Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By mikeli
Miodrag znam da mi je pokojni cale nadenuo ime, keva se nije pitala (skoro pa nikad, za vreme njih zajednice), sto kako zasto, .... enigma !!!
Verovatno, mio-drag, a da kazem, nikakve vajde, umesto sebe da raspolozim, to radim drugima, sebi ni jedan savet ne danem, drugima hrpu !!! 'bem ti ime !
By Kragi
^ Si ti to ime Goran skinuo sa liste tebi ogavnih imena? :smeh:

ont. ne znam tacno, usaglasili se i moji i kum.
Sa druge strane, ja sam uvek insistirao da moj kum da imena deci koja sam zeli, tako da se nisam mesao u njihov izbor.
Korisnikov avatar
By mikeli
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2414671#p2414671]alexandermagic napisao:[/url]^

Ipak si imao sreće, što da mu je palo na pamet da te nazove npr. Miladin ili Milomir. :uplasen: Ili Katarina.

da kako napisah, bem ti srecu ... nista mi dobro zivotno donelo nije !
ps.
secam se da kad sam krenuo u skolu, ucitelj me pita, kako se zovem, ja odgovarao nadimkom, a on me ispravljao, a ja ljut bio ko ris .... nisam taj i tacka ! u srednjoj, kad me prozovu da odgovaram, nisam se odazivao ... i danas jedino keva, kad je ljuta, zovne me pravim imenom, odma znam, da nesto ne valja ....

:D
Korisnikov avatar
By gossip
keva je oduvek zelela tako da nazove sina
smatram da je moje ime jedno od najlepsih u ovom regionu :love;
Korisnikov avatar
By Torry
Mama je ocekivala decaka, cak je i ime smislila (Dimitrij) pa sam je ja razocarala, jel'te. Ime mi je dala neka njena drugarica koju ja videla nikad nisam, jer je mami bilo svejedno. Mada, da je ona birala zvala bih se Natasa.
Korisnikov avatar
By zguba_91
po tati.
i imam naj ime i mnogo ga volim :narcis:
Korisnikov avatar
By partyb3
Prvo ime koje im je palo na pamet. Trebalo je da se zovem Marijana. Ali sam ih iznenadio rodivši se. Hu nouz, možda imam zlu sestru bliznakinju tamo negde.
Korisnikov avatar
By Trilian
Tokom setnje mama i tata se raspravljali da li da se zovem Una ili Jovana i kum se ubacio sa - Znate, ana je lepo ime - i eto... stavio tacku na tu raspravu :D
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
iz inata. kevinog. ta žena stvarno ne ume da se sašije...
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Na stolu su bili Predrag i Nebojša, brat nije dao Nebojša zbog pevca Sofronija i "Sine, Nebojša!!".

Mada još uvek ne znam zašto su tačno ta dva imena bila na stolu.
Korisnikov avatar
By Katengl
Sestra mi dala ime. Sva sreca sto se ne zovem Arcibald, jer je tad imala 7 godina i talenat za davanje glupih imena (ljubimcima) koji joj je opstao do dan-danas.
Korisnikov avatar
By IriS
po liku iz crtanog filma :nokti:
Korisnikov avatar
By Madonna
ja menjam ime sledeće godine u ------> Ejem
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=633148#p633148]Vel boy napisao:[/url]po omiljenom profesoru mog caleta (ne znam bi li i meni on bio omiljeni!?).
mama mi htela dati ime u ime novog stana koji smo dobili i u koji smo uselili brzo po mom rodjenju- Stanimir, ali, eto, u odabiru imena za mene tatina odluka je bila prevagnula, mada je mama zapravo bila gazda u kuci! :ogledalce:
Ju, pa to bi bio hit da se zoveš Stanimir. Zvali bismo te Stanka.
:love:
Korisnikov avatar
By Redwood
Trebalo je da se zovem Andreja,
ali ne
morao je bizon od oca da intervenise
Korisnikov avatar
By haemoglobin
Igor iz dva razloga:

1. moja majka mrzi kad neko detetu da dugacko ime a onda ga ceo zivot zove po nadimku
2. u to vreme je puno citala ruske romanopisce
Korisnikov avatar
By voodoo
tata mi je nadenuo ime, tako prica kruzi, po jednom svom starom drugaru/ahm ahm
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!