Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Kadmiel
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406964#p2406964]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406916#p2406916]Kadmiel napisao:[/url]Ne znaju, niti planiram da im kazem uskoro (mada sam at the point kada me vise nije ni toliko briga da li znaju ili ne). Smatram da to nije njihov business.
ne znaju ni moji, ali smatram da ih se to uveliko tiče. u tako bitan dio života i ličnosti najbliži bi trebalo da su uključeni. mnogo je razloga.
We'll have to agree to disagree then. :)

Mislim, shvatam ljude koji misle drugacije, negde deep in my mind i deo mene tako misli ali za sada, uopste ne nameravam da im kazem, bar dok ne zavrsim faks i ne budem (ne) zavisio od njih. Tbh ne verujem da bi bilo nesto ogromno i kada bih im rekao ali jednostavno za sada, ne vidim poentu - ne zivim sa njima (ni u istoj drzavi), a za nekoliko godina planiram da se preselim negde jos dalje tako da...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2406957#p2406957]Tungi napisao:[/url]^
Stvarno?

A da si straight isto bi tako lagao i vrdao, devojku predstavljao kao prjateljicu jer to nije njihov business?
Ne znam, da sam straight mislim da bi moj zivot bio mnogo, mnogo drugaciji (ne verujem da bi bio drugaciji na bolje, though, biti gej u ovom okruzenju daje neke veoma... jedinstvene perspektive, imho).

Ja ne kazem da ljudi ne bi trebalo da se outuju ili nesto tako, samo iznosim svoje misljenje za svoju situaciju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407033#p2407033]Dr_Shortbus napisao:[/url]Mislim da su neki ljudi u pravu kada kažu da za autovanje trebaju MUDA. Ko bude shvatio pravu svrhu i bude hteo i skupio hrabrosti da se autuje, taj će se i autovati. Ostali će smisliti hiljade razloga zašto ne bi trebali da se autuju roditeljima ili bilo kome.
To da.
Korisnikov avatar
By Tungi
Kadmiel napisao:

Ne znam, da sam straight mislim da bi moj zivot bio mnogo, mnogo drugaciji (ne verujem da bi bio drugaciji na bolje, though, biti gej u ovom okruzenju daje neke veoma... jedinstvene perspektive, imho).

Ja ne kazem da ljudi ne bi trebalo da se outuju ili nesto tako, samo iznosim svoje misljenje za svoju situaciju.
A ja sam SAMO pitao da li bi ih se , u slučaju da si str8, ticalo. Onda jednostavno reci 'ne, bojim se, sramota me je..' ne 'to nije njihov business'. I ja taj post nisam shvatio kao 'tvoje mišljenje na tvoju situaciju' već kao strah od osude i reakcija i neprihvatanje svoje seksualnosti.
Korisnikov avatar
By bas bleu
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407032#p2407032]bern napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407016#p2407016]bas bleu napisao:[/url]a ja pomislila autovao se bern. :cekam:
htio bih im reći, ali trenutno sam u izuzetno nepovoljnoj situaciji za bilo kakvu destabilizaciju.

negdje na faksu (prva godina) su to umalo izvukli iz mene. mislim da su tad nešto sumnjali, skoro me otvoreno pitali, ali sve je to nekako prošlo. a to je bio period kad sam ja bio klozetiran kao nikad u životu. funny isn't it...
molim te nemoj da mi se pravdas. samo mislim da je steta. you seem like a clever fella. :)
Korisnikov avatar
By Kadmiel
A ja sam SAMO pitao da li bi ih se , u slučaju da si st8, ticalo.
Ne, i dalje mislim da ih se moje veze ne bi previse ticale. Ne vidim razlog zasto da svoj zivot -takoreci- ''objasnjavam'' nekome, cak i roditeljima (iako smo relativno veoma bliski otherwise).

