Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Tema je ok.
Ja imam jedno kontra pitanje.
Kako dobiti kile?
prema kalkulatoru idealne tjelesne mase mi fali 10-tak kila koje bi vrlo rado nabacio.
Jednom davno su mi rekli da ja imam trakavicu a da moja trakavica ima gliste :lolusha:

Pokušao sam od onih tableta za dobijanje tjelesne mase, pa na dalje. u biti...još uvijek konzumiram neke stvari...al mi se čini da ne pomažu.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413617#p2413617]sylar.croatia napisao:[/url]Tema je ok.
Ja imam jedno kontra pitanje.
Kako dobiti kile?
prema kalkulatoru idealne tjelesne mase mi fali 10-tak kila koje bi vrlo rado nabacio.
Jednom davno su mi rekli da ja imam trakavicu a da moja trakavica ima gliste :lolusha:

Pokušao sam od onih tableta za dobijanje tjelesne mase, pa na dalje. u biti...još uvijek konzumiram neke stvari...al mi se čini da ne pomažu.
Jedeš više od 3 puta dnevno?
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413617#p2413617]sylar.croatia napisao:[/url]
Kako dobiti kile?
.
odgovor je isti kao i na pitanje "kako ih skinuti": matematikom.

ako u toku dužeg perioda unosiš više od onog što trošiš, debljaš se.

npr. treba ti 2000 kalorija dnevno ako samo sjediš i ne radiš ništa. ako unosiš 2300 u tim okolnostima, udebljaćeš se.

nisam nutricionista, ovo sam pričam okvirno.
Korisnikov avatar
By scout_finch
poprilicno. a dok saam bila mrsava mislila sam, samo shlauf da ne dobijem, nije mi bitno koliko kila imam. i dobi' shlauf. skoro sam pobala da budem na dijeti al' ne bi nish od toga, tako da cu morati da se naviknem na ovaj uzas.
Korisnikov avatar
By mikeli
Ja zivim na selu. Naravno, tu je klopa No 1. bila i ostala. Mast oko struka, ima je, nemere se bez nje. Do 20 i neke, normalno je, a potom, jedenje, pijenje, sve nekako neravnomerno i u neredovnim kolicinama, dakle oko struka neizbezno masno ...
Da se da sanirati, ma sve se moze, ne teretana, spa, aerobik, vec, rekreacija, setnja, trcanje, bajk, plivanje, i za kratko vreme, mast se topi, a ice i pice, malo smanjeno al skoro pa isto ....
Jes da je lgbt life = 0, al eto, mir i spokoj je duse.
Ne da sad bas nista se neda naci, mladog narastaja, ima svake god novi 18+ mladi i naivni, poneki i stariji, koji se otvara kao zardjali katanac, i tako ....

Taki smo ti mi, da sve je sem, u BG, NS, NI, i po neki gradic, gde su svi na nekim modama, ostali su manje vise, s kolena na koljeno ... :ccn:
Mozda malo, mada mi drugi kazu da nisam.

Ja mislim da je nas organizam jedna velika lencuga. :smeh: Tu vari hranu i sav visak odmah natalozi preko puta. Sto ne posalje taj visak u guzicu recimo. Nego posle plasticni hirurzi moraju da se muce sa ispumpavanjem i upumpavanjem sala na drugo mesto. Lencuga lepo kazem ja. :smeh:
Korisnikov avatar
By antibiotic
LordOfSex vala, pamtim fotke na kojima si bio ko bombonica, mozda si ipak ipak nabacio malo 'ljubavnog pojasa', 'oce to u vezi :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413835#p2413835]Zen napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2413617#p2413617]sylar.croatia napisao:[/url]...
Jedeš više od 3 puta dnevno?
o da.
doručak oko 6 kada se probudim, oko 10 nešto iz pekare, oko 12 iz pekare, ručak oko 3, opet neke gluposti tipa čips etc... oko 5, večera u pola 8, i navečer obvezno uz filmove one juhe iz vrečice onako u šalici pijuckam...
mislim da je to dovoljno za svaki dan ;)
s time da su ručak i večera veoma jaki ;)
dakle....mislim da dovoljno unosim u sebe. a ne radim ništa fizički. uglavnom ured.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!