Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Jeste li out na Facebooku?

1. jesam
42
29%
2. nisam
84
58%
3. 100% facebook free
19
13%
By str00ja
Nisam, jer imam dosta rodbine na fejsbuku. I tesko da cu biti, jer nikako nisam otvoreno i stoprocentno out, te postoji krsh poznanika za koje uopste ne zelim da saznaju. A cak i kad bih zeleo da budem out na fb, prvo bih gledao da uzivo kazem ljudima. Jer kad bih stavio prvo na fb, onda bi saznala gomila ljudi kojoj inace nikada ne bih rekao uzivo, a za njih mislim da stoga nema potrebe da znaju. If you get what I'm saying... :beba:
Korisnikov avatar
By nsc
ali ja nemam facebook :saint:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
Pise mi da sam u vezi sa deckom...jer...jesam.

pre toga nije pisalo nista, samo zato sto se nisam setila to da uradim...inace, na fejsu imam Hlaefdige kao prezime da bi me ljudi odavde lakse "prepoznali"....po grupama i aktivnostima, prijateljima i slicno se vrlo jasno vidi da nisam strejt....isto tako po mojim komentarima i slicnim budalastinama...tako da cu reci - da, autovana sam na fejsu....

...imam jos jedan profil pod pravim imenom i prezimenom preko kog komuniciram sa djacima...tu mi ne pise nista od licnih podataka....

...kolege su mi na ovom "hlaefdige" profilu...
Korisnikov avatar
By simarrgL*
nisam, al statusi su mi, onako, providni.. :shrug:

tj bili su, sad pazim sta pisem
Korisnikov avatar
By mOwbid
mislim da jesam posle tih "smrt pederima" slika i statusa... :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
nisam vise. keva me zamolila da sklonim to, zbog nje.
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by str00ja

Nisam, jer imam dosta rodbine na fejsbuku. I tesko da cu biti, jer nikako nisam otvoreno i stoprocentno out, te postoji krsh poznanika za koje uopste ne zelim da saznaju. A cak i kad bih zeleo da budem out na fb, prvo bih gledao da uzivo kazem ljudima. Jer kad bih stavio prvo na fb, onda bi saznala gomila ljudi kojoj inace nikada ne bih rekao uzivo, a za njih mislim da stoga nema potrebe da znaju. If you get what I'm saying... :beba:
da. u narodu se to kaze: jebo bi se a da ti ne udje. :fen:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by str00ja

By filipkum
Nisam, jer jos uvek ne smem da se autujem.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Boga pitaj,
toliko sam zamrsio na tom fejsu sa gay i non gay ljudima da vise ne znam kome sam ocigledan, a kome nije ni na kraj pameti.

Na kraju nije vise ni bitno,
to je kao kad prolazim gay paradom, samo gledam pravo, zabavljam se i ne gledam ko posmatra sa strane.
Korisnikov avatar
By Torry
Originally posted by Kragi
Originally posted by Torry

jok...i mislim da necu

zasto bi se nekog tamo, bliznjeg i daljeg, ticalo s kim ja spavam
Vidis, za mene kao pedera je uzasno omalovazavajuce da neko moju, pa i svoju, sexualnu orijentaciju svodi na puko deljenje kreveta sa osobom istog pola.
Da li si out ili ne me ne zanima, jer je samo tvoja stvar ali ono sto je, donekle, uvredljivo za celu homo populaciju je povrsan nacin na koji nas neko naš dozivljava.

daleko od toga da mislim na tako nesto, ili se nisam dobro izrazila ili si pogresno protumacio

ne mislim da je to samo da spavas s nekim,( mada da se ne lazemo, ima vecinom i toga), mislim na celokupnu vezu i zivot sa tim nekim svojim

a videvsi i po dosadasnjem iskustvu, naravno, ima nas svakakvih, i osoba za vezu, i promiskuitetnih, tako da je ovo moje misljenje i stav
Korisnikov avatar
By Alyssa
"Interested in" mi je totalno sakriven, a primetila sam da imam dosta njih u prijateljima kojima je takođe sakriven, pa sam delimično zbunjena.
S druge strane, među omiljenim filmovima mi se nalaze: "I can't think straight", "Lost and Delirious", kao što mi je među omiljenim serijama "The L Word", ali čisto sumnjam da je bilo ko na to obraćao pažnju da bi bilo šta provalio.
Meni je dovoljno što nekoliko ljudi zna da sam gej, a za ostale ćemo vremenom naći rešenje. :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Verovatno da jesam, jer ne selektujem, niti brišem komentare gay poznanika, sve to stoji na mom fejsbuk profilu, a kome se ne sviđa - ne mora da gleda.
:P
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
interested in women

in a relationship with a gay guy

mislim da samo kreten dosad ne bi izvalo sta sam
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!