Mislim, ovo nije mnogo relevantno sada ali
Onda jednostavno reci 'ne, bojim se, sramota me je..' ne 'to nije njihov business'.
Thing is, ja zaista mislim da se to njih ne tice mnogo. Nije me sramota ko sam, samo ne vidim poentu toga da im kazem (mozda dok ne budem u vezi, nekad u dalekoj buducnosti, kao razlog zbog cega im to govorim)... Ja bar zivim u tom ubjedjenju. :neznam:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
^
^ slazem se. al kontam i da ima svoje dovoljno jake razloge.
Korisnikov avatar
By bern
više je to bila priča koje se često sjetim... but i understand, thanks. :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2407583#p2407583]Kadmiel napisao:[/url]

Ne, i dalje mislim da ih se moje veze ne bi previse ticale. Ne vidim razlog zasto da svoj zivot -takoreci- ''objasnjavam'' nekome, cak i roditeljima (iako smo relativno veoma bliski otherwise).
ne, roditelja se nikako i nimalo ne tiče kada im djeca stupaju u brak ili se useljavaju zajedno u stan s parterom/icom ili su našli nekoga koga smatraju ljubavlju svog života itd. ^^
autanje ne znaci da trebas podnositi dnevni izvjestaj svojeg pederluka, pobogu. :odbij:

a i zanimljivo je da ste bliski, samo ne u vezi toga da voliš sisat kurac. :vatroslava:

Thing is, ja zaista mislim da se to njih ne tice mnogo. Nije me sramota ko sam, samo ne vidim poentu toga da im kazem (mozda dok ne budem u vezi, nekad u dalekoj buducnosti, kao razlog zbog cega im to govorim)... Ja bar zivim u tom ubjedjenju. :neznam:
the things is that you are not a complete retard, pa ti autohomofobna objašnjenja zvuče bolje, iako se u suštini ne razlikuju od standardnih. ;)
By marko1990
Ne znaju. I neznam ako će ikada znati. Mislim da su tolerantni ali ne znam ako oni bih bili toliko tolerantno ako će onih znaju da su njihov sin gay...
Korisnikov avatar
By Herald
Treba da im kazeš, inače ćeš poludeti. Što pre im se autuj. Da li su ti oni bitni, da li komuniciraš s njima?
Korisnikov avatar
By ilija f
Pre sat vremena mi je brat našao u history ovaj forum, te pročitao poruke koje imam i pitao me jesam li peder. Rekao sam mu da sam bisexualac. Pitao me je potom da li se palim na kučiće. Rekao mi je da sam bolestan. Sav se zacrveneo i zamalo zaplakao. Rekao je da bi on sve pedere pobio. Potom je poslao poruku majci, sada pričaju već neko vreme telefonom o meni. Njoj nije palo napamet da mene pozove, već preko njega ide prenos. Ona kaže "ma nema šanse, imao je devojke, a svi pederi su isfeminizirani, imaju ženske hormone, on nije feminiziran". Nisu još rekli tati. Inače treba sutra da putujem i vratim se samo na kratko, posle još na 2 nedelje idem na put. Ko zna šta će biti sada. Nisam brisao history jer koristim browser koji niko ne koristi u kući, ali ostala stranica otvorena (neka random) i brat hteo da ode na Google, krenuo kuca g... FAIL
Korisnikov avatar
By ilija f
^ Ahahahaha dobra xD

update: sad me je zvala majka i rekla kako je sve ok i kako nije promenila mišljenje niti o gay populaciji niti o meni posle toga. brat misli da ga zajebajem (LOL).
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2417299#p2417299]ilija f napisao:[/url]Pre sat vremena mi je brat našao u history ovaj forum, te pročitao poruke koje imam i pitao me jesam li peder. Rekao sam mu da sam bisexualac. Pitao me je potom da li se palim na kučiće. Rekao mi je da sam bolestan. Sav se zacrveneo i zamalo zaplakao. Rekao je da bi on sve pedere pobio. Potom je poslao poruku majci, sada pričaju već neko vreme telefonom o meni. Njoj nije palo napamet da mene pozove, već preko njega ide prenos. Ona kaže "ma nema šanse, imao je devojke, a svi pederi su isfeminizirani, imaju ženske hormone, on nije feminiziran". Nisu još rekli tati. Inače treba sutra da putujem i vratim se samo na kratko, posle još na 2 nedelje idem na put. Ko zna šta će biti sada. Nisam brisao history jer koristim browser koji niko ne koristi u kući, ali ostala stranica otvorena (neka random) i brat hteo da ode na Google, krenuo kuca g... FAIL
well, kad se vec desilo bilo bi jako pozeljno da sto prije TI preuzmes kontrolu nad situacijom i diktiras razvoj dogadjaja. jer iz ovoga sto si opisao tebe kao da u svemu tome nema, nema tvojih reakcija na bratove izjave, nema inicijative da ides razgovarati sroditeljima itd. možda ti upravo najbliži rade o glavi, pa bi bilo dobro da se trgneš.
brata svakako trebaš frontalno napasti optužbom da je grozan brat koji te je iznevjerio i da ima imalo ljudskosti u sebi bi se stidio svojih izjava i postupaka. i da mu nikad neces to oprostiti. umjesto sto on tebe stavlja u centar problema, stavi ti njega, pretvori njegovu homofobiju u problem (što i jest).
što se oca tiče, nisam siguran koliko je dobro da prepuštaš majci i bratu u njihovoj histeriji da donose odluke o tome hoće li se njemu reći ili ne. it's your life, don't let other lead it for you.
Korisnikov avatar
By ilija f
Brata sam iznapušavao jako, i pričao sam mu kako je zapravo ON bolestan i kako bi ON ubijao ljude i klao ih zbog nečega što on smatra nenormalnim, a oni mu ništa ne čine.. Mislim, smirio se dosta, al ne zato što je prihvatio, već jer misli da je neki trol/faza.. A svoje reakcije nisam ovde pisao jer sam nekako smatrao podrazumevano da kad me neko pita "jel' pališ na kučiće?" da ću ga iznapušavati xD.

