelbelow napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1382896#p1382896]Hys. napisao:[/url]Hazel eyed dark haired butches with smarts, charm and big cock.

:hvala:
Opisa moju draganu! Dodaj tome starija 15 godina, menadzerka, devojcica u dusi, sa oblinama i tako nepredvidljiva..Kada je vidim..Covece, kolena mi klecnu. Svaki put. Sve za nju.
uau :up:
nije da je moj fazon, ali .....zvuci vraski dobro.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Kontam da u poslednje vreme uopste nemam svoj tip.
Sve se to na kraju svede na ovo:
Ako riba lepo svrshava, koga boli qrac kako izgleda!
Jedino sto ne volim je hevi overvejt. Sto se fizickog tice.
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Moracete izgleda da kupite dve :lol:
Overload, taj tvoj avatar me uvek podseti na jedan od mojih omiljenih crtaca tog tipa
Slika
Korisnikov avatar
By Tungi
E ovim devojkama ne bih mogao da odolim :D

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By AuroraDark
imam neki tip definitivno.. ali češće pravim kompromise sa onim što volim kod nekog, nego sa onim što ne volim.

npr.
naznake nasilnog ponašanja - ćao
izjava poput "bolje da su se svi amerikanci podavili u poplavi nego mi" - ćao
voliš da dramiš i nije ti jasno zašto je veza puna drame disfunkcionalna - ćao
lepiš se za mene ko magnet za frižider - ćao
moram konstantno da ti se pravdam za sve.. ma zdravo doviđenja

dobra stvar je što su sve ove negativne osobine usko povezane i gde postoji jedna, obično joj bar još dve dođu na kafu.. tako da se osobe sa kojima ništa ne želim brzo otkrivaju
By Aven
To be completely honest - poboljšanu verziju mene. Ono čemu težim u psihičkom i fizičkom smislu, a istovremeno imam osjećaj ravnopravnosti.

Sve ostalo nakon početne kemije ispadne suviše nekompatibilno i ne vidim mogućnost osobnog rasta i razvoja uz te osobe.
Korisnikov avatar
By Hys.
^kapiram. jako kapiram.

Neutovanost je veliki problem, mada mislim da je bitno i u kojoj meri je neko (ne)autovan i iz kojih razloga. Ja sam autovana jos pre punoletstva, i nije mi uvek bilo lako da razumem neciju neautovanost.

Postoje neke stvari preko kojih ne bih mogla da predjem - recimo neautovanost prijateljima, neautovanost mene kao njene devojane njenim drugarima.

Kapiram kad neko nije ekonomski samostalan i autovanost bi vrlo verovatno rezultirala "ostajanjem na ulici" . Mislim i da je jako bitna namera da se zivot vodi samostalno i autovano, cim to prilike omoguce (pogledati ono "ostajanje na ulici").

U svakom slucaju, bitno je da covek zivi zivot kako on zeli, i ako je finansijski samostalan, jedino sto bi ga u tome sprecavalo je onda internalizovana homofobija, kapiram.

edit:
ja otkucah post ovde ovoliki na konto acid koja je napisala "autovane" i sad nema njenog posta wtf
Korisnikov avatar
By acid drop
:lol:

ja mislila da je glupo, jer nije tip devojke, a ono ipak nije. ja sma glupa. :kesa:
dakle, autovane.
Korisnikov avatar
By Hys.
Nije glupo, naprotiv, jako (te) razumem.
Korisnikov avatar
By acid drop
razumem to da neko nije autovan iz raznorazniih razloga (ja prva nisam 100% aut), ali neke stvari koje proizlaze iz ormara i internalizovane homofobije automatski znače disfunkcionalna veza. to je piši propalo.

i da dodam još da moj tip devojke mora da razume moj humor i sama da poseduje isti. i da je clever.
i da joj piše sex u očima (kako je ono iris opisala riri). :blush:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2642064#p2642064]Hys. napisao:[/url]Postoje neke stvari preko kojih ne bih mogla da predjem - recimo neautovanost prijateljima, neautovanost mene kao njene devojane njenim drugarima.
True.
Uostalom, kako nekoga uopće možemo nazivati prijateljem ako ne zna za toliko bitan dio nas?

Neki dan sam pričala s prijateljicom iz srednje o outanju i rekla joj neka proba zamisliti da ne zna ništa o mojoj seksualnosti i da sam joj zbog straha prešutjela sve ove godine taj dio sebe (zna već 13 godina). Rekla je da joj je to nepojmljivo.

Kad bi čovjekov identitet prikazali kao nekakvu zgradu, seksualnost ne bi bila samo neka random cigla već čitav jedan kat.
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2635005#p2635005]AuroraDark napisao:[/url]imam neki tip definitivno.. ali češće pravim kompromise sa onim što volim kod nekog, nego sa onim što ne volim.

npr.
naznake nasilnog ponašanja - ćao
izjava poput "bolje da su se svi amerikanci podavili u poplavi nego mi" - ćao
voliš da dramiš i nije ti jasno zašto je veza puna drame disfunkcionalna - ćao
lepiš se za mene ko magnet za frižider - ćao
moram konstantno da ti se pravdam za sve.. ma zdravo doviđenja

dobra stvar je što su sve ove negativne osobine usko povezane i gde postoji jedna, obično joj bar još dve dođu na kafu.. tako da se osobe sa kojima ništa ne želim brzo otkrivaju
:lol:

Gde si?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!