Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407448#p2407448]Herald napisao:[/url]To znaci da sad znamo kad ti je rodjendan. :D
super! hoću bre POKLON :D

pogledao sam malo, ali ne znam koja je planeta pozitivna, a koja negativa. :hyper: i baš je zanimljivo kako su astrolozi sve to fino uklopili u jedan šareni grafik. mnogo boja, linija, tačkica i tebela :hyper:

vidio sam da su mi jupiter, saturn i plutom (tim redom) najbliže "MC-ju". i'm fucking dangerous :awesome:
Korisnikov avatar
By Herald
Njah, sam biras kakva hoces da ti bude, pozitivna, plava, crvena, biras koji hoces znak da budes. Samo kad odaberes znak, onda se tako i opnasaj.
Korisnikov avatar
By bern
mislim da ne kapiram astrološki humor :)
Korisnikov avatar
By Herald
Nema tu humora, logike samo cista zapadna astrologija = astropsihologija. Astropsiholozi blebecu i poigravaju se emocijama, opisivanjem licnosti dok kod tipicnih crnomagijasa kao sto su tarotari dobijas konkretan dogadjaj kojim koordinise satana. Od tarotara treba pobeci bez razmisljanja, dok ti nije bacio kartu. Astropsiholozi su isto crnomagijasi samo blaza verzija. :saint:
Korisnikov avatar
By bern
ne mislim da postoji "sudbina", a stvari kao što su astrologija i tarot posmatram kroz psihlogiju. takođe, ne vjerujem u "crnu magijo", kao ni da je svako ko se bavi tarotom "crni mag".

neki ljudi su previše skloni da internalizuju sugestije autoritativnih ljudi, pa se toga treba čuvati.
Korisnikov avatar
By Blady
Pisala sam vec, aj jos malo spama :drama:

Blizanac- Jarac
Korisnikov avatar
By gossip
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408109#p2408109]acid drop napisao:[/url]Ona je Ovan. :drama:
A ja sam Lav. :drama:
A ona je Ovan. :drama:
pa to je skroz okej...dodushe ovan i lav su jako slicne prirode i oba znaka vole da dominiraju tako da to moze da bude problem...moj prvi decko je dupli lav pa znam o chemu pricam :D

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408196#p2408196]*Sandra* napisao:[/url]I ja sam Ovan :)
wohoo ima nas :D
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Ti si jedini kome se nacionalnost poklapa sa horoskopskim znakom. :giggle:
Korisnikov avatar
By Ash Crimson
Znaci, brz si, vise trosis, ali si i stetniji po okolinu? :P
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Vodolija, mada ne vjerujem u horoskop ni najmanje.
Korisnikov avatar
By Herald
MT: :lol:

Karte Pustinjak, 8 pehara, 2 pehara, Kula, 3 pehara pokazuje koliko je Nataša emotivna osoba puna ljubavi koju ne može da ispolji.

Trenutnu nesigurnost Nata jako dobro skriva pred očima javnosti i zna da je najvažnije biće na ovaj planeti njena ćerka koju brani kao majka lavica. Putovanje u Dubai i udaja za Šeika.

Tarot savet:

Slušati Adele “Someone like you” i piti crno vino sa narandžom četvrtkom, jesti škembiće u saftu za ljubavne jade.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407460#p2407460]bern napisao:[/url]
pogledao sam malo, ali ne znam koja je planeta pozitivna, a koja negativa. :hyper: i baš je zanimljivo kako su astrolozi sve to fino uklopili u jedan šareni grafik. mnogo boja, linija, tačkica i tebela :hyper:

vidio sam da su mi jupiter, saturn i plutom (tim redom) najbliže "MC-ju". i'm fucking dangerous :awesome:
Pozitivne planete, tj benefici su Venera i Jupiter. (Venera je mali benefik, Jupiter je veliki benefik)
Negativne planete su Mars i Saturn.(Mars je mali malefik, Saturn je veliki malefik)
Sunce je inače benefično, ali je malefik u konjunkciji, Mesec je pretežno benefičan, Merkur može biti i jedno i drugo, zavisi sa kojom planetom je u aspektu i u kojoj je kući/znaku.

Kako su tebi Jupiter i Saturn blizu MC-a, rekao bih da si podznak Jarac, a u tom slučaju je ovaj položaj fenomenalan (dobro, uz uslov da si rođen po danu). To daje lakoću postizanja ciljeva i generalno uspeh u karijeri, a trebalo bi i harizmu i popularnost u društvu. Naravno, ostatak karte može drastično da promeni situaciju. :p

:indijanac:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemate pojma, već godinama je u svetu u modi kineski horoskop s elementima, a vi trošite vreme na prevaziđena "znanja".
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 72
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!