Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
fetiš su mi osobe koje fizički liče na mene.
oduvek.
Korisnikov avatar
By badu
Naočare, martinke, koža (as in leather, not skin), crvena kosa.
Korisnikov avatar
By badu
+ bubnjevi, bubnjari, bubnjarke
Korisnikov avatar
By huamua
x fetiša
od leathera u svakom obliku (čizme, obuća, jakne, kaiševi, pantalone, galanterija, dodaci, nameštaj, sedišta u kolima), uniform, formal dress, lisice, nakit, palice, igračke, satovi, kola, sport gear (fudbalerski, rugby), deresovi, patike, pitbulovi, fenseri čak
Korisnikov avatar
By Madonna
mislim da možda ipak imam fetiš. ako to mogu tako da nazovem. ali jako volim mušku sisu. al ne manboob nego da je mišić a ne lojčina
Korisnikov avatar
By Anhedonie
I gas maske i uzasno se lozim na ovakvu bdsm odecu :drkanje:

Slika
By alexandermagic
Leather, uniform, formal dress...

Visok, izraženo mišićav muškarac grubljih crta lica i jakih mazohističkih sklonosti (jer drugačije ne bi u dužem vremenskom periodu mogli funkcionirati.)
Korisnikov avatar
By Evdokija
zensku guzu volim vise neg` leba da jedem

ja sve svoje zene obrnem prvo otpozadi. :wundy:

jednom sam isla negde prevozom i ispred mene popina kci(nije sad ovo neka konstrukcija zbog price,zaista je bila popina kci) mala da li ima 18 ili nema..uglavnom tu je.. preslatka , duga smedja kosa do dupeta.
nesto joj nije bilo dobro i nagnula se da se nalakti na sediste ispred i njena guza(a telo taman u onako perfect nagnutom polozaju) tacno ispred mog pubicnog dela. mamma mia!
da sam musko otisao bi mi u vasionu.
gresne misli imadoh nad popinom kcerkom i jos je iskoristih `nako bolecivu.
gresna sam :egzorcist:
Korisnikov avatar
By tebra
Farke, sportska oprema, patike (pogotovo air max 90) i bele carape...
Zanimljivo je da sam do skoro mrzeo maxerice, ali sada prosto svrsim kada ih vidim na nekom cute tipu...

:drkanje:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
stiglo leto, a sa njim i stopalca po meri.
mislim, na rubu sam pameti i na rubu foot/ feet fetisizma.
u tome mi mnogo pomaze to sto ona nema problem ili nezadovoljstvo svojim stopalima. ona mi uopste mnogo pomaze.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Bokserice, bele carape/patike, farmerke... that's about it.
Korisnikov avatar
By ScottSniffSocks
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2122184#p2122184]tebra napisao:[/url]Farke, sportska oprema, patike (pogotovo air max 90) i bele carape...
Zanimljivo je da sam do skoro mrzeo maxerice, ali sada prosto svrsim kada ih vidim na nekom cute tipu...

:drkanje:

Potpuno se slazem,

svrsavam kada vidim ove sada nadrkane klince u trenerkama sa ranflom, belim pamucnim carapama i dobrim maxericama.

znaci: Patike - airmax ( 90, 360, Tn, Shox), bele sport carape, trenerka... uf ! :awesome:
Korisnikov avatar
By Braveheart
PLAVE OCI. :love:
Zatim,duga kosa bilo muska bilo zenska,to je nesto sto me ludacki privlaci.
Ne znam zasto ali kad musko ima dugu kosu ja moram da se okrenem i da ga pogledam i da ga odmerim na ulici bez obzira na to kako on izgleda. Samo sto ja ne znam da se okrenem malo,vec se okrenem i zablenem kao som i to za 180 stepeni. :lol: A sto je najgore mene taj decko uopste ne zanima i ne privlaci samo njegova kosa . Nemam pojma zasto. :facepalm: :(

A da,a kad su zene i kosa u pitanju poludim kada je kosa ridja ili crvena. Tada se isto zablenem,kao vec gore pomenuti som. :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Ja odlepim kad vidim da neka zena ima kratku kosu... Koja joj jos i stoji lepo.. <3

A kod muskaraca volim duge kose... ^^
Korisnikov avatar
By Hys.
Procitam svoje stare postove na temi i nalozim se.

:gubitnik:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!