Originally posted by Ra
Buduci da administrator posle moga povratka i dalje nastavlja politiku zabranjivanja,brisanja i proterivanja zahtevam da neki "visi organ" ovog sajta razmotri ovaj slucaj.....Administrator Unicorn je totalno neprofesionalan i zloupotrebljava svoje administratorsko mesto u licne svrhe i pritom potpuno zanemaruje pravilnik i ponovo pokusava da me banuje sa sajta .....daje naredbe moderator timu da ne smeju da komuniciraju samnom .....
Mislim da ovakvi licni interesi doticnog moraju biti sankcionisani.....
Korisnik RA
Po provi put do sada se slazem sa RA, i mislim da Unicorn vrsi izivljavanje nad pojednimi korisnicima, kao prilog tome navodim izricanje III i IV opomene koju sam dobio...
ako ja kao korisnik ovog Foruma otvorim ANKETU i postavim je u Trac Areni, da li mislite da bilo ko moze da je spoji sa slicnom TEMOM u kojoj korisnici ne mogu da GLASAJU vec samo da dopisu post?
osto je receno da sam krsio Pravilnik tako sto sam iznosio uvredljive- strogo poverljive informacije vezne za korisnike, trazim od super administratora da se izreknu opomene sledeceim korisnicima:
Kuper..
"Zvao mucenik 200 puta dnevno, gasi telefon, eto ga ponovo......teror....."
"Laza Lazerevic. Vodite ga pre nego bude kasno"
Sa kojim pravom korisnik Kuper mene upucuje u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarevic i da li ovo moze da se svati kao UVREDA?
Naziva me mucenikom CIME ME VREDjA i IZNOSI UVREDLjIVE i strogo poverljive licne podatke ! ! !
M M and I
"Well, dear Stripi, on se uopste ne pravi glup - on to zaista i jeste...A to sto tvrdi da nije...to je slabo odradjen PR za koji sigurno ne bi trebalo da plati Tweety-ju."
"Ti mozes da budes drzavljanin koje god zemlje hoces...ali opet neces znati jer si glup."
Korisnik M M and I , u vise postova me proziva, govori sam sam jadan i glup i time krsi Pravilnik jer vrmene ,kao korisnika.....
Trazim od superadministratora da se ispitaju svi gore navedeni dokazi po kojima bi pomenuta gospoda trebalo da dobiju po pr opomena jer su me vredjali i krsili Pravilnik...
Siguran sa da nisu dobili nijednu opomenu a ja cak 2, epa necemo tako Pravilnik mora da vazi podjednako za SVAKOG....
ovo gore ide u prilog tome da Unicorn ne izrice opomene onima kojima treba vec onima koji mu smetaju....
zakljucane su sledece moje teme:
"Ne priznajem II i IV opomenu" - zakljucana iz razloga da me ljudi, ostali forumasi ne podrze....
LINK
"Status Intrernacional" - gde je ljudima onemoguceno da glasaju i kazu svoje misljenje o temi...
LINK
"Istorijsko otkrice, ili samo nagadjanje"
LINK
"Zasto je Jelena Tomasevic pobedila na Beoviziji" - opet problem da razgranice gde je kojoj temi mesto i da shvate da se, kada oni koji odgovaraju skrenu sa teme, poravi Offtopic a ne prebacivanje u Trac Arenu...
LINK