Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Sve su šanse da ću iduće nedelje nekoliko dana provesti na splavu na Savi fizički odsečena od civilizacije. Kako bi trebalo da nastavim da šljakam i dok sam tamo, samo na prijatnijoj lokaciji, jednostavno neću moći bez neta, naročito ako se to moje ljuljuškanje produži i oduži.

Daklem, koje su mi opcije za internet, osim da svoj telefon pretvoim u Wi-Fi hotspot? To mi se nešto i ne mili jer se plašim da se ne zanesem, pa da posle plačem nad računom za mobilni.

Gledala sam ovaj VIP-ov prepaid Internet paket. Aktivacija, dongle i prva 2 meseca neograničeno (apparently) je 2500 dindži, a posle se dopunjuje kao običan prepaid mobilni. Plus ima neka akcija ako se uplati 500+ din, onda se količina kredita duplira.

Meni se ovo čini kao ok opcija, naročito jer je bez ugovora i daljih obaveza kada se potroši, ali reko' da priupitam jel zna neko za još neku varijantu ili je pak probao nešto slično kao VIP što nudi pa ima iskustva?

Hvala!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
e ti modemi umeju da budu mnogo sranje sto se brzine tice. npr u stanu u centru bga cekas par minuta da se otvori google osim ako ne stavis laptop na prozor. pogledaj da li je pokrivena ta teritorija, ima negde na njihovom sajtu.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ke pogledam, mada to je bukvalno tamo između Ade i 45 bloka, plus si generalno stalno na otvorenom. Kontam da bi trebalo da šljaka. Odo' da probam da nađem.

Edit: Pogledala. Pa kao, po onoj mapi, trebalo bi. Što indoor, što outdoor... hmm..
Korisnikov avatar
By Anhedonie
aha, ja mislio negde dalje od grada. da, tamo je sigurno ok.
Korisnikov avatar
By Blady
Ja sam dosla samo da ti kazem, zavidim ti.
Eto, mozete da diskutujete.
Hocu i ja na splav.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ako ti brzina (7,2Mbit/s) odgovara, ovaj Vip Net ti se najisplati :)
Posle 2 meseca ti je 1Mb-1rsd, 500 dindži se duplira, a za 300 dindži možeš na mesec dana da aktiviraš i onaj "noćni surf" (22-06h) za upola cene po Mb.

My recommendation.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!