Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
masaza da, da mi pipka pisu neko tako random ne.

uh...ne nikako...ni da je neka savrseno hot butchica.

bas neprijatna pomisao.
Korisnikov avatar
By mirth
^ ^ ^ I tako mi to nikada necemo imati, kao sto nikad necemo imati ni lezbejski ekvivalent gay saune i sl... :sigh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
ne volim da me se masira. ne volim no happy ending. both things seem like a waste of time. :shrug:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409958#p2409958]mirth napisao:[/url]^ ^ ^ I tako mi to nikada necemo imati, kao sto nikad necemo imati ni lezbejski ekvivalent gay saune i sl... :sigh:

A vidis gej saune mi deluju mnogo "mogucnije" u mojoj masti. U smislu, tu dodjes da nekom wink winkujes nudge nudgujes ga pa vi tamo odete i nesto radite.

A ovo mi ja tu lezim i nema tu reciprociteta, ko da sam neka lutka a ona mi namesta, premesta i stimulise delove tela.

Sauna mi je vec ok; ona mi je nekako kao kad izadjes u klub.
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam došla nešto da zaključim.

žene su mnogo komplikovane :lol:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
nisam merodavna.

ja ne trpim ni obicnu masazu.
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2410049#p2410049]IriS napisao:[/url]ja sam došla nešto da zaključim.

žene su mnogo komplikovane :lol:
Previse razmisljaju: da l' je to pipkanje prikladno ili ne, a sta ako se previse uzbudim, sta ako pustim gas u nekom trenutku...mis'im :roll:
Muski brate znaju da je to zadovoljavanje osnovnih ljudskih potreba i nema tu mnogo emocija i razmisljanja. Cak i da im musko to radi, ne smatraju da je to nesto homoseksualno, jednostavno ruka ruci pomaze.
Al' dobro, ipak je zenski polni organ mozak.

:lol:
Korisnikov avatar
By IriS
^ dobro je da ovo nisam ja napisala :lol:

a istina je sve što si napisala :yes:
Korisnikov avatar
By IriS
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2410505#p2410505]*Sandra* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409494#p2409494]Blady napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2409303#p2409303]*Sandra* napisao:[/url]kad porastem bicu Blady, mudra zena :D
Niposto ! :nono:
sto?

A mene zanima kako biste proverili (pri selekciji tj zaposljavanju strucnog kadra) da li kandidat za posao radi dobro tu masazu :D
pa evo, npr, kad bih ja bila poslodavac, prva masaža bi morala da se radi na meni, da ja vidim da li to valja. naravno i ako je zadovoljavajuća i ako je nezadovoljavajuća platila bih, ali je mala razlika u tome da li bi ili ne osoba dobila posao. jednostavno. drk drk :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
ja sam ga, delimično, napisala...

al evo, nekako sam mislila da su žene iz naše populacije malo opuštenije po pitanju tako tih nekih usađenih heteronormativa koje sam već pomenula, gde nam je prostim vaspitanjem usađeno da "nemamo pravo na uživanje" kao i muškarci.
recimo, potpuno su mi ok odgovori nekih devojaka da ne vole da ih neka random osoba pipka i dirka, nisu ni svi muškarci operisani od toga.
ali su mi apsolutni hit odgovori u kojima je sve izanalizirano do detalja :giggle:
a šta ako se uzbudim pa treba da se kontrolišem, pa pobogu, to je erotska masaža čiji je osnovni cilj da te uzbudi i gde to opušteno može da se pokaže. mene zanima kako se ti ljudi, koji su dali ovaj primer iz prethodne rečenice, ponašaju pri prvom sexu sa nekom osobom. da li pokazuju da su uzbudjeni? eto, to me baš zanima.

ima još tu koječega što bih napisala, ali bojim se da moj feministički mozak ne bude suviše surov, a moji nestrpljivi prstići to ovde i prenesu :D
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa bih, i to vrlo rado.
Sama cinjenica da zena/devojka=maserka nije poznata osoba ima svoju tezinu.
Platila bih takvu masazu svojoj devojci i sacekala je u cekaonici, opet: vrlo rado.

A mislim da bi i njoj (maserki) bilo super. Al' ozbiljno.
Korisnikov avatar
By IriS
^ a ti, verujem, misliš da ljudi obilato žele da rade te masaže? :giggle:
Korisnikov avatar
By IriS
s ti zaboravila na postorgazmički osećaj? :lol:

msm, ja se posle toga osećam opušteno :njanja:

dakleM, masaža opušta dok se ne dođe do juice dela, a posle se bude još opušteniji :hvala:
Korisnikov avatar
By Darling
Marš :lol:

U tom slučaju, još više nisam za to! :eviltrep:

Nije u pitanju poznata ili nepoznata osoba, itd, nego ne vidim poentu toga. Što bi zeka rekao "Kad plivam, plivam, kad jebem, jebem." :trep:
Korisnikov avatar
By Blady
Dosla sam da vidim razvoj teme..
Korisnikov avatar
By *Sandra*
i kakav je Vas zakljucak, oh wise one? :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
Sandrice, je l se ti to meni nabacujes? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By *Sandra*
:smeh:
eto vidis da si mudra :lol:
ali ne, to mi je za sad preveliki zalogaj, samo pipkam :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!