Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Sta ste po nacionalnosti ?

1. Srbin
109
64%
2. Hrvat
7
4%
3. Bosnjak
2
1%
4. Vojvodjanin
14
8%
5. Madjar
5
3%
6. Slovenac
3
2%
7. Sumadinac
1
1%
8. Jugosloven
26
15%
9. Rumun
1
1%
10. Rom
3
2%
Korisnikov avatar
By m..
po nacionalnosti i veroispovesti sam dve dijagonalne crte. tako mi pise i u popisu i u svim obrascima i ostalom gde me priupitalo.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by m..
po nacionalnosti i veroispovesti sam dve dijagonalne crte. tako mi pise i u popisu i u svim obrascima i ostalom gde me priupitalo.
same here.
Korisnikov avatar
By agent-fisher
Originally posted by m..
Ja sam samo jedna, za veroispovest. I otac I majka su mi Srbi, pa sam i ja, for better or worse.
Korisnikov avatar
By Kadmiel
Kada me to neko pita, najcesece odgovaram ''stanovnik planete Zemlje'', nemam uopste neki osjecaj pripadnosti nekoj nacionalnosti ili patriotizma.
Korisnikov avatar
By *deni*
Moja informisanost o svom poreklu doseže do roditelja mojih roditelja, a i o njima znam samo osnovne informacije, takoreći - samo generalije, koje sam zapamtio iz njihovih pripovedanja, koja su sami inicirali, inače ni to ne bih znao. Jednostavno, uopšte me ne zanima ko je odakle došao, ko je kad preplivao reku u bežaniji od neprijateljske vojske u ratu i došao na drugu stranu, gde ga je sudbina spojila sa budućim mužem / ženom... Takve stvari mene ne zanimaju i ne volim da o njima slušam, još manje da ih pamtim. :ozbiljan: Ne spadam u aristokratiju, plemstvo, još manje sam član neke kraljevske porodice, poreklo mi je sasvim obično i svakidašnje, tako da smatram da uopšte nije potrebno da o njemu bilo šta znam, još manje da uzgajam neki njegov kult.
By Ulix
I dalje Vojvođanin, tako sam se izjasnio na popisu, zato što mi je to najmanje odvratno i možda najtačnije, a nisam hteo da se ne izjasnim, da me ne bi oni izjasnili kao Srbina.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Kako sad to? Vojvođani nisu Srbi? A ko su Srbijanci? Ili to ne postoji?
Ja se u to ne razumem, meni je tako sve to isto...

Imam poznanicu, čiji su davni preci bili od neke plemićke loze u davnašnjoj Austrougarskoj... još čuva neke predmete sa njihovim porodičnim grbom. To je tako lepo :sigh:

A što se mene tiče, tu se ne zna ko je koga, i ko sa kim, tako da čak i da je po onome što kažu - ne verujem im ništa, lažu svi čim zinu, na tu temu. :fen:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Svi moji preci, koliko se pamti, su bili Srbi poreklom iz jedne regije u istocnoj Srbiji.

Ne mogu da se pohvalim nijednim 'egzoticnim' poreklom kao sto je crnogorsko, bosansko, madjarsko, nemacko, rumunsko i sl.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
E baš bih voleo da vidim kako idu te čistokrvne srpske porodične loze, i pre 1876. godine... kad bi bilo živih svedoka. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Mage
Ajde ovako, pravno sam Srbin i Hrvat, posto imam drzavljanstvo obe zemlje. Cale mi je Hrvat, a keva Srpkinja, tako da sam i poreklom pola-pola. Licno ne osecam pripadnost ni jednoj naciji, a pogotovo ne ovim dvema. Sta vise, sam pojam nacije i nacionalnosti mi je odvratan.
Korisnikov avatar
By *deni*
U Vojvodini sam među čistokrvnim domicilnim Mađarima iz ruralnih sredina primetio jednu rasprostranjenu pojavu - Mnogo ih je sa telesno nesrazmernom građom - kratkim rukama i nogama, čudnim vratovima, sitno usađenim, svinjskim očima, zavaljenim lobanjama i sl. Žene kad se udaju i rode, utrostruče svoje gabarite, kao da su baloni, koje je neko naduvao. Bez obzira da li su ranije bile krupne, ili sitne, posle udaje i porođaja im narastu jednako i glave i stomaci i guzice i sise i butine. Čuo sam da sve to ima veze sa tradicionalno čestom praksom te grupe građana da stupaju u brak i polne odnose sa srodnicima, navodno, da se imanje ne bi rasipalo van familije.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ja imam takvih stabala 4, i sva različita. Kažem lepo - ne verujem ja njima ništa.

Nego, šta kaže to tvoje očevo, za te davne godine? :)
Pa uglavnom su svi bili na jednom mestu. Ovo sad gledaj samo po muskoj liniji jer se nije mnogo zalazilo kako, gde i sta sto se tice zenskih osoba. A onda je jednom prilikom neki moj predak ubio nekog turskog agu pa su morali da se presele sa druge strane brda/planine. Ironija je sto je posle njegov rodjeni sin sluzio u turskoj vojsci. :ozbiljan:
Mada, sa majcine strane bih mogla vrlo lako da dodjem do podataka jer je i knjiga napisana, ali ne mogu da nadjem nas primerak. Tj. fotokopiju originalnog rukopisa. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By mOwbid
mama madjarica, tata nemac. ja kazem da sam madjarica.
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408946#p2408946]Over_the_rainbow napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408938#p2408938]Synesthesia napisao:[/url]E baš bih voleo da vidim kako idu te čistokrvne srpske porodične loze, i pre 1876. godine... kad bi bilo živih svedoka. :ozbiljan:
Sa oceve strane ja imam podatke o mom porodicnom stablu i pre te godine.
Ako se ne varam, stigla sam negde do pocetka 19. veka. :ozbiljan:
ja sa oceve strane znam svoje poreklo od priblizno 1850g

sa majcine strane nesto ranije

ali da me nije interesovalo to sve mozda i ne bih saznao

cak sam nasao deo familije koji se razisao negde izmedju dva sv. rata

OT

Srbin sam i po ocu i po majci

sa majcine strane imam i madjarskog porekla, moj pradeda je ozenio moju prababu koja je bila Madjarica.Drago mi je sto je to tako u mojoj familiji kasnije se ucio i madjaski jezik, i posle prababine smrti to je tako nastavljeno.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408974#p2408974]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408938#p2408938]Synesthesia napisao:[/url]E baš bih voleo da vidim kako idu te čistokrvne srpske porodične loze, i pre 1876. godine... kad bi bilo živih svedoka. :ozbiljan:
i ja,
a sto 1876?
:lol: i ti bi, ali što? :lol:
Pa, od te godine pa unazad, broji se 6 generacija Srba pod Turcima. Čista radoznalost.
KorvinOdAmbera napisao:الصربي
Pa šta onda pišeš na arapskom, Корвине Амрберићу? :lol:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408992#p2408992]Synesthesia napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408974#p2408974]antibiotic napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2408938#p2408938]Synesthesia napisao:[/url]E baš bih voleo da vidim kako idu te čistokrvne srpske porodične loze, i pre 1876. godine... kad bi bilo živih svedoka. :ozbiljan:
i ja,
a sto 1876?
:lol: i ti bi, ali što? :lol:
Pa, od te godine pa unazad, broji se 6 generacija Srba pod Turcima. Čista radoznalost.
pa kad bi ti sto ne bi i ja? :)

boga pitaj koje nam sve rase teku kroz vene, to je jebo ko koga stigne, zbog toga smo tako lepi :awesome:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!