Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Mesta za izlaske, upoznavanje, klubovi...

Moderatori: Hys., Waldorf, Moderators

Slika

Sedmo izdanje vaše omiljene ROCK žurke!
U prostorijama novog kluba My Way koji se nalazi u samom srcu Beograda, ponovo ćemo slušati i skakti uz R'n'R, indie rock i HC htove!

Queen, The Rolling Stones,The Doors, Coldplay, R.E.M., Deep Purple, Nirvana, Led Zeppeline, Blondie, Gorilaz, Muse, Pink Floyd, The Police, Joy Division, Franz Ferdinad, Red Hot Chilli Peppers, U2, Alanis Morissette, Linkin Park, The Cranberries, The Killers... uz neizbežne EX-YU hitove legendarnih grupa: Bijelo Dugme, Haustor, Prljavo Kazalište, EKV, Idoli, Van Gogh, Negativ...

ULAZ: 100 RSD

We will ROCK you! - http://www.facebook.com/rock.parties
My Way - http://www.facebook.com/CaffeClubMyWay
Add us! - http://www.facebook.com/CaffeMyWay.Bg
Korisnikov avatar
By *Sandra*
bas sam htela sinoc da odem, al' niko od drustva nije hteo da izadje... cula sam da ce biti promotivna cena medovace i koktela, jel bio neko? kako je bilo?
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
ne znam kako je bilo sinoc, ali meni je tamo uvek super. i kao dnevna i kao nocna varijanta. i bolju medovacu u Bg-u neces naci :)
Korisnikov avatar
By Waldorf
Dva pitanja:

Hoće li Alec Van Staan da pušta kao i inače na rock žurkama ili se nešto menja?

I jel postoji novi event na fejsu pošto ja ne nalazim?
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
pun mi je jelek klubova i kafica, NAROCITO leti, ali prostor izgleda sasvim pristojno
dakle: :up:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
https://www.facebook.com/events/446062508761679/" target="_blank evo eventa sad za petak, nadam se da se postavljac teme nece naljutiti

ovog vikenda je blue lagoon na promociji :mljac:

@sofia
a to ko drzi.. ne znam da l' smem da pisem ovde imena, ali organizovala je ranije dosta zurki svuda negde (rainbow zurke i mamurni ljudi), ako te ovo ne asocira, javi pa cu ti poslati na u2u ime ako je to bas neki kriterijum.

ali ono, mislim da je najbolje za sve one koji jos tamo nisu bili da odu preko dana na pice i vide prostor i kako sve to izgleda, (meni licno) kafic je zaista savrsen.
Korisnikov avatar
By Darling
Koliko ja vidim, ništa od Roka. Malo pre videh poziv za Majlovu žurku u subotu.
Korisnikov avatar
By Hys.
u bre! kako tako kako im se digne pisa menjaju.
a ja bila almost tempted da izadjem...
Korisnikov avatar
By Darling
Ne bih znala kasti :shrug: Svejedno bi bio red da se oglase i obrazlože.
Izvinjavamo se u ime ekipe My Way-a sto ovako kasno dobijate obavestenje, Rock zurka je otkazana, upravo zbog neozbiljnosti promotera i organizatora i ne odgovaranja na vasa pitanja po 4 dana...
Mi smo mu vec par puta pustili sms da vam pusti obavestenje da je zurka otkazana, jer je mnogo glupo da neko drugi otkazuje zurku umesto onog ko je i postavio temu.

Jos jednom se izvinjavamo, potrudicemo se da ovakvih propusta vise ne bude.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Bude svakih par meseci. Osim ono jednom kad su bile dve dan za danom. Inače i ja jedva čekam mesecima već, tako da mi je neobično drago što neće biti ovog vikenda jerbo sam bolna.
Korisnikov avatar
By Burak
gay žurka na kojoj nema Madonne, Lady Gage, Jece, Cece, Stoje, Seke teško da će uspjeti da opstane na duže staze. Mada podržavam koncept gay rock žurke.
Korisnikov avatar
By mirth
^ Hoce hoce - to ionako nisu gay vec lezbejske zurke. :giggle:
Korisnikov avatar
By Darling
^ Što jes', jes'! :D

Stvarno bi mogla da bude jedna, ovog meseca :rock:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!