Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Roman.HIAM
Da li itko ima iskustva sa starijim muskarcima...meni 21 njemu 38 god :/

lego mi je samo tako,i to vise psihicki i emotivno nego fizicki,iako je sto se toga tice savrsen...s njegove strane je ista situacija,ali se boji da stupi u vezu ..... :predaja: :predaja: :predaja:
Korisnikov avatar
By Herald
On nece u vezu a ti neces kod mame. Ulixe pomagaj? :D
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam pre za mladjiii, trebaminekomalo mladjiii
nemam traženo iskustvo :|
Korisnikov avatar
By bern
ova tema se brzinom svjetlosti približava DYR. :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Ali njegov problem je taj sto se ovaj torima plasi veze s mladim celjadetom, ne pratis, korvine.
Korisnikov avatar
By bern
korvine, formuski notaru :lol:
Korisnikov avatar
By HalfJack
alexandermagic napisao:Ćuti, puši ...
Prigodno.

OT; Prekinite. :balerina:
Korisnikov avatar
By *deni*
Minimalno jedna pozitivna strana takvog odnosa postoji i ogleda se kroz Zakon o nasleđivanju.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2412851#p2412851]Roman.HIAM napisao:[/url]Da li itko ima iskustva sa starijim muskarcima...meni 21 njemu 38 god :/

lego mi je samo tako,i to vise psihicki i emotivno nego fizicki,iako je sto se toga tice savrsen...s njegove strane je ista situacija,ali se boji da stupi u vezu ..... :predaja: :predaja: :predaja:
uglavnom ti mladji ostave ovoga starijeg kada ukapiraju da i sami stare...zato se stariji i ne upustaju nekakve emocije sa mladjima

naravno ima izuzetaka ali uglavnom je ovako

tako je i kod hetero parova isto, devojka sa 20 godina trazi starijeg kad napuni 35 trazi mladjeg

momak sa 20 godina trazi tetu sa 40 trazi devojku
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
ja zapravo bas volim te "starije". Mada su ti za mene "zreli" muskarci. Stariji su mi oni od 45 pa navise - mnogo ih volim kad su ocuvani, prosijedi i potentni.

da se ne raspricam - ti sa 21 sigurno neces ostvariti kvalitetnu vezu sa njim. Sto prije to prihvatis, i onda u zavisnosti od toga da li zelis - kroz par mjeseci dobrog karanja (SA KONDOMOM!) naucices kako se uziva u krevetu, prije nego sto odrastes i budes spreman da zapocnes kvalitetnu vezu sa muskarcem kojeg ces izabrati po ukusima i interesovanjima koja ce se do tad obrazovati u tvom mladom neiskusnom mozgu i srcu.

Indzoj.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!