Majka me je zvala i prekinuli smo to posredništvo preko brata (na poslu je, pa je razgovor irl nemoguć) i nekako njena reakcija je umerena i drugačija od onoga kako mi je brat preneo da jeste.. Od oca mislim da će da kriju, mada mu ja sad mislim svejedno reći, sad kad se "pročulo".

Malo (više) sam se smirio.
Roditelji mi ništa ne znaju što mi najteže pada. Već vidim kevinu reakciju kad bih joj rekao: čupanje kose uz "Šta sam ja Bogu zgrešila?" :lol:
Ćale bi još gore reagovao, mislim da bi me se odrekao putem svih javnih glasila! :avalon:
Sve u svemu, zajebana situacija! Inače oni su ekstremno konzervativni, da ne kažem zatucani, pritom živimo u malom mestu, pa je jako bitno šta će svet da kaže, jelte.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
danas su keva i sestra prvi put videle sliku moje devojke u fonu.. jes bilo slucajno, ali su obe duuugo zurile u display.. jes da nisu nista prokomentarisale, ali nije bilo ni dranja, urlanja, plakanja, kletvi i slicno, tako da.. POBEDA ! :lol:
Zdravo svima

Kao prvo zelim se izviniti za moji srpski jezik, jer iskreno ovo je prvi put da pisem na srpski, inace sam iz Makedonija...

Juce nakon nekoliko zaseda, morao sam da se outujem pred mojima, prvo sam rekao mog oca, a nakon toga on je rekao majci. Sumnjali su vec dugo vreme, i juce je bio dan kad su hteli da doznaju sigurno jel njihov sin gay.

Kad me je pitao za neke sms poruke kojih je procitao, cutio sam nekih 20 sec i onda u lice sam mu rekao: Tata, ja sam peder! nisam znao kako drugacije da to kazem. Cutio je i on neko vreme, i pitao me: A jel si ti bio sa tim covjek na sliku koju sam pronasao.. Rekao sam da.. On je rekao.. pa to je odvratan covjek... ja sam rekao da volim tog coveka...

Bilo je sta bilo i rekao je on majci, i oba su dosla u moju sobu na razgovor. Prvo su mi rekli da to je veliki greh da sam ja peder, i da me moraju odvratiti od ta zamisla, ja sam im rekao da to ne mogu da urade, jer priroda me je takav stvorila, on je rekao da u ovaj slucaj, priroda uradila greska...

Imalo je plakanje, suze do guza, i drago mi je da nemalo nasilstva...Ali on je odlucan da me izleci, i veruje cvrsto u tome, pa sada treba da idem na neka terapija sa religioznim osobama.. Prihvatio sam to, ne za drugo, nego da im olaksem na njima, da vide da sam se potrudio i da to tako ne ide...

E sada ono sto me je najvise isplasio je: Rekao je da ce se on ubiti ako ja ikada idem u Svicarskoj (tamo je moja ljubav) Pa sada me je strah da ne ucini neka glupost... Znaci prosao je samo jedan dan od moje outovanje, nadam se da ce se situacija smiriti, i da ce me prihvatiti onakak kakav sam...

Pozdrav svima
Aleksandar
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!